Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
5.2.11 20:26

Dneska jsem u nás měli rodiče- a tak jsem kecala s tchánem a on že by byl rád klidně abychom měli víc dětí.Já spíš čekala že nám naznačí abychom byli rozumní. :-D Ale ke klukům se má čím dál víc.Je vidět že si chlapy rozumí spíš s těma většíma, když už mluví a chodí.. :-D Moc hezky se k nim chová.No každopádně tohle bude bud poslední a nebo bych se musel atřeba za 10 let zbláznit. :twisted: A pak jsem kecali o jménech a tak Honza opatrně začal že plánujeme Jiříčka a bály jsme co co on na to, protože Manželova mamka to jméno moc nechce.A on byl spíš nadšenej.takže Jirka to u nás jistí.Holku ještě nevím.Líbí se mi pořád něco jiného.Zatím jsem nenarazila na to pravé jméno. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
5.2.11 21:05

tak my mame u kluka asi jisty Viktor (domluveno z minula) a u holky nevime to bude zase boj nebudu to resit dokud mi nekdo nerekne, ze cekam holku :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
6.2.11 11:56

Vybírání jména se děsím už teď. Posledně měl manžel pořád času a času, nakonec už jsme se dobrali asi tří jmen a definitivní výběr proběhl, až už mě hlodalo v břiše a odjížděla do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.2.11 14:53

Kraličinko a z kolika dětí jsi ty, že uvažuješ o čtyřech? :-) Já bych chtěla tak tři, manžel zatím dvě, tak uvidíme.
My jména zatím nevíme, možná Šimon na kluka, holčičku vůbec nevím.
U Ondřeje jsme se rozhodovali mezi Janem a Ondřejem a zapomněli jsme to dořešit a já až při nástupu do porodnice při vyplňování papíru nahlásila Ondřeje a pak při setkání s manželem, když jsme se přesunovali do porodního pokoje, ho jen informovala, že jste teda řekla Ondřej. Teď už bych to ale zkusila udělat tak, že bych po sestře chtěla nevyplňovat, nejsme rozhodnutí a jméno zvolím až mimi uvidím. Asi to chce ale pevnou vůli a otrkanost, protože to prej nemají moc rádi, to doplňování po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.2.11 14:55
Andule píše:
tak my mame u kluka asi jisty Viktor (domluveno z minula) a u holky nevime to bude zase boj nebudu to resit dokud mi nekdo nerekne, ze cekam holku :-))

Viktor se nám taky líbí, ale k našemu příjmení se nám nelíbí. Známá teď v prosinci porodila Viktora :-) a spolužačka Filipa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.2.11 14:58
Nicollka píše:
ahoj holky ja se zblaznim, zase víkend ráno zase růžové na wecku :( no uvidim, snad to bude jen takova kapička jako min. sobotu a pak nic. uff mi ale dava zabrat teda. :-(

Tak jak je? Si to těhotenství vůbec neužiješ, při těch nervech. :-? Ale věřím, že je to dobré, jen se prostě všechno „zavrtává“!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.2.11 18:10

ahoj holky, mi mame RIcharda a uvazujeme nad Janem, na slovensku je to hezky JANKO, co je manzelov tata, takze to bude asi skor po voli mojmu muzickovi, za to holcicku si mozem vybrat ja. Tchan nam fakt pomaha, a je to nesmierne dobry clovek, tak zase preco nie a mne sa to meno zacina pacit. Inac sa mi paci i Max, Alex, Simon, Oliver… vsetko krasne!! Holcicku este nevieme, kedy sme mali Emu, ale terza je ich strasne moc, takze …hmm??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.2.11 18:14
Apů píše:
Nicollka píše:
ahoj holky ja se zblaznim, zase víkend ráno zase růžové na wecku :( no uvidim, snad to bude jen takova kapička jako min. sobotu a pak nic. uff mi ale dava zabrat teda. :-(
Tak jak je? Si to těhotenství vůbec neužiješ, při těch nervech. :-? Ale věřím, že je to dobré, jen se prostě všechno „zavrtává“!

NIKOLKA taky drzime palecky, nech je vsetko dobre a nic spatne sa nedeje!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
6.2.11 19:17

M ymáme vybrané jméno pro chlapečka už zminula, tedy manžel vybral, mě se to jméno vůbec nelíbí, ale nemůžu vše rozhodovat já sama, každý jsme měli jedno jméno, já Elišku po babičce a manžel takto má Františka po dědovi. no už jsem si za tu dobu docela zvykla, bude to fany, fanoušek, co se dá dělat, každé jméno je hezké, když se hezky říká. ale teď máme boj o jméno pro holčičku, manžel trvá na Františce, když se nedočká kluka, ale já fanču fakt nechci. chtěla bych adélku. domluvili jsme se na klidu zbraní do doby, než se dozvíme pohlaví, pak musím nasadit nějaké pádné přesvědčovací argumenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
6.2.11 19:39

Leo tak Františku bych taky nerozdýchala.
Vždyť i to dítko sotva by pobralo rozum, tak by z toho bylo zbytek života otrávené. Ctít dědečka je fajn, ale ne za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
6.2.11 19:59

ahoj holky po víkendu.

tak špinění bylo opravdu jen to jedno malinko a už nic. V pátek poradna, se těším jako na vánoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
6.2.11 20:05

Ahojka,

přišla jsem se juknout při neděli. :mavam:

Už začínáte probírat jména? Tak to já ješě vůbec. Času dost, však nějaké hezké vybereme. :wink:

Nikollko, super, že je u tebe vše v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
6.2.11 20:27

Apů já jsem ze 3,5.do 4 ale nepůjdeme.Leda fakt že by mi hráblo ale myslím že se to nestane. :-D
Leo - Františku - to by manžela si zabilo.Jinak u mě ted nejvíce vitězí Hanička.Líbí se mi i Sofie, Nela, Natálka,Maruška.Holku jistě fakt nevím.
Mě v pátek taky čeká poradna.Já se zase moc netěším.Jsme z toho vždycky nervozní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
6.2.11 20:56
kralicinka1 píše:
Apů já jsem ze 3,5.do 4 ale nepůjdeme.Leda fakt že by mi hráblo ale myslím že se to nestane. :-D

Kralicinko, to mě zaujalo: ty jsi ze 3,5 dětí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
6.2.11 21:00
Nicollka píše:
ahoj holky po víkendu.tak špinění bylo opravdu jen to jedno malinko a už nic. V pátek poradna, se těším jako na vánoce :D

Nicolko, to mám fakt radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital