Poradna duly
Jana Čurdová
Jé Radu mocv gratuluju
Miminko vám krásně roste.Nikolko určitě to bude v pořádku:moc držím palečky.
holky moc vám děkuju, jela jsem na utz pro klid duše a srdíčko bije ![]()
jj cibulis cukrem jsem si taky naordinovala, pila jsem to celý pátek, al ebyla jsem od toho spíš zahleněná a já mám suchý dávivý kašel …jinak denska přesně podle poslední MS jsme v 9 tt a TP porodu j epodle poslední MS 4.9.
prvorodička,z Kladna, je mi 30, vdaná skoro 4 měsíce, doma máme morčátka páreček, který jsme dostali jako svatební dar a už jsme odchovali první mláďátka, prý nám mají jít příkladem a taky šli, al ejak jsem psala kamarádi od, kte. je mám eto ještě nevědí, jedeme s nima na ty hory tak tam jim to sdělíme, to budou koukat ![]()
jinak na nevolnosti mi v lékárně dali tablety Emesin, nebylilízátka a já jsem radši nejraději mám spolknout prášek a hlavně zabírájí …zrovna jsem pře chvílí snědla jogurt ve skle,ten kvalitní živý a udělalo se mi po něm těžko, tak jsem si vzala tabletku a je to lepší ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Pod stromeček jsme si nadělili stejně jako mnoha z vás nejkrásnější dáreček. U nás jde o první miminko a povedlo se nám to po 2 měsících. Nyní jsem v 10tt a v úterý si jdeme pro těhotenskou knížku a čekají mě odběry, musím přinést moč atd. Termín porodu máme přelom srpna/září.
Nikolko to je dobře.Já bych jela taky.Hlavně že je mimi v pořádku.
Vítám nové těhulky a přeji vše nejlepší. ![]()
Apů mě je hodně špatně u všech 3.
Maso ted nějak nejsem schopna ani koupit.Minulý týden jsem se přemohla a udělala kuřecí omáčku kvůli dětem.Jinak ho nemůžu fakt ani cítit.Ze začátku mi bylo špatně hned po probuzení, ale kluci ted vstávají později tak mi je líp že vstávám déle a nevolnosti mi chodí odpoledne, a pak večer.Ale ted mi hodně pomáhá mlsat.Je to blbý, ale když si dám večer čoko nebo něco takového tak je to lepší. ![]()
To je nadhera jak se nam to tady plni nove prichozima
Tolik mimin jsem si na ten mesic ani nepredstavovala ![]()
Vsecky zdravim
![]()
Mi bývá taky špatně a když něco s ním, už pak na to nemám vůbec chuť a při představě na to samé jídlo je mi špatně. Mám strach, že za chvíli nebudu schopna vůbec nic sníst ![]()
No já si ještě počkám na návštěvu u doktora, přece jen po tom potratu se zase nechci zbytečně brzo radovat…ani nevím přesně, v jakém týdnu teď jsem
podle mě 6 a půl ![]()
Lily, to nikdo neví co bude.Já se raději raduju kdyžtak bych to oplakala stejně. ![]()
Holouško - to stím jídlem mám taky.Nemůžu ho víckrát a kolikrát ho sním a je mi z něho špatně..ale ted mám období že musím jíst jinak je mi ještě huř.Zrovna jsem si dala jogurt a 2 musli. ![]()
Nicollko, to je bezva, já bych jela na pohotovost určitě taky. Je miminko na fotce hlavičkou nahoře? Jsem si ho podrobně prohlížela, že už je ho pěkný kus
. A řeknou doktoři i co se děje, proč došlo ke krvácení, nebo to už zpětně nejde říct?
Kraličinko, mě to bytí špatně trochu přešlo, víkend byl o něco lepší, je mi zle jen chvilkově, třeba dnes při vaření kuř. vývaru, no klasika
. Večer to docela doháním, čokoláda, nebo nějaký dobrý jogurt, ale často mám na něco chuť a nevím co bych si dala, nic není to pravé.
Už se dostavila zácpa, měla jsem ji i u Ondřeje a taky mám sem tam nervní nohy, jestli to znáte… u Ondráška mi to dělalo až na konci těhotenství, teď mi to dělá sem tam chvilku přes den, nezávisle na tom, kolik je hodin.
Vítám nové maminky, ať se vám tu líbí.
Jé holky ještě jsme vás dočítala a já jsem teda milovník plísnáku všeho druhu,ale v těhu je nejím.Chut mám šílenou,ale říkám si že si to po porodu vynahradím.
Zvířátka momentálně nemáme, než jsem otěhotněla s prvním snykem měli jsme 3 králíky.Bohužel umřely věkem, a další nepořizujeme:Leda až kluci budou chtít zvířátko.Přeci jenom je to na několik roků a já mám ted co dělat a dětma takže se snažím povinnosti nepřibírat.Jinak králíčky miluju, taky by se mi líbila kočka.Pejsky mám ráda,ale nevím jestli je to dobrý nápad do paneláku.Jedině že by měl kluci až vyrostou překecali a k čemuž asi dojde.Ale budou si venčit pěkně samy. ![]()
Jinak alkohol nepiju vůbec.Nijak mi moc nechutná ani normálně, a ted v těhu proč bych to vyhledávala.Není to pro mimi nic dobrého.Nechutná mi ted ani kafe, což mě docela chybí protože se mi chce hodně spát.Přes noc mě budí kluci a tak by se povzbuzení hodilo.Ale nemám chut.