Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5614
28.1.11 11:11

Dobré ranko holky…
tak jak vám je???

já sem teď hodinu lovila kočku ze stromu. Naši psi jí zahnali na strom a ona se chudinka bála slézt dolů.. ale na druhou stranu.. už mi není špatně.. takže to bylo v pohodě… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
28.1.11 12:40
ra-du píše:
modelis píše:
Trpaslíček píše:
Jak tak koukám, tak nejhůře s jídlem jsem tady asi já. Už 14 dni nemůžu skoro nic. Blbě mi je celý den i noc. A ještě k tomu mám teďka docela slušnou chřipku a za celý den zvladnu tak 2 litry čaje a jednu polévku.
Nejsi, v SO to bude 14 dní a můžu čaj (citronový se zázvorem) a suché pečivo :(( a když si dám něco jiného, no je mi děsně zle :((
Jo, jo, taky se k vám hlásím do klubu, holky, já zas můžu jen suchý housky a jabka a slabý černý čaj, odvar z ponožek, jak tomu říká můj muž…

Ahojka, taky se k vám hlásím. Já nemůžu ani pomalu žádnou vodu, po všem se mi zvedá :poblion: . Už přes 3 neděle trpím jak zvíře, snad to brzy poleví…

Příspěvek upraven 28.01.11 v 12:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
28.1.11 12:42

Kikullko, gratuluji k :srdce: . :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
28.1.11 12:56

Ahojte,
přeji všem co jdou na kontrolu krásné zprávy a utz trháky :lol: !
Kikullko, gratuluju k srdíčku.
Holky, mě je táááák blbě… nezvracím, ale ať jsem hladem, nebo se najím, furt je mi špatně. Včera jsem pekla rybu, no to bylo něco! Celou dobu jsem naprázdno krkala (nesnídala jsem) :roll: :oops: , tohle z prvního těhotenství vůbec neznám. Hned jsem si vzpomněla, jak jsme se bavily o těch vitamínech a pestré stravě, že jsem ráda, že je beru, protože o pestrosti jídla se teď u mne nedá vůbec mluvit :-? . Uleví se mi vždy až večer, kolem osmé, ale mám pocit, že jsem přejedená a bojím se cokoli sníst, aby se mi ty hrozné pocity v žaludku nevrátily.
Kdyby kámoška neměla první těhotenství „bezpříznakové“ a druhé skoro do poloviny prozvracela a má dva kluky, myslela bych si, že čekáme holčičku. :wink:
Ať je vám líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
28.1.11 13:03

ahojky,me je dneska taky zle.a to mi bylo 2 dny dobre.
dneska zase nevim co mam jist a co nejist.vcera jsem si koupila sekanou a dneska uz je v mrazaku,bleee smrdela mi v lednicce.

ja teda doufam kdyz je kazdy tehu jiny ze bude holcicka,mit 2 takovyhle smradata jako je ted tom,tak me brzo odvezou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
28.1.11 13:13

Zuzlíno, s chutí a vůněmi to mám stejně. Večer si vytáhnu maso z mražáku na zítřejší vaření a ráno je mi špatně jen si pomyslím, že s ním mám něco dělat. :-) A ten průběh těhotenství asi není směrodatný na určení pohlaví :think: , škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
28.1.11 16:10

nevolnosti jsem v 8.tt a nevolnosti nejspíš dosáhly vrcholu. je mi blbě ať jím nebo nejím, jen si hlídám, co sním, po některých věcech je blbě víc, resp. se hůř krkaj. nejlepší je ovoce, ale to mě taky celý den nebaví. drží mě jediná naděje, že časem bude líp. ale v minulém těhu to bylo až do konce, tak spíš jen budu odpočítávat dny, kolik jich ještě do konce zbývá, ta děsná dvoustovka na začátku vypadá nekonečně…
nevhodné jídlo, pití a alkohol myslím, že žádná z nás tady nemá chuť se opíjet nebo do sebe lámat hrnky kafe, doporučuju nestrasovat se a pokud mám chuť na cokoliv, dám si to. Si pamatuju, jak v létě manžel vyváděl a trhal mi od úst na ohni opečený špekáček a zakazoval mi jíst grilované maso, že je to karcinogenní, to osmažené na plameni. ještěže u druhého mimí už to nebere tak vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
28.1.11 16:13

změny chutí tak to je taky sranda, jdu do restaurace, jídlo mám předem vymyšlené, pak se přecejenom kouknu do jídeláku, vyberu jiné a než to donesou, tak už na to zas nemám chuť :-D
ale ještě horší je zvýšená citlivost nosu, čuch je teď potvora, přebaluju se zadrženým dechem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
28.1.11 16:42

ja doufam ze me ty nevolnosti teda brzo prejdou.

no u tomaska jsem jedla neustale nezdravy veci,ujizdela jsem na chlebickach s majonezou,cokoladach,chipsech…a tomasek je naprosto zdravej jedlik bez zadnych zdravotnich problemu.

a jelikoz mi vsechen alkohol smrdi,tak se opijet taky nebudu.kafe uz taky nepiju,drive ano,ale co jsem tehu,tak ho nesnasich.
ja ujizdim na zelenine a ovoce a jogurtech a ty jsem nikdy nejedla.
uz se tesim na utery,jdu na kontrolu a reknu si o dalsi fotku a s tou pujdu k babicce,ty jsem nemela odvahu ji to jeste rict,jinac uz to vi cela rodina a par kamaradu a kamaradek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
28.1.11 18:03

Tak jsem po konrole. Jsme 8+3. Váček je stále veliký, ale neřekl mi proč to vadí, ale prý to risknem a necháme to tam. Víc mi neřekl a ani neukázal. Ale zato mě hned objednal za 14 dní na hlavní KO. Krev, moč atd. A pokud se nic nestane dostanu průkazku. Zároveň jsem objednána na screening. Takže plány na 4 týdny už vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
28.1.11 18:16

Jinak jsem ráda, že v tom jídle nejsem sam. Ale dnešní den, jsem tomu taky moc nedala. Ráno kobliha (doba jedení 2 hodiny). Pak asi tak ve 3 polévku, která šla behem 10 min ven. A teďka jsem zkusila si dát kuře, které jsem včera upekla. Taky jsem tomu moc nedala, ale alespoň něco. Závidím Apů, že jí je alespoň večer dobře. U mě je to naopak. K tomu ta blbá chřipka. Nic nesmím a hrozně trpím. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
28.1.11 21:13

Holky to je teda děs, jak je vám zle. U mně pořád nic. Skoro abych pochybovala, že jsem těhotná, ale menstruace nikde, tak snad jsem 8-)

trpaslíčku, tak ať to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
28.1.11 21:20

Holky, tak mně zatím taky nic není. Ale ono to určitě přijde. Dneska jsem trochu špinila, slaboučce růžově :-( no naštěstí už to přešlo. Já vím, že je to v těhu prý normální, ale já před MS vždycky špiním, tak jsem trochu plašila :zed: Snad je vše OK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
29.1.11 08:16

lení já jsem minulý těhu taky špinila a těhotná jsem byla a všechno bylo OK. dokonce jsem v termínu následující MS špinila tolik, že jsem myslela, že je to MS a těhotná nejsem, bylo to přes vánoce a silvestra a tak jsem vesele pila alkohol a řádila a teprv v lednu podle nevolností, který už nemohly být kocovinou, jsem pochopila, že jsem asi těhotná. no mimčo všechno přežilo a eliška je zdravá, i když chudinka hodně zapitá.
mmch minule i teď jsem otěhotněla v měsíci, kdy jsem myslela, že to nejde, neb skoro vůbec jsme mimí nedělali. když jsme se snažílkovali, tak to nešlo a když jsme se trefili v týdnu ovulace jen jednou, tak jsem hned těhotná. ale pamatuju, že minule to mělo obrovskou výhodu v počítání délky těhotenství, stále jsem si trvala na prvně vypočítaným termínu podle poslední MS, dr. jsem vysvětlila, že vím datum početí, a pak jsem si už nenechala upravovat TP podle velikosti plodu nebo pohybů. a pak jsem rodila přesně na termín :-) tentokrát by to mohlo být taky tak. co vy holky, vy víte, který den jste mimí počali? tedy mimo vás z IVF, jasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
29.1.11 14:05
Leona_K píše:
lení ......
mmch minule i teď jsem otěhotněla v měsíci, kdy jsem myslela, že to nejde, neb skoro vůbec jsme mimí nedělali. když jsme se snažílkovali, tak to nešlo a když jsme se trefili v týdnu ovulace jen jednou, tak jsem hned těhotná. ale pamatuju, že minule to mělo obrovskou výhodu v počítání délky těhotenství, stále jsem si trvala na prvně vypočítaným termínu podle poslední MS, dr. jsem vysvětlila, že vím datum početí, a pak jsem si už nenechala upravovat TP podle velikosti plodu nebo pohybů. a pak jsem rodila přesně na termín :-) tentokrát by to mohlo být taky tak. co vy holky, vy víte, který den jste mimí počali? tedy mimo vás z IVF, jasně

Ja to vim naprosto presne, pac poznam kdyz mam ovulaci a jaksi se nam podarilo hned po vysazeni prasku z jednoho sexu :-))) chteli jsem az v dubnu,ale co uz :-D a to jsem se bala, ze to do dubna nestihneme…

jinak dneska je mi poprve celkem nevolno… i jsem si hodinu pospala… uvidime co bude po obede…

ale hlavne sjem utahana jak kote… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital