Poradna duly
Jana Čurdová
Andule píše:
tak 2× do mesice, ale tos uz snad mela prukazku, ne?
Nee, jsem tam chodila na folikulky a pak na kontrolu cca půl roku, no a teď od prosince jsem tam vždy šla co 14dní a nic jsem taky neplatila, průkazku jsem dostala je to 14dní ![]()
Holky tak já platím jen za tu první kontrolu a pakuž ne i když průkazku nemám.ale třeba taky v nemocnici jsou foto z uz zdarma a u doktoky kam jsem chodila dřív stály 50. ![]()
Co se kontrol týká- tyk taky raději méně.Přeci jenom manžel si musí vzít volno protože se dvěma už by to bylo šílené je tam mít. ![]()
Leo gratuluju ke kontrole.
Mě čeká za týden.
Na 3d taky jít neplánuju.Mě se minule nelíbilo ani na normálním.Marta byl blbě otačený a nebylo vidět
a tak jsem tam strávila dlouhou dobu a štouchal mi do břicha.A HLAVNĚ JSEM SE FAKT BÁLA.Takže jsem domů šla taková rozhozená.
Ještě mě naštval ten dokrot protože si při to žral..Prostě takový nějaký blbec.Jinak to bylo vždycky v pohodě.
Leon - Mě právě taky těší že až si projdou tím obdobím 3 let tak budeme pohodová rodina.Ale zatím máš mimi malé neumíš si uplně představit to jejich vztekání.
Honzík se dokáže třeba hodinu vztekat protože Marta si žvatlá, uplně ho to rozčílí, tak Martu vezmu k sobě třeba něž ráno udělám čaje a mlíko a to zase chytne záchvat že tam Martu chce:jenže Marta tam s ním být nechce protože ho pořád zlobí…Možná má někdo pohodového prvorozeného,a mít to tak tak je to u nás klidnější.
Jako záleží na povaze toho dítěte a taky co s ním udělá příchod sourozence..
Ahojte,
já u doktora poprvé neplatila, ale byla jsem zároveň na preventivní roční prohlídce. Takže uvidím, co v pondělí, jestli bude chtít zaplatit. Za fotky z UTZ jsem u něj v prvním těh. platila 50,–-, teď jsem si z prvního UTZ fotku nenechala udělat. Až teď třeba budu chtít.
Na tři D UTZ nepůjdu, jednak je to drahé a my při stavbě počítáme peníze a za další mě ty děťátka taky přijdou takové moc kulaté a baculaté, fotky jsou hezčí. A taky aby bylo aspoň nějaké trochu překvápko, nemusíme vědět mimo pohlaví i vzhled
, jestli si teda pohlaví necháme říct.
ja budu poprve platit 30,– a taky tusim 30,– nebo 50? za plastova jednorazova zrcadla…
Modelis - mimochodem Annie, Kristian to jsou jmena, ktere mate vybrany?
já u svého doktora platím 30,– dokud nebudu mít průkazku, kterou mi za 10 dní vystaví a za fotku taky 50,– A cp se týče toho 3D ultrazvuku, tak se mi to moc nelíbí. Ty dětičky tam vypadají tak ošklivě, kamarádky prcek mi připomínal Gluma z pána prstenů. Myslím že klasickému ultrazvuku se nic nevyrovná ![]()
Ano máme vybrané, jsme už dávno rozhodli jak se bude jmenovat kluk a holka
jen na holku mělo být Natalie, ale jich je tolik, takže jsme chtěli něco extra
a Annie (Ení) je pěkné a svátek má na Annu
ahoj holky ja se zblaznim, zase víkend ráno zase růžové na wecku
no uvidim, snad to bude jen takova kapička jako min. sobotu a pak nic. uff mi ale dava zabrat teda. ![]()
Nicol to bude dobry uvidiš držím palce at už zbytek vikendu žadny šok nezažiješ ![]()
nicol, posílám
, ty si to tedy „užíváš“! Moc držím place, aby to nebylo nic závažného. Asi čekáš pěknýho divocha, když se takhle vrtí u hnízdění ![]()
Jinak moc zdravím, ani jsem vás za ty dva dny ještě nezvládla dočíst, nějak jsem pořád v jednom kole, teď už zas musím zabalit a jedem slavit první narozeniny medvědovy kamarádky Dominiky… Tak snad večer se dostanu, abych přečetla, jak se máte, kdo byl na kontrole atd.
Přeju všem krásnou sobotu! U nás je krásně slunečno!
Ahojka,
Nicollko, určitě to opět nic nebude a jste v pořádku. ![]()
3D UTZ zatím nevím, zda půjdu. Minule jsem šla spíš jen proto, že se nechtěl odtajnit s pohlavím. Teď pokud bude pohlaví vidět v tom 20tt, tak asi na 3D ne. ![]()
Jinak je mi pořád špatně, včera jsem opět
večeři. ![]()
ja teda nezvracim, ale je mi blbe dneska od rana
nepomohl ani ginger ani rennie no proste je to fakt super…
ja za fotky nastesti nic neplatila pac to bych se asi nedoplatila ![]()
Nikol tak snad to nebude nic vážného.Mě už je pomalu lépe:Sem tam nějaká nevolnost,ale když mě nic vyslověne neprovokuje tak je to dobrý.Taky už jsem těch nevolností měla dost.
4ím blíž tomu 12tt tím lépe.