Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, gratuluju k úspěšným kontrolám ![]()
LeniD, držím palečky, ale když Ti říkala doktorka, že to je dobrý, tak ji věř
Ale na náladě to nepřidá, to je jasný ![]()
Modelis, ať to chřipajzna brzy zabalí ![]()
Ahoj holky,
gratuluju k úspěšným kontrolám, k průkazkám a všem dobrým zprávám!
A Leni, to bě moc držím palce, aby to nebylo nic zásadního!
Modelis, brzké uzdravení!
Denino, starosti se sociálkou musí být děsný, tak jsem zvědavá, jestli budeš mít štěstí na nějakou rozumnou úřednici, na tom podle mě záleží nejvíc.
My jsme všichni v pořádku, bez kontroly, bez chřipky, vcelku v dobré náladě, dnes jsem dokonce i mohla sníst normální oběd, tak třeba svítá na lepší časy a nevolnisti pomalu přecházejí. Jen mě bolí zub, vždycky večer, přes den se neozývá. A dneska jsem dělala závěrečnou zkoušku ze španělštiny, příští týden budou výsledky, tak mám teď to čekání na etapy: příští čtvrtek poradna, pak v pátek výsledky té zkoušky a přespříští úterý 1.genetika a UZ!
Krásný víkend, pohlaďte bříška!!!
LeniD držím palce, ja letěla s každým zašpiněním, zvýšili mi dávku utrogestanu na 2-2-2 a k tomu ascorutin, vse se zastavilo. Bereš taky utroš?
Nicoll, neberu, jen Ascorutin
Já špiním pořád už asi 10. den
Ale mimi se vyvíjí, tak snad to opravdu nic není ![]()
já špiním už tři dny taky, ale pamatuju, že při minulým těhu jsem to měla taky v těchto týdnech tak, prý to nic není, dr. mi minule dala jen ascorutin, tak to teď ani nijak neřeším, nestresuju se, špatně by to bylo jen kdyby to bylo hodně čisté krve
Modelis, já jsem také od čtvrtka nemocná
Nejprvé rýma a pak suchý kašel a teď mi to vlezlo na průdušky a snažím se vykašlávat. Horečku naštěstí nemám. Jen ten kašel je pěkně protivnej. Piji čaj ze zázvoru s medem a citronem. A ještě si dávám cibuli s cukrem nebo solí. Jsem zvědavá, kdy mě to přejde.
Byla jsi s tím u doktora? Dali Ti na to něco?
Efulka píše:
Modelis, já jsem také od čtvrtka nemocnáNejprvé rýma a pak suchý kašel a teď mi to vlezlo na průdušky a snažím se vykašlávat. Horečku naštěstí nemám. Jen ten kašel je pěkně protivnej. Piji čaj ze zázvoru s medem a citronem. A ještě si dávám cibuli s cukrem nebo solí. Jsem zvědavá, kdy mě to přejde.
Byla jsi s tím u doktora? Dali Ti na to něco?
Já nikde nebyla, ale přítel mi koupil STODAL a docela mě to odhleňuje, ale ještě nevykašlávám, možná zítra, ale doporučuji … ![]()
Modelis - jeee, děkujííí
Hned zítra si ho cestou do práce pofrčím koupit
Snad to zabere a já se toho zbavím ![]()
Efulka píše:
Modelis - jeee, děkujíííHned zítra si ho cestou do práce pofrčím koupit
Snad to zabere a já se toho zbavím
Ahojky, tak já se nelepším… V pátek mě bolelo na prsou, nemohla jsem kašlat, včera jsem myslela, že už to bude lepší, ale v noci jsem nespala a už mě bolí až v krku od kašle… Asi budu muset jít k dr.
Jsem zvědavá co mi řekne…
A snad bude líp…
MODELIS RADČI SI ZAJDI.Určitě tě uklidní a prohlídne jestli to není nic horšího.At jsi brzy v pořádku.
Modelis - tak to mě mrzí, že se Ti to nelepší
Já si dávala zábaly na hrudník (sádlo, na to teplá plínka a zavázat do tepla kolem hrudníku). Pak jsem pila a dále piji čaj ze zázvoru s medem a citronem (kousek zázvoru nastrouhat a nechat vyluhovat ve vroucí vodě). Pak jsem měla nasekanou cibuli s cukrem nebo medem - to se z cibule uvolnila šťáva, která se po lžičkách jí. Nebo mi přítel dával osolenou cibuli. Vyzkoušla jsem toho odcela dosti. Ale suchý a protivný kašel, který docela dost bolel se mi změnil v takový ten vykašlávací.. A teď se potřebuji zbavit toho borčusu, co vykašlávám. Snad mi pomůže ten Stodal..
Jinak horečka naštěstí nebyla. Ale ten začátek byl docela krutý. Také mě bolelo na prsou, když jsem dýchala, tak to bylo, jako by mi někdo v tom krku řezal žiletkama a večer, když jsem usínala, tak jsem sípala jako neskutečným způsobem. První dvě noci jsem toho moc nenaspala. Ale po cibulové a zázvorové kůře se to začalo lepšit ![]()
Držím pěsti, ať Tě to co nejdříve pustí!!
Děkuji za podporu, pak dám vědět.. Půjdu až na konec směny, ať nechytím ještě něco navíc ![]()
Ahoj holky Sme doma a jdeme spát
, TP 6.9. nebo 12.9.
Manžovi k narozeninám má 20.9. ![]()
TP 6.9. a 12.9. zatím dobrou, vstáváli sme v 6. to cestování busem je hrůza.
A konečně mám průkazku ![]()
Nicollka - gratulace
To bude mít manžel ale krááásný dáreček
Hehe, se mu oslava narození mimiška protáhne do narozenin ![]()
Jinak Ti tiše zááávidííím
také bych si šla lehnout. Zrovna jsem v práci po obědě a jde na mě šílená krize ![]()
Já se šíleně těším na příští týden - ve středu jdu na NT screening a ve čtvrtek jdu na KO ![]()
ja uz se zacinam tesit na zitrejsi kontrolu ![]()
kamaradka byla dneska a bohuzel to nevypada nejlip
za tyden ma prijit zase a uvidi se ![]()