Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5639
2.2.11 15:46

Nicol, bříško máš teda pořádné 8-o :-D
Denino, údaje do tabulky: věk, bydliště, datum PM (ten tam není uvedený, ale abych přesně věděla, kam Tě zařadit), termín porodu, kdy máš další kontrolu, kolikáté to je dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.2.11 15:58

no mě se dnes zdál děsný sen, že jsem byla na návštěvě a chytly mě křeče a já krvácela, ale děsně a nechtěla jsem nikam, že to bude dobrý, taky mám strach, bolí mě věčně břicho, a taky mám strach, že prostě nedonosím, ale stále vevnitř věřím, že vše bude OK.. musí, když jsem tak dlouho čekala …

Musíme věřit .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
2.2.11 16:26
Nicollka píše:
holky já se taky bojím, na záchod chodím se strachem jestli tam nebude krev..psycho, uz at je aspon ten 13tt.
No ještě 3 týdny, já potratila v 9tt

Niky, taky odpočítávám každý den a těším se, až budu v tom 13. týdnu.
Já jsem teda potratila sice už v 6.tt, ale taky mě to sebralo a nechápala jsem, proč se tak stalo :nevim:
Utěšuju se tím, že podruhé se to musí povést a dotáhnu to až do konce a pevně věřím tomu, že všechny tady budeme mít v září doma krásný miminka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
2.2.11 16:28
kralicinka1 píše:
Nikolko neboj.Mimi bude v pořádku.ty tři týdny utečeou hrozně rychle.Komu se stalo něco špatného tak už se asi bojí pořád. :-(

To máš Králi pravdu, toho strachu se prostě jen tak snadno zbavit nejde.
A to si nedokážu a raději ani nechci představit, jak to musí být strašné, když se stane nějaké neštěstí později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.2.11 19:55

Ono v těhu jak je člověk citlivej tak i ty sny jsou živější.Mě se zdál před týdnem hnusnej sen.Naštěstí to jsou jen ty sny.Nikdy semi nevyplnily. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.2.11 20:00

no tak vypadala jsem myslim si normalně :)
toto jsem byla před prvnim těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.2.11 20:01

a toto jsem byla v 7měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
2.2.11 20:17

Aktualizace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
2.2.11 20:30
Nicollka píše:
a toto jsem byla v 7měsíci

peknej pupik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.2.11 20:31

Teda já bych tě tipla že si před porodem.Chudáku takovej pupek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
2.2.11 20:41

Mě se zdál dneska hloupej sen :-? porodila jsem miminko a o porodu jsem vůbec nevěděla a ani jsem nevěděla jaký má miminko míry a celý sen jsem se to pokoušela zjistit a nikdo to nevěděl. Bylo hrozně malinké, asi tak 5 cm a druhý den bylo asi tak jako čtyřleté dítě 8-o mam asi moc bujnou fantazii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
2.2.11 20:41

Mě se zdál dneska hloupej sen :-? porodila jsem miminko a o porodu jsem vůbec nevěděla a ani jsem nevěděla jaký má miminko míry a celý sen jsem se to pokoušela zjistit a nikdo to nevěděl. Bylo hrozně malinké, asi tak 5 cm a druhý den bylo asi tak jako čtyřleté dítě 8-o mam asi moc bujnou fantazii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
2.2.11 20:44

zase na mne dolehla depka… (mala radi jak cerna ruka)

taky vas nekdy napada, „jak to dalsi dite zvladnu, nezblaznim se?“ nebo to mam jen ja :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.2.11 20:58

Andule.Já mám depku pořád. :lol: Vždyt víš co tu píšu.Ty 2 jsou ještě dobré.Ale u mě je riziko že je fakt nezvládnu.Moje obrovské přání je aby mimi bylo zdravé a hned potom si přeju aby to byl hroznej pohodář. :lol: Je mi jedno co to bude.Hlavně když přežiju ty první roky.
Ale neboj.to jsou takové hormonální strachy.Zvládneme je.Všechno nepůjde jako po másle, ale nejsme na ně samy.Máme svoje muže. :srdce: Pro mě je to obrovská opora po hrozným dni přijde a já s mu postěžuju.Chudák.Někdy se divím že se ještě vrací. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
2.2.11 21:06

Ta zima je blbá, nedá se jít moc ven, žádný slunko… Taky nemám náladu, ale hlavně proto, že jsem desátý den zavřená s kašlajícím prckem doma. Divím se, že jsem ještě schopna s manželem mluvit ve větách. Leporelo s krtkem už nemůžu ani cítit.

Já se naopak těším, až budu víc zaměstnaná péčí o druhé mimčo. Zní to asi divně, ale já si připadám taková nevytížená :-D zvlášť teď, když jsme odkázané hrát si jen doma, tak jsem strašlivě znuděná, nevím, co mám celý den dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí