Poradna duly
Jana Čurdová
Leni tabule je parádní
ja ten TP mam podle ultrazvuku podle MS nevim jelikož mam po IVF
jooooo a kočičáky mam doma taky 2 ![]()
Ahojte holky, je mozne se k vam jeste pridat? TP nam vychazi na 7.9. Je to nase prvni planovane miminko, tak uz se moc tesime.
Jen, aby bylo vse v poradku. Dnes jsem 8+6.
Teda vy ste toho napsali ![]()
No mě průkazku dají až toho 11.2. cca 10-11tt a to mi budou dělat všelijaké testy z krve, už se moc moc těším.
veverunkav jej ve stejny den jako já … držím palce ![]()
a jdu dočítat ..
tak už sem to vzdala toho je napsaného tolik ![]()
Jinak moje PM je 30.11.2010, je mi 29let , druhé dítě
Teda vy jste si s těma tabulkama daly práce
pěkné!
Jen mě napadá, k čemu je tam to datum PM? Je tam těch kolonek už tak docela dost ![]()
Holky, tabulka super, my sme dle UZ TP 11.9. a to sme asi jediny ako tak pozeram skor dopredu, no i nase prve dietatko bolo velike, tak snad sa to az tak moc nebude opakovat
, ste sikulky!!
Suprová tabulka
Holky jsem zvědavá které z nás se to narodí na 11.9. to mám narozeniny bylo by super, kdyby mi to taky tak vyšlo ![]()
Andule píše:
Ra-du fakt i podruhe se budes bat, ze nepoznas? to ja uz se teda nebojim, ze bych to nepoznala..ono to jaksi nejde s nicim zamenitjen doufam, ze to bude trvat mene nez dva dny jak minule
Jo, myslím, že budu. nakonec mi porod vyvolávali, dostala jsem dvě tablety a že prý do 12hodin by se měl rozjet porod. Že mi začnou bolesti a až to bude nesnesitelný, že mám přijít. No, tak jsem si četla, procházela se a tak. Najednou mnou projela hrozná vlna, úplně mě to srazilo na kolena. A nějaká sestřička, že ať jdu na sesternu a že se podívá, jak to vypádá: a já za dvacet minut porodila. Ale teda lepší tak, než rodit dva dny, to zas jo! ![]()
Leni, tabulka super!
Jinak já si teda taky myslím, že datum PM by tam být nemuselo… I tak nám tam v průběhu přibudou další kolonky jako třeba, co čekáme a chceme a co se postupně narodilo ![]()
ra-du no ty blaho… mi zacly bolesti nekdy ve 3? rano v sobotu … cca po 20min.. cely den.. vecer v 10 jsme jeli.. celou noc uz peklo… na sal jsem sla po 12 v nedeli a venku byla mala v pul seste vecer… kdy uz jsem myslela ze fakt zdechnu…
doufam, ze ted to bude rychlovka..
ja hlavne poznala ze uz to bude kdyz mi odesla hlenova zatka… nekdy v patek navecer… voda mi nepraskla tu mi pichali po tom obede
tabulka super díky ! přidala jsem ke svému profilu foto tt // a foto prvního utz