Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1730
2.2.11 12:49
Nicollka ty jo fakt ne :-)pekny to uz nezapres :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
2.2.11 13:10

Ahojka,

vítám novou maminku. :kytka: Neboj, jájsem taky dooost pořád vyplašená po minulém potratu v 11tt. Ale prostě co se má stát… :wink: Věřím, že tentokráte už to dopadne dobře. Hlavně tedy tím, že je mi pořád tak špatně. U minulého těhu mi najednou přestalo být zle a přestali mě naráz bolet prsa a potom to bylo špatně. takže teď když mám pořád příznaky a fakt silný tak si říkám, že to musí být dobrý. :palec:

Nikollko, no páni 8-o . Takovýhle bříško ti narostlo teď v těhu??? Takový jsem měla snad až v 5.6. měsíci… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
2.2.11 13:12

Ahoj holky,
Radu, ten Tvůj vysavač bych brala :palec: Mám taky 2 kočky, takže na ty chlupy by to bylo super. Ale asi by se na tom nevozili, spíš by někde zježení leželi v koutě :mrgreen:
Niky, krásný bříško, seš hubeňour, tak je to na Tobě hezky vidět :wink: A taky se říká, že u druhýho těhotenství bříško naskakuje rychleji, tak u Tebe to platí 100% :-)
A jinak taky moc vítám všechny nově příchozí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
2.2.11 13:14

Vladi, všechno bude v pořádku, musíme tomu věřit :palec:
Já už se nemůžu dočkat kontroly, jdu až za 3 týdny, tak doufám, že mi to uteče rychle, taky si oddychnu, až budu vědět, že je mimčo v pořádku a hlavně mi tou dobou bude končit 1.trimestr - hurá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
2.2.11 13:35
LeniD píše:
Dobré ráno :mavam:
Ra-du, aby si bylo nejlepší, kdybyste mi posílali nové údaje do SZ. Sice se snažím to sbírat v příspěvcích, ale je to ho tu opravdu hodně, tak bych určitě něco vynechala…
Denino, vítám Tě mezi těhulkami a rovnou mi můžeš napsat údaje, abych Tě mohla přidat do tabulky :-)

a co přesně chceš? nestihla sem si přečíst všechny příspěvkiy. Copak je to ta tabulka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
2.2.11 13:41

Nicollka: dobrý břicho :-) já nem se taky párkrát nafoukla,že sem vypadala tak ns 6. měsíc :)
rozumbrada: jojo,to je on, sem chtěla mít opravdu jistotu
Jinak děkuji všem za podpory. 15.2 jdu nakontrolu, to budu 7tt+6, tak doufám že všechno bude tak jak má a uvidím srdíčko. Skoro počítám hodiny abych věděla, za jak dlouho už můžu na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
2.2.11 13:42
Denino píše:
Nicollka: dobrý břicho :-) já nem se taky párkrát nafoukla,že sem vypadala tak ns 6. měsíc :)
rozumbrada: jojo,to je on, sem chtěla mít opravdu jistotu
Jinak děkuji všem za podpory. 15.2 jdu nakontrolu, to budu 7tt+6, tak doufám že všechno bude tak jak má a uvidím srdíčko. Skoro počítám hodiny abych věděla, za jak dlouho už můžu na kontrolu

ja jdu 14.2. a budu taky 7+6 jsem jsme u doktorky nebyla, tak doufam, ze taky uvidime srdce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.2.11 14:31

JÉÉ HOLKY.DÍKY ZA NÁZORY.kDYŽ BYL JEN HONZÍK TAK TO BYLA POHODIČKA.A TO I SE SOUSEDY.HLÍDÁNÍ NEMÁME.KDYŽ NÁM PŘIJEDE RODINA TAK POMAZLÍ, NAJÍME SE U NÁS A PAAA.:-)KDYŽ SPĚJÍ A JÁ TAM ZAČNU ŠŮROVAT TAK JSOU HNED VZHŮRU A UKLÍZET KDYŽ PŘIJDE V 6 MANŽEL..TO TAK UDĚLÁM VEČEŘI. JDEME KOUPAT.
TAKY VÍTÁM NOVOU TĚHULKU.PŘEJI ZDRAVÉ MIMINKO.NA TEN POTRAT RADĚJI NEMYSLÍM.TO BY ČLOVĚK NEPŘÁL ANI NEPŘÍTELI.JÁ SE HROZNĚ BÁLA U PRVNÍHO, ČLOVĚK NEVÍ CO ČEKAT.TED DOUFÁM ŽE BUDE MIMI V POŘÁDKU.ALE PUPEK ROSTE A JE MI ZLE TAK DOUFÁM ŽE JO.
DOUFÁM ŽE MĚ TO NIKDY NEPOTKÁ. :oops: I KDYŽ JE TO CHUDÁK, POŘÁD JSEM VE STRESU V NOCI NESPÍM..NEJVÍC V POHODĚ JSEM BYLA U MARTÍNKA. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.2.11 14:44

holky já se taky bojím, na záchod chodím se strachem jestli tam nebude krev..psycho, uz at je aspon ten 13tt.
No ještě 3 týdny, já potratila v 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.2.11 14:45

jo a hubenour :D kéž by.

V prvním těhu jsem přibrala 30kg. a 10 uz mi zůstalo a ne a ne to dát dolů, takže se motám pořád kolem 70kg. jen ted zrovna mam 65kg teda pred dvouma tydnama sem jeste mela, protoze mi bylo porad hrozny zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.2.11 14:58

Nikolko neboj.Mimi bude v pořádku.ty tři týdny utečeou hrozně rychle.Komu se stalo něco špatného tak už se asi bojí pořád. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
2.2.11 15:06
ra-du píše:
k robotovi: I-robot Scooby-Doo, má takovou nádržku na vodu, kterou podlahy čistí a zásobník na chlupy a drobky, co vysává

radu, já ho nemůžu na netu najít, našla jsem irobot scooba, ale o něm píšou, že vytírá rozlitou vodu a plně nevysavá, jen zběžně vysaje a nepřekonává prahy. máš nějaký odkaz, kde bych si přečetla o tom tvým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.2.11 15:08

Robotek to je dobrej kamarád.Možná na něj taky dojde.Už máme myčku, tak aspon vím co si přát.Ono až budou 3 větší tak bude teprve co uklízet. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
2.2.11 15:09

nicol, mně to teda přijde krapet divné, že na konci 2. měsíce máš břicho jako bys byla v pátém (jako potom budeš vypadat v devátém 8-o :-) ) Protože děloha zatím není nijak významně zvětšená. Ale nevím, jakou jsi měla postavu předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.2.11 15:42
Nicollka píše:
ahojte, přežrala jsem se česnečky mnam a jdu spát.
holky taky se vám tak nafukuje břicho? 8-o
můj 8+6

Ahojky, já jsem sice 9+5 ale taky mám takové břicho :)) no nedopnu nic a v sukni se mi moc nechce chodit v té zimě… A to skoro nejím, jen pečivo, ale asi to dělá to pečivo :))
Prý vypadám jak v 5 měs. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital