Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
14.2.11 15:47

Ahojky, tak jsem byla u dr. a mám zánět prudušnice, dostala jsem antibiotika.. No sranda.
Pak jsem jela do nemocnice kvůli mimískovi, jsemměla křeče a špinila jsem, no a že mám nízko položenou dělohu a tím kašlem tam praskají cévky, ale jinak je vše OK a mám datum porodu dle UTZ 6.9. ale jelikož asi budu muset na 100pro na císař, tak o něco dřív… uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
14.2.11 15:49

Tak jsem po dlouhé době opět tady. Koukám Nikollko, že jsme na tom úplně stejně. Poslední kontrolu jsi měla stejný den, screening máš taky stejně a TP mám 6.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.2.11 15:56

Modelis tak dobře že jsi šla:-)Já se vidím na to září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
14.2.11 15:57

Čau, tak kontrola dopadla dobře, velikost odpovídá osmému týdnu a za dva týdny dostanu průkazku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.2.11 15:58

Rozumbrado tak super.Krásně rostete:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
14.2.11 16:17
kralicinka1 píše:
Andule já jsem si zkusila rodit na jaře, v zimě.tak ted se těším na tohle.Jen se nebudu moc nikd asi koupat.Šla bych do moře,ale na koupák po tom 30tt už asi ne. :twisted:

ja byla maximalne spokojena s lednakem.. a planovala jsem zase..jen to nejak nevyslo

nastesti se mam kde koupat jinak bych to nemola prezit…obytnou cast mame v podkrovi a meli jsme tady i v noci 32°C a klima letos jeste nebude..... tak budu utikat k nasim :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
14.2.11 16:19
Lucie80 píše:Andule, tak třeba měla kamarádka nějakej rozhašenej cyklus a otěhotněla o hodně později, každopádně držím palce :palec:

jojo vsak tak to bylo 100% :-)

Rpzumbrada - super :-) a proc prukazku az priste? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
14.2.11 17:57

modelis - Jejda, tak snad Tě ty antibiotika brzo postaví zpět na nožky. Já si dnes chtěla koupit ten Stodal, ale paní v lékárně mi říkala, že prý to není pro těhotný a dala mi Jitrocelový sirup. Tak nevím. Snad to zabere.
Pročpak bys musela jít na císař? :( I když nevím, co je větší zlo :) Normální porod nebo císař.. U císaře zase říkají, že ty děti mají pak klidnější a vyrovnanější povahu.. Ale čert ví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.2.11 18:01

S tím klidnější po cs nemůžu souhlasit.Malej je divoch,dost se vzteká.Podle mě to moc vliv nemá.Mě je jedno jestli cs nebo normál ,hlavně když se mimi narodí v pořádku.
Jinak jitrocelovej sirup je docela dobrej.Dětem ho dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
14.2.11 18:08

kralicinka1 - Jen jsem to někde četla, že prý u císaře to mimčo neprodělává nějaký stres či co.. Já jako budoucí provorodička s tím moc zkušeností nemám, takže nemohu soudit :)
Doufám, že mi ten sirup pomůže. Je tam psáno, že se má brát cca po dvou hodinách, tak to budu brat pravidelně a snad se kašel zalekne. Jsem si říkala, že dokud nebudu mít teplotu, tak to zkusím zvládnout bez návštěvy doktora. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.2.11 18:44

Já měla oboje. :twisted: Teda jednoho cs a ted jedny normál s kleštěma. :twisted: Mladší je možná pohodvější- šel kleštěma,ale takovej odvážnější.Podle mě to je ale spíš povahovými rysy v rodině.Taky se říká že po cs jsou víc fixovaný na mámu a to platí spíš taky pro toho druhého.Ten je přísoska. :lol: Já ted o cs dost přemýšlím.I když to je hlavně na doktorech.Ale toho co šel kleštěma - Martu museli oživovat.Měl snuru kolem krčku.Taky to nebyl porod nic moc a nechci zažít ten pocit že jsem věděla že se mu nedaří, a na cs už je pozdě.Toho se bojím.Díky bohu je snad bez následků.Už začíná krásně žvatlat a je společenský a tak..Moc to to rození nejde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
14.2.11 19:13

A že se tak blbě ptám.. Císař je při nárkóze? Asi jo, že? Jak dlouho se pak bříško hojí? Ono se dá vybrat, jestli chceš rodit císařem nebo normálně? :)
Děkuji za srovnání :) Abych věděla, do čeho jdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.2.11 19:28

Může být v narkoze,ale může to být třeba i jen s epidurální anesteziíí.Mě ho ale dělali akutně takže mě rychle uspali.Probudila jsem se asi po 5 hodinách.Přišla jsem si jako sešitá.Ale bolesti ušly.Hodně pěkně se o mě starali abych neměla bolesti.Ráno asi v 5 jsme vstali, pak mi donesli malého.Poprvé jsem ho viděla až po asi 8 hodinách.To je asi nejhorší co mi vadilo na tom sc.Jinak bolest po císaři mě přišla menší než po normálním porodu.Ten jsem měla s velkým nástřihem a hodně mě to bolelo.Jizva se mi po cs zhojila moc krásně.bez potíží.

Po tom normálním - na tom je super že je to přirozenější, nádherný je pocit když to miminko donesou.On sám pro mě byl hrozný proto přidušení:vlastně to měli oba kluci..Nedařilo se jim v tom závěru.Jinak celé těhotenství super, sportovala jsem, žádné potíže…

vybrat si nemůžeš leda že je k tomu důvod.Pro mě by byl to že se oba měli špatné okysličení a skončilo to vždy tak jak skončilo.A pak po cs už hodně doktorů nechává rodit zase cs nebo se k tomu přiklání.

Jako nebát se toho závěru tak chci raději normální.I když daleko víc bolí.Proto jsem i po tom prvním který jsem nedokončila chtěla opět normální i když jsem si tu bolest zažila a nebála jsem se.
Hodně holek má porody uplně v pohodě a vůbec cs nemusí mít.
zase třeba nemají takové pohodové těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
14.2.11 19:33
Efulka píše:
modelis - Jejda, tak snad Tě ty antibiotika brzo postaví zpět na nožky. Já si dnes chtěla koupit ten Stodal, ale paní v lékárně mi říkala, že prý to není pro těhotný a dala mi Jitrocelový sirup. Tak nevím. Snad to zabere.
Pročpak bys musela jít na císař? :( I když nevím, co je větší zlo :) Normální porod nebo císař.. U císaře zase říkají, že ty děti mají pak klidnější a vyrovnanější povahu.. Ale čert ví :)

Ahojky, císaře kvůli tlaku…
Dnes jsem měla u obvodního 160/95 a na gyndě v nemocnici o hod. a něco 150/100 a to beru na to prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.2.11 19:37

TY JO:-(JÁ JSEM TED MĚLA 110/60.aLE V PRVNÍM TĚHU JSEM TAKY MĚLA PROBLÉMY KE KONCI JSEM ASI 3 TÝDNY BRALA MYSLÍM DOPEGYT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí