Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
30.1.11 21:10

Vítám nové maminky :palec:
My máme kontrolu ve čtvrtek, už bych mohla slyšet srdíčko, tak se moc těším. Mimí je snad v pořádku, jsem optimista, vím, že stát se může cokoliv, ale věřím, že dokud mám nevolnosti, mimí je dobře. Už mi není tak špatně jako mi bylo několik posledních dnů, kdy jsem i musela ležet. Nějak mi jde líp jíst a když jsem najedená, není mi špatně, jen se hrozím váhy, už dva dny jsem raději nevlezla na váhu. Minulý těhu mi bylo hodně špatně a přibrala jsem jen 8kg, byla to paráda, z porodnice jsem šla ve svých věcech před těhu. Se bojím, že teď to bude horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 08:20

Ja si pomalu chystam zavolat na objednani na prvni kontrolu… jeste nevim jestli 8 nebo 9 tyden… at uz to alespon jde poradne videt..nechce se mi tam hrnout dvakrat jako loni to jsem sla v 6 a pak v 8 zase na srdicko…

ale jako uz se tesim az uvidim co a jak a az uklidnim mamku, ze tam nejsou dve :-))) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
31.1.11 09:01
Andule píše:
Ja si pomalu chystam zavolat na objednani na prvni kontrolu… jeste nevim jestli 8 nebo 9 tyden… at uz to alespon jde poradne videt..nechce se mi tam hrnout dvakrat jako loni to jsem sla v 6 a pak v 8 zase na srdicko…ale jako uz se tesim az uvidim co a jak a az uklidnim mamku, ze tam nejsou dve :-))) :mrgreen:

hele to vlastně nevíš.. jestli tam nebudou dvě.. viď :-)
já se taky bála.. aby tam nebyly dvě miminka.. přece jen je krásný si užívat každé postupně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 09:37
Veverunkav píše:
Andule píše:
Ja si pomalu chystam zavolat na objednani na prvni kontrolu… jeste nevim jestli 8 nebo 9 tyden… at uz to alespon jde poradne videt..nechce se mi tam hrnout dvakrat jako loni to jsem sla v 6 a pak v 8 zase na srdicko…ale jako uz se tesim az uvidim co a jak a az uklidnim mamku, ze tam nejsou dve :-))) :mrgreen:
hele to vlastně nevíš.. jestli tam nebudou dvě.. viď :-)
já se taky bála.. aby tam nebyly dvě miminka.. přece jen je krásný si užívat každé postupně…

No jo nevim, ale me to nejak nedesi. Ja to proste povazuji za tak malou pravdepodobnost, ze by me to ani nenapadlo, kdyby s tim neprisla mama :-))

jinak jsem se objednala na 14.2. coz bude 7+6 od posl MS, tak doufam, ze to uz by mohlo jit videt srdce? nerada bych se tam hnala za tyden zase :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
31.1.11 09:45

No tak pan doktor řekl že tam nevidi nikde krev, že ted placenta srůstá do dělohy a mohla prasknout cévka. Pořádně mrkl na všechny strany ani hematom, prostě nic, čípek je prý v pořádku. 11.2. jdu zase už ke svému doktoru, s močí, krev a vše i průkajdu dostanu.
A miminko je tam „1“ :)

tAKY SEM chtěla jít později na první prohlídku, ale krvácení mě donutilo už v 5tt a jsem ráda že sem tam byla nasadili všelijaké prášky kvůli předešlému potratu a snad to zvládneme. Závidím holkám co si otěhotní a v klídečku si těhotní dál :D Já měla u všech 3 těhotenstvích šílené problémy a nervy…ale stojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
31.1.11 09:46

Andul jojo to už srdíčko určitě bude ;)

A taky vítám nové maminky. Neudělá někdo tabulku na první stránku? na přehled?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.1.11 09:53

Holky, nevíte někdo, v kolikátém týdnu je vidět už srdeční akce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
31.1.11 10:40

od 7tt už by mělo být vidět..čiže 6+1..a dál. někdo až v 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.1.11 11:07

Díky :-) Tak to já počkám ještě aspoň týden než tam půjdu, abych měla jistotu a srdce bylo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 11:45
lily_d píše:
Díky :-) Tak to já počkám ještě aspoň týden než tam půjdu, abych měla jistotu a srdce bylo vidět.

jj prave ptoto cekam :-) minule tehotenstvi jsem tam nabehla v 6+1 a byl jen vacek s puntikem. zak jsem 8+6 musela zase. Kdyz neni problem chci tam co nejmin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 11:48
Nicollka píše:
Andul jojo to už srdíčko určitě bude ;)A taky vítám nové maminky. Neudělá někdo tabulku na první stránku? na přehled?

doufam, ze jo :-) Chapu Te kdybych mela jakykoli pocit problemu letela bych tam hned a treba 10×

ja se tam ted moc nehrnu kvuli male. Ona nesnasi cizi lidi /teda vetsinu/ a chudato by mi tam akorat jecela jak tur… tak cekam, az bude mit muz vhodnou smenu a taky se mi tam nechce vickrat :-)

dumam jestli jsem nemela pockat do 8+6 ale snad bude 7+6 stacit :-) kdo vi jestli mi da rovnou prukazku nebo ne…

asi mi budou brat co nejdriv krev, pac jsme minule tehu mela nekompatibilitu krevnich skupin.. ja jsem Rh - a mlade je Rh+

ale dostala jsem po porodu injekci, tak to bude urcite ok.. diky bohu za to..kdysi to 1ze tri pripadu koncilo blbe… je uzasny jak veda postupuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 11:49

** lily_d** a ty si vlastne jak dlouho tehotna? respektive posledni MS? :-) vypada to ze to budes mit podobny jako ja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
31.1.11 12:20

já jsem se k dr. objednala hned, jak jsem našla // Chtěla jsem uklidnit, že tam je jen jedno mimí. Při prvním těhu jsem dvojčátka chtěla, chtěla jsem mít dvě malý děti najednou, ale teď, když jedno mimí mám doma, tak bych z dvojčátek fakt nejásala. Prý je tam jen jedno, tedy na 99%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
31.1.11 12:23

srdíčko by mělo zřetelně být v osmém týdnu, nejlíp tedy až na konci, každý den navíc je dobrý. já jdu na kontrolu v 8+1 tt a dostanu už průkazku. ale každý dr. to má jiný, naše dr. jí dává moc brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
31.1.11 13:02

ach jo, srdíčko BÍT… ostuda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie