Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9854
5.1.11 13:12

Ahojka,

zdravím nové příchozí. :kytka:

Já dnes byla také poprvé u dr. Zatím je vše v pořádku a sám od sebe mi předepsal utrogestan na udržení těhu, když jsem po tom potratu. Dle UTZ odpovídá 4+5, což je naprosto super přesný zatím!!! :dance: Když jsem tam byla nalačno, tak mi rovnou odebral asi 5 zkumavek krve, už do průkazky.
A bude si mě prý více hlídat, takže příští středu opět UTZ, zda se váček zvětšuje jak má.
Tak jsem fakt dost ráda, protože do 12tt je vše možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
5.1.11 13:14

Kikullko, koukám, že jsme stějně dlouho těhotné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
5.1.11 13:33
Vlaďka28 píše:
Kikullko, koukám, že jsme stějně dlouho těhotné. :palec:

Jééé, no tak to je paráda :) a gratuluju k prohlídce :palec: Kdy máš jít na další kontrolu? Mě doktor říkal, že sliznice je správně zvýšená a UTZ byl vidět začínající váček, tak se těším na příště :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
5.1.11 13:50

Kikullko,
opět příští středu. Jak jsem již psala v září jsem ve 12tt potratila, tak proto budu chodit na UTZ a KO častěji než je běžné. Ale jsem fakt ráda, že si mě tentokráte tak moc hlídá. :wink:

Mě také když prohmatával, tak říkal no páni tak 5-6 tt. A trefil se dobře. :potlesk: A na 'UTZ mi ukazoval krásně narostlou sliznici. Já moc doufám, že za 14 už bude srdíčko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
5.1.11 13:52

Kikullko, koukám, že ty jdeš až 27.1. na další KO. Tak já tě budu informovat za nás obě, jak nám to tam roste, když jsme stejně těhu. :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
5.1.11 14:43

Ahoj všem, sleduji vás už od loňska :lol: a ráda bych se k vám přidala. Pozitivní test mi poprvé vyšel 26.12., u MUDr. jsem zatím nebyla a chystám se až tak za dva, tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.1.11 19:51

Tichoučce vám závidím. Mě se menses celkem rozjela, sice to není nijak silné ale menses to je, na jednu stranu mám radost, protože se to aspoň nebude protahovat, vyčistí se to a příští měsíc můžem jít zas na to. Ode dneška zkusím kontryhel a uvidíme.. Budu vám držet palec abyste měli všechno v pořádku, hlavně tobě Vlaďko. A loučím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
5.1.11 20:06

Ahoj holky, všem, co jste byly na kontrole, moc gratuluju k potvrzeným těhotenstvím!

Vladi, je super, že si tě teď doktor víc pohlídá! A utrogestan je taky dobrý. Já tím, že jsem těhotná po IVF tak ho taky užívám, v prvním těhotenství (taky po IVF) jsem ho taky užívala a doapdlo to, tak věřím i teď).

Apů, vítej mezi nás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
5.1.11 20:11

Já jsem pořád nijaká, od včera mám plačtivou až brečivou, tak tu raději nebudu dlouho opruzovat!

Kralicinko, díky za podporu! A vysekávám poklonu: tři dětičky a taklhe blízko, to je fakt odvaha, ale budou skvělí parťáci!

:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.11 23:37

Ahoj, ráda se k vám přidám, původně jsem se přidala ke Snažilkám 2011, ale to teď není aktuální 30.12.2010 byly krásné OVU 11 nebo 12.12., MS měla přijít 26.12. :-) docela jsem se při čení věech těch příspěvků vyděsila :-( ˇuplně všechno je snad u mě poprvé - v črvnu 2010 jsme vysadili antikoncepci, v říjnu se vzali a v prosinci poprvé hlídali OVU (teda spíš já) no a ke konci roku jsem si prvně koupila TT (mamtest10) a hned krásné a tak jsme se radovali a zatím o svoje tajemství urputně tajíme ikdyž já bych to nejraději vykřičela do světa, ale jak to tu čtu tak ještě není co, ikdyž příznaky mám - nateklá prsa, bolest v podbřišku a od aludku pořád takový pocit jako „plynnatost“ …no k Dr. jdu 17.1. bude mi dělat vaginální UTZ a já si hned domluvila, že přijdu s manželem, abysme jako to naše Tláčátko viděli prvně společně a teď si říkám jestli moc neplaším, kdoví jak to bude - ale i tak budu ráda když na jakoukoliv zprávu budeme dva :-) Tak držte palce!!!
Jo a jakou papáte kys.listovou já si koupila od firmy naturvita a tma mě zmátl příb.leták, pže tam píšou vitamín skup.B10 a listtovka by měla být B9,tak jsem teď zmatená jestli baštím správně ?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.1.11 10:21

Jé, tak já se k vám přidám :lol:
Tláčátko, chlapa vem sebou, už by jste měli určitě vidět srdíčko. Já mám podobně starého prďolku a jdu 20. Už by mělo být srdíčko vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
6.1.11 10:30

Ahoj holky,
můžu se k Vám přidat?
My jsme si nadělili spíše předvánoční dárek na dovolené v Thajsku :-)
Jsem v 8tt. Termín by tedy měl být kolem 15. srpna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
6.1.11 13:02

Ahojka, jen se přidejte. Čím víc tím líp. :kytka: :potlesk:

Ze mě si nic tady nedělejte, já jsem po potratu realistka. Až bude srdíčko, tak si teprve trochu oddechnu a potom až se překlene 12tt.

Ra-du, takže máš utrogestan jako já? No tak super! Mě když mi ho napsal hned, tak mě to docela dost uklidnilo, jako že by to tentokráte fakt mohlo dobře dopadnout a prdě se narodit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
6.1.11 13:35

tláčátko, kakiko, squirrelo, holky vítejte mezi nás! Ať ty vaši mrňouskové ve zdraví a pokoji rostou a vyvíjí se jak mají! A ať v srpnu/září máme všichni svá malá štěštíčka doma!

vladi, já mám utrogestan, duphaston, prednison a ještě acidum folicum - to vše naordinované od dr, to víš, to jsme my, co jim to nejde přirozeně, a musí využít všech pokroků lékařské vědy :mrgreen: No, já tedy nic nepřeháním, ale zároveň se tedy 2× nešetřím, přeci jen holčičce je rok a čtvrt a tak chce chovat a nosit a na houpačku a dvě hodiny tahat na bobech… Hrozně si přeju, aby to dopadlo, ale jsem realistka jako ty: teď čekám na :srdce: a pak ještě na genetiku. Pak snad už budu klidnější…

A jak se dneska máte? Byla jste některá u dr? Máme tu nějaké další již potvrzené mimísky?

Pěkné odpoledne! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.1.11 13:42

Ra-du, já jdu na potvrzení ještě za hoodně dlouho (fakt už chci vidět srdíčko) :lol: , ale miminko se mi potvrzuje čím dál víc. Dneska jsem s vypětím všech sil ohřála polévku a na nějakou dobu mu asi hovězí dělat nebudu :lol: Kopalo mě to, jen jsem jí nandávala a teď jsem se šla nadechnout a jdu mu pomoct se najíst :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí