Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
11.2.11 12:02

hlavně jsem zvědavá jak jsme vyrostli, kolikaty tt podle UZ a taky jestli mi už řeknou TP .. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
11.2.11 12:06

nicol držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
11.2.11 12:15

Ahojky holky :mavam:
Nicol, moc držím palečky :-D Já našemu mimískovi také říkám bublinko :lol: Já byla na kontrole včera kvůli slabému krvácení a snad je vše v pořádku. Dostala jsem Ascorutin, tak doufám, že špinění brzy přestane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
11.2.11 12:44

Leona_K:ale na sociálce to ví, protože účetní tam musí poslat papíry o změně příjmení a stavu. A ženská tam viděla že muj šéf je mpan „A“ a já jsem paní„A“ ještě řikala že sem si svého šéfa vzala a nic k tomu že to být nesmí neřekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
11.2.11 13:24

Ahojka,

Nicollko, držím palce na KO.

Jinak mě zrušení porodného zas až tak nevadí. Ale zrušila by jsem ho všem, když už. :mrgreen:
Zase jak už někdo psal, tak se neplatí prevenar, tak se to trochu kompenzuje. Při Vojtovi to byli vždy za prevenar pálky, tak jsem dost ráda, že je zdarma. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
11.2.11 13:28

denino to je mi divný, přeci pokud jsi na soc. nebyla přihlášená, tak proč byla hlášená změna příjmení a stavu? přeci pokud tehdy přijmuli nějaký papír s hlášením změny (netuším jaký, já změnu stavu na soc. nikdy nehlásím, nové příjmení je pak vidět z ELDP) a neměli si to ke komu přiřadit, protože jsi v evidenci nebyla, měli se ozvat a pokud v tomto pochybili, máš tedy v hlášení změny důkaz, že zapomenutá přihláška nebyl podvod a alespoň první problém by byl rozuzlen. mmch napadá mě pro sociálku další důkaz, jak doložit, že jsi byla zaměstnaná od určitého data, na odevzdaných evidenčních listech důchodového zabezpečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
11.2.11 13:31

jj, taky mi přijde lepší mít hrazený očkování než jednu platbu porodného. a souhlasím s tím, že pokud rušej porodný, mají ho vzít všem, přeci výdaje s miminkem máme všichni, nejenom ti s malými (spíš žádnými) výdělky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
11.2.11 14:26

Ahojky.Tak jsem doma z kontroli.Všechno dobrý.Odebrali mi krev na ten skrining a za 14 dní jdu na ultrazvuk.Dneska mi ho dělali taky a miminko pěkně roste:tak sjem štastná.Akorát chodím na gyndu do špitálu a doktoři i tady odchází tak nevím jestli mě nevyhodí od té doktorky když nejsem riziková.Protože i tady se bude zavírat a doktorka říkala že neví co bude. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
11.2.11 15:32

nicollka ahoj holky jsem doma, mam dojit zase v ponděli protože byla sestřička nemocná, no super teda. Ale aspon se mi pan doktor podíval na bublinku, odpovídá 10+3 , podle min uz mela byt 10+0 takže krásně roste, dve nožičky, dvě ručičky a srdíčko krásně blikalo…tak to už ted vim že to dobře dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
11.2.11 16:43

Nicollko, moc gratuluji ke kontrole :palec:
Já už jsem zase hotová :cry: Celé dopoledne mi bylo špatně, tak jsem se radovala :lol: No a prve, když jsem šla na záchod, tak zase červená :cry: Není to vyloženě rudá krev, je zředěná a hodně vodová, ale stejně :zed: Kontrola v úterý. To zas bude víkend :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.2.11 16:46

Ahojky,
jsem dnes K.O. jsem chytla chřipku jak vyšitou, je mi zle a ke všemu ještě zle od žalůdku, když jsem se ptala něco na žaludek, nic není, jen dr. může cosi předepsat. Ach jo!!!
Poslala jsem přítele, ať něco sežene na vykašlání, tak jsem zvědavá.
JInak v pondělí jedu poprvé do Olmíka do té rizikové poradny, sice nevím jak to budu zvládat, protože jsem teď jela jen 20 min. busem a pak ještě jednou a celou středu jsem nebyla k použití a do Olmíka se jede cca hod. a pak ještě k nemocnici… No umřu.
Jinak mě pobolívává podbříšek, ale si myslím, že je to z toho kašle, nějak to musím vydržet do pondělka a pak se uvidí.
Zatím se mějte .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
11.2.11 16:53

No já se chystám na kontrolu v pondělí, jestli mi do toho něco nevleze. Už se těším :dance:

modelis, cestování autobusem nezávidím. Mně teda moc špatně není, ale v autobuse by mi stopro bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
11.2.11 18:26

Leni tak to já jsem plašan a jak bych objevila červenou tak letím k doktorce.Ale hodně holkám se to stalo.Naše psycholožka když nás učila na střední říkala že měla do 5 měsíce normálně ms.Držím palečky.
Modelis chřipku teda nezávidím.at jste brzy fit.Já myslím že v těhu ti toho nikdo moc nedá zvlášt takhle v prvním trimestru.
Rozumbrado- tak se budeme těšit na hezké zprávičky. :-D
Já mám ode dneška konečně průkajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
11.2.11 18:28

No já tam taky včera letěla.. ale prý je to normální.. musíme prostě počkat do úterý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
11.2.11 18:30

Leni to je teda nepříjemné. :roll: Ale doktoři určitě vědí co říkají.Tak to bude fakt v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí