Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
28.2.11 09:30

Sabrine :) snažím se snažím, ale je to hrůza, no bolest celkem povolila jak sem se prošla, a už zase jen to pícháni vlevo.

Holky vy ste všechny v te uzavřene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
28.2.11 10:17

Čau, dostala jsem průkazku :dance: uzavřenou skupinu vítám, tohle uzamknout nejde, ale to je jedno, prostě budeme klábosit tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
28.2.11 10:36

no gratuluji :D super super super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
28.2.11 10:57

Rozumbrado - super.Já za chvíli vyrážím.Dáme obídek a jdu.Tak jsem se přihlásila do uzavřené:mě to vyhovuje více.Navíc kdo chce ten se přidat může i tam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
28.2.11 11:48

Tak jsem zažádala o členství v té uzavřené skupině :)

Nicollko - mě také občas píchá na levém boku… tak nevím čím to je.
Jinak podbřišek mě také občas bolívá.. a je to tím, že trpím trocha na zácpu.. takže když nejdu cca dva dny na velkou, tak pak to bolí.. a většinou je to předzvěst toho, že půjdu na WC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
28.2.11 13:21

Holky, určitě Vás všechny potvrdím, když zažádáte o vstup :wink:
Akorát jsem nedopatřením vyhodila nějakou Lucis74? nebo tak nějak. Chtěla jsem ji potvrdit a nechtěně jsem klikla na „neschválit“, tak jestli sem chodí aspoň září číst, tak ať se přidá do skupiny, teď to snad nezkazím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
28.2.11 13:50

Ahojka,

tak jsem taky zažádala o přijetí do skupiny. :wink:

Nicollko, určitě to bude v pořádku. A koukám, že nějak rychle se ti zvětšuje bříško. Takový jsem měla snad až v 6-7 měsíci. 8-o

Mě bylo posledních pár dní už lépe, ale včera a dnes opět :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
28.2.11 13:51
Vlaďka28 píše:
Ahojka,

tak jsem taky zažádala o přijetí do skupiny. :wink:

Nicollko, určitě to bude v pořádku. A koukám, že nějak rychle se ti zvětšuje bříško. Takový jsem měla snad až v 6-7 měsíci. 8-o

Mě bylo posledních pár dní už lépe, ale včera a dnes opět :poblion: .

Vladi, už si tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
28.2.11 14:00

mě se taky :poblion: vrátilo ale už zase dobré.

no ona ta fokta nějak zkreslila , neni tak veliký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
28.2.11 14:16

Dneska to byl teda zážitek, seděl vedle mě přítel a jen hleděl :)) Nááádhera, jen doufám, že zas brzo bobka uvidím…
Jinak za týden dostanu na 24 hod. tlakový holter… musím do DIA poradny, v úterý vrátit holter a ve středu zas na kontrolu do rizikovky.. to se projezdí, ach jo :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
28.2.11 14:38

Modelis ty mas skoro stejnou fotku z UTZ jak jak :-) to je paradni :palec:

Rozumbrado gratuoluju :potlesk: ja ji dostala minulej patek a pořad se na ni koukam sem asi blazen ale pro me je to malej zazrak byt tam kde sem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.2.11 14:54

Ahoj, zdravím všechny diskutující těhulky.
To jsem byla já, kdo se pokoušel přihlásit do vaší uzavřené skupiny. Teď jsem to zkoušela podruhé, ale stále mi to nejde. Budu moc ráda, když mě přijmete mezi sebe.
Jsem na začátku 10. týdne, takže TP koncem září. Přesný termín ještě dr. neřekla, měla jsem nepravidelný cyklus. Na kontrolu s UZ jdu 9.3., tak snad bude upřesnění. Už jsem byla na jednom UZ, tam už mimi bilo srdíčko, tak snad bude vše dobré a zvládneme to. Bude to naše 2. dítko, ale všechno prožívám jako poprvé, protože mezi našimi dětmi bude 7 let rozdíl - synáček už půjde v září do školy. Už několik týdnů sleduji tuto diskuzi a až teď jsem se odhodlala, že se také přidám.Je mi stále strašně špatně od žaludku, zvracím několikrát denně, bez závislosti na denní době. Snad už to brzy přestane.

Přeji všem krásné slunečné odpoledne :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
28.2.11 15:30

Ahoj holky, tak dneski kontrola dopadla dobre..mrne ma neco pres 3cm …oddechla jsem si, ze je vsecko ok..
a jsem objednana na 16.3. do prenatalu na screening+NT uz abxch to mela za sebou a vedela co a jak :-)

jinak jsem si poslala zadost i vedle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
28.2.11 16:45

Ahojky.Tak se taky hlásím.Dnešní kontrola byl zase zážitek. :-( Přišla jsem na skrining, podle 3 uz u naší dotorky jsem měla být 12+6 nebo 13tt.Takže taková hranice,ale hádej se s primářkou na kdy tě objedná. :nevim: Tak jsem to dotorovi říkala aby se nedivil a tak kouná uz a začal se tak mračit a že je jako menší- tak jsem si říkala že třeba neroste…ještě jak se vážně tvářil..a za cvíli on - že je menší než podle ms ale určitě ne o 14 dní jak vycházelo mé doktorce a že jsem 14 ukončený, spíše 14+2.Takže jdu pozdě. :twisted: Ale že to teda udělá.Takže výseldky mám v pohodě díky bohu.Pohlaví zatím nevíme a já jdu schánět jinou doktorku,protože je to asi 4 věc se DOST PODCENILA.Jestli mě ted vůbec někdo vezme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
28.2.11 16:54

Kralicinko to je teda dost desny ze mudra spatne rekla stari mimina :-( takove zasadni veci by se nemely stat … tak držím palce at najdes doktorku ktra bude fajn ale hlavne ze mimi je v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí