Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
20.2.11 19:41

Vladi tak ja to mam taky uplně jinak a to teda na 110%. absolutně nic neni stejne až na problemy s těhotenstvím, krvácením, práškama a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
20.2.11 19:56

Tak podle krve je to kluk, podle čínského taky nakonec kluk (nevím, kde jsem vzala, že mi podle něj má vycházet holka??).. Nevolnosti mi začaly taky až v 7. týdnu, což také naznačuje kluka.. Tak asi bude mít Tadík brášku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.2.11 20:03

Leni tak to jsem zvědavá komu to tu vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
20.2.11 20:06

Já jsem taky zvědavá, co kdo z nám bude mít.. A jestli bude převaha jednoho pohlaví, nebo to bude vyrovnané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.2.11 20:12

Dneska byl ten náš mladší neuvěřitelně protivnej. :twisted: Ted jsem ho šoupla do pelechu.A zítra tu s nima budu zase sama.Navíc venku je šíleně.Taková kosa - to se ven fakt nedá jít.Dopoledne jsem vlítli do teska a odpoledne jsem vydrželi při vší vůli asi 10 minut na hřišti. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.2.11 20:15

U mě ty těhu jsou teda docela podobné.Jediný rozdíl je že ty nevolnosti přešly o trošku dříve u Marti a ted i trošku dřív u miminka.Zato jsem ted taky hodně popupínkovaná - to jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
20.2.11 20:48

Ahoj holky,
tak jsem zkoušela tu čínskou tabulku, jak jsem vložila Nicolka a vyšel mi kluk. Tak uvidíme, jestli to bude pravda :lol:
Jinak chutě nijak zvláštní nemám, nepřevládá ani chuť na sladký ani na slaný :think:
Na těhu cvičení bych nějaký chodit chtěla, ale počkám si, jak to dopadne v úterý u doktora.
Jen jsem zatím očuhovala na internetu, co je kde k mání :mrgreen:
A vítám Wenee :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.2.11 21:15

Tak mě to podle krve u Ondráška vyšlo, teď by to vycházelo na slečnu :lol: .
Kraličniko, ani mě nemluv. Včera a dnes jsme s malým celé dny sami, manžel má víkend. Obdivuju ženské, kterým muž odjede třeba na týden pryč a ony jsou celé dny sami s dětma. Já bych to nemohla, mě by z toho hráblo nemět malého komu na chvilku strčit. Ondrášek má teď dny, že se FURT na něco ptá, FURT něco potřebuje podat, sám se baví za den celkem třeba hodinu, venku jsme byli za tyto dva dny hodinu a půl, hrozně fučí… já večer padám. :roll: A to aspoň, kdyby usnul, ale on do jedenácti vykecává v postýlce, furt mě volá, ať mu jdu zazpívat, popvídat si, že mě chce vidět… vyděrač. Ale jdu jednou, dvakrát, přikryju, pohladím, jinak jsem tvrdá.
Vítám novou maminku.
Já před těhotenstvím chodila na zumbu, teď zatím necvičím, ani u O. jsem necvičila. Jen teda když si vzpomenu procvičuju pánevní svalstvo a to jsem při Ondřejovi taky před porodem dělala. A rodil se ukázkově :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.2.11 22:54

Ahoj Holky, tak zítra se jdu shánět po novém gynekologovi, tak mi držte palečky, aby mě hned ten první vyhlídnutej vzal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
21.2.11 11:20

Apů - máš nějaké spešl cviky na procvičování pánevního svalstva? :)

Denino - ať Tvé putování za novým gynekologem dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
21.2.11 12:38

Apů - my budem dneska v noci samotne /tedy cely tyden/ muz ma poprve nocni… a moc se teda netesim, pac se tu sama bojim :-D jsem zvedava jak zitra bude spat snad V. nebude moc radit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
21.2.11 12:47

Ahojka,

Denino, tak co dr.? Máš? :mrgreen:

Nicollko, co dr.?

Já to dnes ráno opět nerozdýchala a :poblion: .
Ale jednohubky na oslavu mám hotové, tak alespoň že tak.
My byli s Vojtou dopoledne asi hodinu venku, ale kosa je tam solidní, máme -7st. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
21.2.11 15:19

No tak nový doktor by mě vzal,ale až od 4.4, tak mě objednal a mam mu dát vědět jestli chci k němu přejít :-( Dneska jsem byla na pohotovosti, protože mi bylo v noci dost zle a ráno jsem měla narůžovělej výtok. Byla jsem u nás v Klatovech, tak mě sestra div neseřvala, proč si nejedu do Plzně, co je tady s tim otravuju a že si mam jet za svým doktorem. Tak sem jí řekla, že sou pohotovost a mají vzít každýho kdo má problém. Doktor mě vyšetřil, miminko je v pořádku, ale nechtěl mě pustit, že mě musí hospitalizovat :zed: Nevim jestli jsem udělala správně, ale odešla jsem, řekla jsem mu, že tam prostě ležet nebudu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
21.2.11 17:56

Denino.Teda ty si to taky vybíráš.Chudáku.To mě uplně točí když někomu vynadají že se mu něco nezdá a přijdem s miminkem.Zvlášt sestra. :twisted: Když vím jak mají být milé a ..No komnet.Vůbec si to neber, v žádném případě by si němala otevírat pusu i kdyby si tam byla děnnně.Navíc já mít růžový výtok tak taky jdu.Pak jsou kvůli takovým lidem co tě seřvou ty mrvá mimínka. :twisted: :cry: Denino tak si obejdi další možné doktory a třeba na tu kontrolu přinejhorším můžeš jít za ty 4 týdny ke svému a pak už k tomuhle. :nevim: mezi tím ten skrining a kdyby něco pohotovost to jistí.S tím ležením v nemocnici- Já bych asi šla.Třeba po porodu bych šla domu klidně po 2 hodinách,ale takhle když něco není ok tak bych se bála. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
21.2.11 17:59

Vladko chudáku.Mě už je dobře.Ale já jsem něco mezi 12-14 ukončeným. :-D Holky tak dnešek byl v pohodě.Kluci byli užasný, i přes tu hrůzu venku jsme se pěkně prošli. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí