Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5639
1.2.11 19:40

Krali, jak to píšeš, tak to vypadá, že kluci vřeští skoro pořád, co? Já na tvém místě bych asi odhlučnění udělala sama. Přeci jen každý si chce doma odfrknout a jestli kluci opravdu tak často křičí, tak se asi sousedce nemůžeme divit. Já bych teda nechodila a neťukala u vás, ale taky bych nadšená nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
1.2.11 19:43

U nás 24.Právě jak bych to nechávala tak to ani nejde.Nádobí se kupí a pak jdu vařit a nemám to kam dát, chybí mi nádobí..to samé s prádlem.Podlahu špinavou od jídla, hned se tam kluci vytřou a za chvíli jsou na gauči, vana tam jim myju zadeček od bobečků a pak se tam večer mají ráchat..To taky nejde…Jasné že ted něřeším zapatlaný okno - to prostě udělám o víkendu nebo až to půjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
1.2.11 19:49

Holky jak vy sem dáváte fotečky?Vidíte nějaké moje foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
1.2.11 20:09

rozumbrado tím řvaním jsem nemyslela nikoho konkrétního, jen jsem tady kvůli tomu zahlídla dohady, tak jsem tím chtěla říct, že já se kvůli tomu dohadovat nechci. asi bysme se neměli chytat za slovíčka, to ošklivější píšeme spíš s úsměvem či lehce ironicky, jen přes písmenka to nejde poznat.
kralicinko chápu, že dětem potřebuješ vařit, ale ono jde vařit i do zásoby, udělat toho větší množství a nevařit denně. zkrátka všechno jde vymyslet. promiň, nechtěla jsem tě kritizovat, máš dva malý raubíře, to tady nikdo z nás nemá, jen jsem myslela, že bys mohla najít způsob, jak si trochu ulevit. já jsem s narozením malý překopala svůj přístup k domácím povinnostem, mám mimčo, jsem těhotná, pracuju na poloviční úvazek, k tomu domácnost, zahradu, pět psů, stále udržuju aktivní koníček (např. o víkendu mě čekají dva dny vystavování psů v brně), kdybych měla mít domácnost jako ze škatulky, asi se zcvoknu. a komu to vadí, ať si to uklidí. Samo, že denně luxuju, obden vytírám, ale když není čas, udělám to zkrátka později, třeba až manžel přijde z práce a hlídá. fakt nechci nikoho kritizovat, spíš poradit, jak se z toho nehroutit a sama pro sebe si ulevit a nestresovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.2.11 20:10

Kraličinko, Honzík už je v noci bez plenky? 8-o To je teda šikovný! Ondřej to přes noc ještě nedá a nevím, kdy k tomu dojde. V noci toho totiž někdy dost vypije, někdy přespí celou noc bez pití.

Jinak já úklid dělám někdy s malým, ať má náladu jakou chce, ale já ji mám dobrou :lol: , nebo když ji má on špatnou a já ho chci prací rozptýlit, rád se máčí ve vodě a taky rád utírá prach a vysává. No a někdy to nechávám na jeho spánek, ale to musím být tichá, abych ho nebudila. Samozřejmě akutní věci se uklízí hned. S víc dětma je těch akutních úklidů určitě jeden za druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
1.2.11 20:11

kralicinko fotku tu u tebe žádné nevidím. já to vkládám přes nastavení profilu…
mě zas nejde odpovídat citací třeba jen jedné věty a jména autora. jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
1.2.11 20:14

já mám úklid s dítětem trošku jiný, mě ještě nepomáhá, občas některý nutný věci dělám s ní v nosítku, to se jí líbí, ale mým zádům ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
1.2.11 20:26

Já se taky snažím vařit třeba omáčku a máme jí i druhý den. :-D Ale s těma 2 ta špína a bordel roste. :twisted: Vysávání děláme taky s nima,ale třeba podlaha ta nejde.Hned se mi vrhnou na desinfekci nebo lezou po mokré podlaze..Teda Honzík ne,ale Marta jo.Jj Honzík začal s plínkama až tak 2 roky a 2 měcíce a za měsíc už byl bez nich i v noci.jak to pochopil tak mu to šlo.Ale nehodu občas máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
1.2.11 20:33
Leona_K píše:
já mám úklid s dítětem trošku jiný, mě ještě nepomáhá, občas některý nutný věci dělám s ní v nosítku, to se jí líbí, ale mým zádům ne

nepomaha a ani jeste nezvladne tolik prudit :-) az se to rozbehne a krouzi to vztekle po postylce ci ohradce, pac potrebujes vytrit.. krici a nadava ti to to je teprve lahudka :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
1.2.11 20:39

No my měli ohrádku u prvního asi 3 týdny.Ječel tak že šla ihned k prodeji. :-D Já to dělám tak že je nechám v pokojíčku a cestu mu zatarasím matrací.Ale stejně mu to není po chuti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
1.2.11 20:50

andul no o tom to je, já díte v postýlce řvoucí nenechávám a nenechám, já nevytřu. počkám až bude spát nebo si bude hrát nebo v nosítku nebo až přijde někdo hlídací, možností mám vždycky několik. rozlitou nehodu vyřeším rychlým setřením za minutku,ale o tom se asi nebavíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
1.2.11 20:51

Leono ono je to fakt jiné s kojeným dítětem, který má akční rádius 50cm vpravo a 50cm vlevo :wink: A nemám na mysli mít domácnost jako ze škatulky, ale spíš boj udržet aspoň základní čistotu :-) a nemám dojem, že se kraličinka z úklidu hroutí :wink:

citaci jedné věty dáš tak, že ocituješ celý příspěvek a co se nehodí, to smažeš, ale musíš dát pozor, abys tam zachovala ty hvězdičky či co na začátku a na konci.

krali, fotky pod textem příspěvku - je tam nabídka Můžete přidat fotku.

Ohrádku jsme neměli. Svého času jsem ji na úklid dávala do postýlky, ale pak už to nešlo (řev) a teď holt všechno kromě mytí podlahy a žehlení děláme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
1.2.11 20:58
rozumbrada píše:
citaci jedné věty dáš tak, že ocituješ celý příspěvek a co se nehodí, to smažeš, ale musíš dát pozor, abys tam zachovala ty hvězdičky či co na začátku a na konci.

děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.2.11 21:01

Rozumbrado, tys to s tím rozdílem v uklízení s kojencem a batoletem uplně vystihla :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
1.2.11 21:14

nechci se nějak dohadovat, ale já netvrdím, že moje dítě toho zašpiní tolik, co dítě starší, ale o přístupu k úklidu a k dítěti, prostě neuklidím, když by dítě řvalo, počkám. ještě před rokem bych byla nervózní koukat se na binec kolem sebe, dneska s dítětem je mi to jedno, mám pro sebe omluvenku na tu špínu, mám dítě. vím, že bude hůř, téměř denně jsem spolu s malými dětmi mojí sestry, ale ta má přístup k domácím povinnostem podobný, jsem to asi okoukala u ní, ač jako bezdětná jsem to u ní nechápala, že jí ten binec nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí