Poradna duly
Jana Čurdová
Kraličinko, já jsem bývala s malým furt do asi roku a půl, až v tom věku jsme ho dali poprvé na noc ke tchánům a ráno zase pro něj. Vydržel to výborně, spal tam zatím asi 5× a v létě jsme byli na tři dny na dovči (dvě noci) a taky to tam krásně přečkal. Asi tak od dvou let, vlastně to loňské léto jsme ho tam začli dávat na ty pondělky (ne každé pondělí) a někdy sem tam na dvě hodinky třeba v sobotu, nebo neděli, když jsme betonovali podlahy v dílně, nebo zdili, abysme nemuseli trnout, že už bude malý vstávat a já se musím během minuty odšpinit a věnovat se mu. Ale právě u nás je to zažité tak, že když nic nedělám, není důvod aby ho někdo hlídal.
Manžel je výborný, když je hezky, veme malého třeba na dvě hodiny ven a já si můžu v klidu dělat, nebo nedělat. Kdyby měl jinak smýšlející náturu, tak nevím.
Ahojky.Tak snad tě doktoři dají pěkně do pořádku a s miminkem to zvládnete dobře až do konce. ![]()
Apů já bych ho k babičce taky pustila:přeci jenom mu budou 3 tak by měl zpestření.Třeba jednou za měsíc. ![]()
Ahoj holky
tak kontrola dnes OK
sem koukala jak se ten tvor ma k světu
NT sem objednana na 25.2. tak snad to do te doby vydržím ![]()
Markí1 píše:
Ahoj holkytak kontrola dnes OK
![]()
sem koukala jak se ten tvor ma k světu
NT sem objednana na 25.2. tak snad to do te doby vydržím
jéé zavidim ja uz chci taky neco videt ![]()
Ahojka,
já sem vůbec nestíhám chodit. Po obědě spím s Vojtou a večer jsem taky hned KO. A to nemluvím o tom, že je mi pořád špatně. ![]()
Jinak bříško mi taky zůstalo pořádný ještě po Vojtovi a nějak teď nemám čas se pozorovat, zda roste. Ale tlustý je. ![]()
No a občas mě taky napadne, jak to se dvěma zvládnu. Ale co, to budu řešit až v září za pochodu s druhým. ![]()
jsem rada, ze je to normalni, ta nejistota ![]()
dneska jsem bylauplne vyrizena… normalne jsem v pet lehla na zem a nebyla schopna se presunout ani na gauc… jen jsem tam bez sil lezela a pak mi najednou bylo lip.. nejak se to s tou unavou zhorsuje.. kdyz si vzpomenu jak jsem v prvnim furt spala nevim jak to budu dal zvladat…
včera jsem byla na kontrole, bilo
, všechno máme v pořádku, mám radost
včera jsme byli 8+1 tt, velikost asi 13mm
na kontrolu jdu za dva týdny, rovnou i odběry a stěry a velký ultrazvuk a vystavení průkazky. Průkazku jsem mohla dostat i teď, ale není kam spěchat. jediný rozdíl je v tom, že bez průkazky musím půlatit 30kč poplatek za každou kontrolu, pak už platit nebudu
Leona_K píše:
včera jsem byla na kontrole, bilo, všechno máme v pořádku, mám radost
včera jsme byli 8+1 tt, velikost asi 13mm
na kontrolu jdu za dva týdny, rovnou i odběry a stěry a velký ultrazvuk a vystavení průkazky. Průkazku jsem mohla dostat i teď, ale není kam spěchat. jediný rozdíl je v tom, že bez průkazky musím půlatit 30kč poplatek za každou kontrolu, pak už platit nebudu
platit? tak to je teda drsny…
ty za prohlídky u dr. neplatiš poplatek? já na gyn. platím vždy mimo 1× ročně prohlídky a mimo těhu. ale teď mi sestřička říkala, že těhu se bere až s průkazkou, do té doby je to běžná prohlídka. no mě to nevadí, těch 30kč je maličkost, hlavně, že se můžu chodit dívat na UZ, jak rosteme. dokud nemám pohyby, tak toto je jediná šance, jak vidět, že mimí se má dobře
ra-du píše:
Jo, pardon, je to Scooba, žádnej scooby-doo, já mu tak říkám podle nějakýho kreslenýho filmu. A nevysávám, ona fakt vysaje perfektně drobky po medvědovi i kočičí chlupy. A prahy já nikde nemám, jen přechodovou lištu, tu překoná v poho. Máme ho cca 4měsíce, pracuje denně a zatím žádná stížnost.
jj, už scoobu študuju, asi je to fakt lepší než ten jen vysávací. a když píšeš, že vysaje vše, tak neřeším. oni tam u něj píšou, že úplně tak vysávací není, ale tím asi myslí koberce a nebo veliký binec. taky budeme mít jen ty přechodový lišty, jde mi hlavně o úklid obrovský místnosti s laminátovou podlahou, kde je kuchyň, hala, jídelna a obývák v jednom kuse, prakticky celý přízemek domu, koupelnu a další malý místnosti za dveřmi si uklidím sama, to je hned.
ty jo to vážně? já teda neplatila poplatek ještě.
No taky dostanu průkazku příští pátek, a krev a tak. Jen nevím jak NT, jestli mě někam pošlou, nebo jestli to dělají tam, možná tam. Chodím do nemocnice a řeší tam i neplodnost tak asi by tam měly byt vybaveni
ne od chvile co doktorka napise do karty tehotenstvi, tak poplatky neplatim. At prukazku mam nebo nemam…
jsme zvedava kdy ji dostanu… na prvni kontrole asi ne..