Poradna duly
Jana Čurdová
Nicoll, gratuluji ![]()
Andule, jaktože to nevypadá nejlíp? Co se doktorce nezdálo? Chudák kamarádka.. Já jdu taky zítra na kontrolu, tak mám strach, aby bylo vše v pořádku..
Leni - no posleni MS mela stejne jako ja pred Vanoci… ale jeste ctrnact dni zpatky test negativni a menstruace nikde…
nicmene pred tydem uz // carky..tak proste asi problehla ovulace pozdejc..
ale vcera zacla spinit a doktor ma obavu jestli to neni zamkly… vacek odpovida cca 3 tydnum…
ale ja verim, ze ma nadeji, ze je to proste jen mladsi a spineni neni nic tak neobvykleho… dokotori nekdy nejsou schopni pobrat ze zenska nema cyklus jak hodinky…
ale je neprijemny cekat tyden a pul do dalsi kontorly s myslenkou, ze proste nevis jak to dopadne… to snad radej ani nevedet…
To ji teda pěkně nervují! Kdyby si ji pozvali alespoň na pátek.. Pokud se nevyvíjí, tak by viděli, že se nic nezměnilo, ale pokud roste, tak by byl váček určitě o něco větší..
Efulko díky. No bude miminko , Manža 20.9. - 35let a Danielko 3.10. 5let. Takže to máme super sladěný
no a mě 30let ale až v prosinci. Takže budou dloooouhý narozeniny za rok ![]()
Na NT jdu 2.3. a toho se teda bojím. ![]()
Andule držím moc moc palce. kamarádky je mi líto, něco vážnějšího?
tak čtu. No a krev na HCG nebrali? Já věřím že to bude dobré, já taky s Danielkem v 8tt mi řekli že se nevyviji, žadne srdičko, špinila sem, tak že za týden zase , za týden bylo větší bez srdíčka a další týden už srdíčko. Prostě ovulace byla pozdě, a nesedělo jim to podle těch jejich tabulek. Takže ji moc moc moc držím palce at je to to stejný. a doufam ma aspon utroš na udržení plodu podporu růstu
ja si myslim, ze je to prave ono… proste ze ovulace byla pozde a ted je z toho zmatenej… ac mu to rekla, tak mu ten 3tydny vacek pripada malej… verim, ze to dobre dopadne.. je to jejich prvni a moc si prejou mimco… ![]()
jinak krev ji nevzal a leky taky zadny nema…snad to dobre dopadne
Holky to mě podle ms vychází termín 23.8.A podle uz toho 5.9.Ale mimi se zvětšuje jak má.Jasně že se to potáhne až do porodu že mi to nesedí. ![]()
Andul a Deny držím palce.Nikolko gratuluju.
kralicinko no ja tomu nerozumim, mam to až tak pozde, a přitom jsi jeden den předemnou? Můžu se zeptat na tvý PM? můžeš i do zprávy jestli nechceš sem, děkuji . Já bych taaak chtěla termín v srpnu
abych byla dýl v teploučku s kočárkem ![]()
Nicollka píše:
kralicinko no ja tomu nerozumim, mam to až tak pozde, a přitom jsi jeden den předemnou? Můžu se zeptat na tvý PM? můžeš i do zprávy jestli nechceš sem, děkuji . Já bych taaak chtěla termín v srpnuabych byla dýl v teploučku s kočárkem
mam to presne opacne… co bych dala za to abych rodila az v zime a hlavne nebyla ty posledni dva mesice tehotnestvi v letnim vedru…to je to nejhorsi co si dovedu predstavit ![]()
Poslední ms 17.11.Mě tohle neva.V průkajdě mám termín 23.8.Ale podle uz jsem ted 11 což jestli počítám dobře je na 5.9.
Mě se zase líbí to září. ![]()
Andule já jsem si zkusila rodit na jaře, v zimě.tak ted se těším na tohle.Jen se nebudu moc nikd asi koupat.Šla bych do moře,ale na koupák po tom 30tt už asi ne. ![]()
No jo ja mam Danielka 3.10. takže leto sem si prožila těhu, masakr, ale da se to.
Kralicinka aha tak to jo to jsi dost driv jak ja ja mela 30.11. .. no ale takto aspon bude mit manža darek k narozkam .D
Nikolko ale já právě měla ovulaci uplně posunutou.Takže já budu od toho 23 připravená a uvidíme.Navíc je to třetí ..jestli teda nebude císař.
Můj to bude mít skoro taky jako dárek.Je 1.10. ![]()
Ahoj holky,
já jdu taky příští týden na NT, tak už začínám být nervózní…
Nicollko, gratuluju ![]()
Andule, tak třeba měla kamarádka nějakej rozhašenej cyklus a otěhotněla o hodně později, každopádně držím palce ![]()
Jinak já bych taky chtěla rodit v srpnu, manžel má 30, ale na začátku srpna, tak to už zřejmě nestihnu. Holt dostane opožděnej dáreček ![]()
Ale září je taky dobrý, vždyť v září bývá ještě krásně teplo.
A toho léta s pupkem se taky trochu děsím ![]()