Poradna duly
Jana Čurdová
Nicol, bříško máš teda pořádné
![]()
Denino, údaje do tabulky: věk, bydliště, datum PM (ten tam není uvedený, ale abych přesně věděla, kam Tě zařadit), termín porodu, kdy máš další kontrolu, kolikáté to je dítě ![]()
no mě se dnes zdál děsný sen, že jsem byla na návštěvě a chytly mě křeče a já krvácela, ale děsně a nechtěla jsem nikam, že to bude dobrý, taky mám strach, bolí mě věčně břicho, a taky mám strach, že prostě nedonosím, ale stále vevnitř věřím, že vše bude OK.. musí, když jsem tak dlouho čekala …
Musíme věřit .)
Nicollka píše:
holky já se taky bojím, na záchod chodím se strachem jestli tam nebude krev..psycho, uz at je aspon ten 13tt.
No ještě 3 týdny, já potratila v 9tt
Niky, taky odpočítávám každý den a těším se, až budu v tom 13. týdnu.
Já jsem teda potratila sice už v 6.tt, ale taky mě to sebralo a nechápala jsem, proč se tak stalo ![]()
Utěšuju se tím, že podruhé se to musí povést a dotáhnu to až do konce a pevně věřím tomu, že všechny tady budeme mít v září doma krásný miminka ![]()
kralicinka1 píše:
Nikolko neboj.Mimi bude v pořádku.ty tři týdny utečeou hrozně rychle.Komu se stalo něco špatného tak už se asi bojí pořád.
To máš Králi pravdu, toho strachu se prostě jen tak snadno zbavit nejde.
A to si nedokážu a raději ani nechci představit, jak to musí být strašné, když se stane nějaké neštěstí později…
Ono v těhu jak je člověk citlivej tak i ty sny jsou živější.Mě se zdál před týdnem hnusnej sen.Naštěstí to jsou jen ty sny.Nikdy semi nevyplnily. ![]()
no tak vypadala jsem myslim si normalně ![]()
toto jsem byla před prvnim těhu
Teda já bych tě tipla že si před porodem.Chudáku takovej pupek. ![]()
Mě se zdál dneska hloupej sen
porodila jsem miminko a o porodu jsem vůbec nevěděla a ani jsem nevěděla jaký má miminko míry a celý sen jsem se to pokoušela zjistit a nikdo to nevěděl. Bylo hrozně malinké, asi tak 5 cm a druhý den bylo asi tak jako čtyřleté dítě
mam asi moc bujnou fantazii
Mě se zdál dneska hloupej sen
porodila jsem miminko a o porodu jsem vůbec nevěděla a ani jsem nevěděla jaký má miminko míry a celý sen jsem se to pokoušela zjistit a nikdo to nevěděl. Bylo hrozně malinké, asi tak 5 cm a druhý den bylo asi tak jako čtyřleté dítě
mam asi moc bujnou fantazii
zase na mne dolehla depka… (mala radi jak cerna ruka)
taky vas nekdy napada, „jak to dalsi dite zvladnu, nezblaznim se?“ nebo to mam jen ja ![]()
Andule.Já mám depku pořád.
Vždyt víš co tu píšu.Ty 2 jsou ještě dobré.Ale u mě je riziko že je fakt nezvládnu.Moje obrovské přání je aby mimi bylo zdravé a hned potom si přeju aby to byl hroznej pohodář.
Je mi jedno co to bude.Hlavně když přežiju ty první roky.
Ale neboj.to jsou takové hormonální strachy.Zvládneme je.Všechno nepůjde jako po másle, ale nejsme na ně samy.Máme svoje muže.
Pro mě je to obrovská opora po hrozným dni přijde a já s mu postěžuju.Chudák.Někdy se divím že se ještě vrací. ![]()
Ta zima je blbá, nedá se jít moc ven, žádný slunko… Taky nemám náladu, ale hlavně proto, že jsem desátý den zavřená s kašlajícím prckem doma. Divím se, že jsem ještě schopna s manželem mluvit ve větách. Leporelo s krtkem už nemůžu ani cítit.
Já se naopak těším, až budu víc zaměstnaná péčí o druhé mimčo. Zní to asi divně, ale já si připadám taková nevytížená
zvlášť teď, když jsme odkázané hrát si jen doma, tak jsem strašlivě znuděná, nevím, co mám celý den dělat.