Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
6.2.11 21:03

Radu - mám 2 vlastní.A pak mamka má ještě syna s jiným mužem.Skoro se ale nevídáme.Takže ho jako bráchu moc neberu.Je to u nás složitější. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
6.2.11 21:10

Ahoj holky, konečně jsem vás dočetla, měla jsem rest snad od středy. No, probraly jste toho dost :lol: , jeden, aby se bál absence :wink: .

Jména: chlapečka máme vybraného od minule - bude to Šimon. A holčičku tak nějak vybíráme, máme vekou favoritku: Jasmínku. Ale protože doma už máme Justýnku, tak si říkám, aby to nebylo moc stejný. A další náš favorit je Malvínka, což se asi líbí jen mě a manželovi, nikomu jinému v okolí ne, ale to se teda Justýnka taky nelíbila a všichni si zvykli.

A babičky a tak: my tedy jsme na babičky dost chudí, Justýnka má jen jednu a dědu žádného, ale ta jedna je babička za všechny peníze světa! Úplně boží! Než se Justýnka narodila, rozhodla se kvůli vnoučeti, že nechá dvě ze tří brigád (jinak už je v důchodu) a že pokud to budu já chtít, bude mi s ní pomáhat (není to moje maminka, ale tchýně). Takže fakt pomáhá, přijde, už je s ní na zemi a hraje si s ní v kuse třeba pět hodin, vymýšlí takové věci, že já se můžu někdy potrhat smíchy, přebalí ji, vezme ji ven v kočárku, dá ji najíst. Nevaří, nepere, neuklízí, ale to já bych stejně nechtěla, takže ideální stav. bydlí čtvrt hodiny od nás a medvěda fakt miluje a medvěd jí. Snažím se její dobrou vůli nijak nezneužívat, ale vím, že díky babičce mám fakt na rodičovský dost pohodu.

No, jinak je mi pořád zle, stále jsem na suchých houskách a jabkách a černém čaji. Teď jsem 11tt, tak si říkám, že ještě týden, dva a bude líp…

Omlouvám se za román a přeju krásnou dobrou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
6.2.11 21:12
kralicinka1 píše:
Radu - mám 2 vlastní.A pak mamka má ještě syna s jiným mužem.Skoro se ale nevídáme.Takže ho jako bráchu moc neberu.Je to u nás složitější. :mrgreen:

Jo, tak to asi je složitější :lol: , u nás se nikdo nikdy nerozvedl, takže tohle vůbec z vlastní rodiny neznám. U nás radši všichni umřeli (pardon, trochu černý humor :oops: ). No, asi je důležitější, jestli se maj všichni rádi, co?! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
6.2.11 21:19

Radu tak to má malá i ty bezva.Já bych to taky brala.U nás to zatím na hlídání nevypadá.
Snad ti bude brzy líp.Mě teda bylo nejdéle špatně u Honzíka.U Marti se mi taky udělalo lépe dřív.a jsem fakt ráda.I když třeba kuřecí stehna, tatrku…neůžu na to ani pomyslet.Ale jíst už můžu vcelku dobře. :-D
S rodinou - Moje mamka tak ta malého viděla jednou, můj tatka ten jezdí,ale je nemocnej a Honzík neposlechne vůbec takže hlídání určitě by nešlo.A manželovi rodiče jezdí taky dost ale spíš že si pohrajou chvíli a zase jedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.2.11 21:23

Nicolko, tak to je super :-D !
Kraličinko, já jsem ze čtyř dětí, mám staršího bráchu, pak jsem já, mladší brácha a nejmladší ségra, ideální stav, dva na dva :-) a když pominu finanční situaci, tak to je ideááááální stav!
Co se týká jmen, Fratišky mám v okolí dva (malé) a není to špané jméno, taky si myslím, že si na to člověk brzy zvykne a ani mu to nepřijde. Františku si nedovedu představit, ale je to jen o zvyku.
Kamarádka dali Jindřišku (kámoščina sestra se zajímá o numerologii, výpočet jmen - každé písmeno má jinou hodnotu a když se to sečte vyjde něco no a jim vyšla s příjmením nejlíp Jindřiška…) Ze začátku jsme to brali jako šílenství, teď už má Jindřiška tři roky a berem to jako normální hezké jméno.
U nás v rodině bylo hodně zajímavých jmen, třeba Hedvika, Anastázie, Emílie.
Trochu se bojím té zítřejší kontroly… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.2.11 21:26

Ahoj holky, tak to já nevolnosti nemám, což je divný…jen někdy v noci nemůžu spát, ale že by mi bylo nějak špatně, to ne. Můj doktor bude tenhle týden zpátky, tak se objednám. Snad už něco uvidí a řekne mi, jestli je všechno OK.
Musím přiznat, že jsem tu všechno nedočítala, je toho nějak moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.2.11 21:27

Kraličinko, to je na houby, že se nevídáte s mamkou.
Mě už taťka zemřel a mamka protože je sama, jezdí málo, není ještě v důchodu, takže času moc nemá, autem se sem bojí tech 150 km a tak přijedou jen se sourozenci, ale bráchové už mají své, jeden je ženatý a druhý zaláskovaný, takže času mají taky málo a vždycky, než se domluví kdy jim to všem vyhovuje uteče stoupsta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
6.2.11 21:29

Apů určitě to bude ok a budeš se pak cítil zase líp, že si viděla mimi nebo slyšela :srdce: .U nás manžel moc není na ty divočejší jména.Mě se třeba některé líbí,ale nedala bych nechci aby kvůli mě třeba byly smutný že se jejich jméno hodně vymyká.
Navíc mě přijde že ted v těhu nepřemýšlím uplně soudně :lol: František kluk je ale podle mě taky v pohodě i když sama jsem třeba o tomhle jménu nikdy nepřemýšlela.Tak mi přijde uplně normální a hezké.U holky ale moc ne.To bych asi manželovi rozmluvila.U nás se jméno musí líbit oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
6.2.11 21:30

Apů, ty máš zítra kontrolu? Moc budu držet palce! A Jindřiška se mi jako jméno vcelku líbí. U manžela by neprošla.

Kralicinko, jojo, má to super, já sama bych takovou babičku brala, sama jsem měla jednu babičku „madam“, co chodila s kamarádkama do kaváren a na výstavy a vnoučata ji zajímala jen na fotkách, co je ukazovala těm kámoškám a druhou, bohužel, dost těžce nemocnou. Takže tchýně zlatá, miliónová, ačkoli třeba na víkendové hlídání nebo hlídání přes noc to není. Ale to bych teda byla koza, kdybych si na tohle stěžovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.2.11 21:30
lily_d píše:
Ahoj holky, tak to já nevolnosti nemám, což je divný…jen někdy v noci nemůžu spát, ale že by mi bylo nějak špatně, to ne. Můj doktor bude tenhle týden zpátky, tak se objednám. Snad už něco uvidí a řekne mi, jestli je všechno OK.
Musím přiznat, že jsem tu všechno nedočítala, je toho nějak moc :wink:

Mě u prvního taky nebylo vůbec špatně, jen jednou někdy ve třetím měsíci asi, to mi nesedla nějaká polévka s vajíčkem. A jak se říká, že když je ti špatně, je to dobře, protože je všechno v pořádku, škodlivy odchází atd., tak to vůbec není pravda. Na zvracení nebo nevolnostech to člověk nepozná… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.2.11 21:33

Já se nebojím kvůli mimi :oops: , ikdyž je to teď sobecké, bojím se, co ty stěry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
6.2.11 21:35

Radu u nás je to složitější:S tou mojí mankou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.2.11 21:36

Jo a teď mě ještě napdá, že tohle jsou okamžiky, kdy bych uvítala zamčenou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
6.2.11 21:37

Apů je možné že ti to těhu sprví.Já jsem o tom někde i slyšela.A celkově těhu má dobrý vliv na všechny tyhle žensé problémy.Sice nám nechá strie, svislá prsa. a kilečka navíc,ale pomáhá proti rakovině těch ženských věcí.Tak na tebe zítra budeme myslet at je to v pořádku a není to nic vážného.A i na to mimi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
6.2.11 21:38

jj.souhlasím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie