Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1730
31.1.11 17:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
31.1.11 18:43

Tabulka je bezva, jen tam mám špatně TP, přesně ho zatím nevím, PM jsem měla 7.12. a teď 7.2. jdu na KO. Proto asi se tam ty sedmičky nějak popletly. Takže pak upřesním… :lol: .

U Ondřeje jsem měla poslení ms 7.7.2007 a narodil se 18.4., takže by byla sranda, kdyby to vyšlo u druhého stejně, jen s posunem měsíců, tj. 18.9. :-)

Stanovené data podle utz ani ms (měla jsem dva TP) jsme „nesplnili“. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 18:48
Apů píše:
Tabulka je bezva, jen tam mám špatně TP, přesně ho zatím nevím, PM jsem měla 7.12. a teď 7.2. jdu na KO. Proto asi se tam ty sedmičky nějak popletly. Takže pak upřesním… :lol: .

U Ondřeje jsem měla poslení ms 7.7.2007 a narodil se 18.4., takže by byla sranda, kdyby to vyšlo u druhého stejně, jen s posunem měsíců, tj. 18.9. :-)

Stanovené data podle utz ani ms (měla jsem dva TP) jsme „nesplnili“. 8-)

opravim a doplnim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 18:49

jinak ty mas nepravidelny dlouhy cyklus, ze nevis termin?

mi sedi podle PM i podle styku na 27.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
31.1.11 18:51

Ano, mám nepravidelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 18:59

aha tak to je pak jasny a slozity..poznavani dle ultrazvuku… ja nastesti tentokrat vim, kdy presne se povedlo…

i jsem posledni dobou vzdycky poznala ovulaci…

a hlavne tohle tehotenstvi je jaksi na jeden sex :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
31.1.11 19:11

Tak to máš dobré.
Já jsem to tak měla u Ondřeje, vím, že jsme ho stvořili 20.7. napoprvé, ale doktor na to vůbec neslyšel :nevim: a dělal si dál po svém - podle UTZ. Mám rozpětí cyklu 24-29 dnů, jak kdy. Nebrala jsem antikoncepci, při té by byl možná cyklus jak hodinky :-D . A tentokrát fakt nevím, snažili jsme se hoooodně :lol: , takže fakt nevím, který den to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 19:25

tak pokus 24-29 tak to to mas celkem pravidelne. To bych brala podle nejdelsi mozne varianty 12.9. :-) jsme zvedava co ti vyjde u doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
31.1.11 20:29

Andule, můj věk jsi mohla doplnit podle tabulky, co jsem ti poslala, 36, fakt, to není překlep :mrgreen: . A jinak nevím, jak vám, ale mě by hrozně vyhovovalo mít tabulku sestavenou podle termínu porodu, byť to samozřejmě ve výsledku bude vše jinak… Poznáme, jak je kdo těhotný, každá si to můžem odpočítat od sebe, kdo je napřed či pozadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
31.1.11 20:30

Aha, a te´d koukám, že ani město tam nemám, tak ještě jednou: Praha. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
31.1.11 20:37

neschopenka s každým dr. by se mělo jít v těhotenství domluvit na nemocenské, nemá důvod proč jí nedat, když se do práce necítíš. důležitá je pohoda. když budeš předstírat problémy, může ti zatrhnout vycházky a budeš nahraná, bude léto a ty nevystrčíš s dítkem paty z baráku. proto je asi lepší říct pravdu, že v práci bys to na tu chvíli měla náročný a ve stresu, a vymyslet s dr. variantu s vycházkama nebo jestli lze i vycházky časově neomezeně (?)
Jen tak mimo, pod čáru…Jste tady některá mzdová nebo máte osobní zkušenost s výpočtem výše nemocenské? z čeho se vypočítá vyměřovací základ? z posledního výdělku před mateřskou? a platí zaměstnavatel první tři týdny náhrady a nebo celé sociální správa? nějak jsem se s tím ještě nikde nesetkala…
Každopádně doporučuju informovat zaměstnavatele o dalším těhu a tedy případném nenastoupení do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
31.1.11 20:38

ra-du taky myslím, že tabulka seřazená podle TP by byla přehlednější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.1.11 20:39

Andule: já právě přesně nevím :-? Měla jsem 15.12. samovolný potrat a pak jsem krvácela nebo špinila asi 10 dní… od té doby nic, tak právě nevím, na čem jsem. A ještě chci změnit doktora, aby toho nebylo málo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 21:04
koidne zmen, hlavni je abys mu verila a aby ses citila dobre :-)
ra-du píše:
Andule, můj věk jsi mohla doplnit podle tabulky, co jsem ti poslala, 36, fakt, to není překlep :mrgreen: . A jinak nevím, jak vám, ale mě by hrozně vyhovovalo mít tabulku sestavenou podle termínu porodu, byť to samozřejmě ve výsledku bude vše jinak… Poznáme, jak je kdo těhotný, každá si to můžem odpočítat od sebe, kdo je napřed či pozadu…

poslu ti to a uprav to dle obrazu sveho. ze jsem nedoplnila tve udaje se omlouvam, ale jaksi jsem je v tom mnozstvi asi proste zazdila, nebo s emi to neulozilo. Holt mi tady do toho az do ted radilo dite ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
31.1.11 21:11

Ra-du ja 36 let Brno TP 3.9. ko 3.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie