Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5639
31.1.11 21:13

Holky, jestli se vám ta tabulka nechce dělat, tak to klidně pošlete mně. Já takové „blbosti“ dělám ráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
31.1.11 21:16

A co se týče rizikového těhotenství, tak někteří doktoři ho opravdu nechtějí dávat. Kamarádka je učitelka (já taky), chodili různě po genetice, měla těhotenskou cukrovku, ve škole se objevila žloutenka.. a stejně jí doktorka rizikové nedala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 21:22

Nick/ Věk/ PM/ TP/ dítě/ město/
Ra-du/ 36/ 24.11. / 1.9. / 2/ Praha/
LeonaK/ 34/ ? / 14.9. / 2/ Chomutov/
Andule/ 25/ 22.12. / 27.9. / 2/ /Břeclav/
LeniD/ 27/ 27.12. / 3.10. / 2 /Teplice/
Lucie80/ 30/ ? / 3.9. / ? /Plzeň/
Zuzlína/ 24/ ? /4.9. / 2/ HavlBrod/
Tláčátko/ ? / ? 4.9. /? /? /
Kralicinka1/ 27/ 17.11. / 5.9. / 3 HradecK. /
Apů/ 29 7.12. / 2 /Brno-venkov/
Kikullka/ 21 /?/ 9.9. / /Praha/
VeverunkaV/ ? / ? / ? / ? / ? /
Holouška/ ? / ? / ? / ? /? /
Vlaďka28/ ? / ? / ? /2 /? /
Trpaslíček/ 24/ ? / ? / ? / Sadská/
Rozumbrada/ ? / 17.12. / ? /? ? /
Nicollka/ ? / ? /? /?/ ? /
Lily-d/ ? ? / ? /?/ ? /
Markí1/ ? /? / ? / ? / ? /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 21:22
LeniD píše:
Holky, jestli se vám ta tabulka nechce dělat, tak to klidně pošlete mně. Já takové „blbosti“ dělám ráda :-D

Leni posli mi SZ nejaky email jestli chces a poslu ti tu excelovou verzi jestli chces :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 21:24
LeniD píše:
A co se týče rizikového těhotenství, tak někteří doktoři ho opravdu nechtějí dávat. Kamarádka je učitelka (já taky), chodili různě po genetice, měla těhotenskou cukrovku, ve škole se objevila žloutenka.. a stejně jí doktorka rizikové nedala :-(

No tak jen tak neschopnost davat nemuzou vzdycky musi doplnit nejaky duvod… no a ocividne s tim maji holt nekteri problem… chce to holt rozuneho gynekologa.. ono ja nechapu,kdo by se dobrovolne cpal na neschopnost, kdyz by k tomu nemel poradny duvod..ja uz teda uz i kvuli tem penezum ne… je to bida no :-/
ale pokud se clovek opravdu necici, taknechapu proc ho tam drzet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
31.1.11 21:31

Mně je 28 a žiju v Čelákovicích, TP asi 22.9. ale to ještě není jisté a dítě to bude druhé.
Holky já myslím, že ta PM by tam snad nemusela být ne? K čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
31.1.11 21:32

Ahoj holky, celý víkend jsem tady nebyla, protože jsme byli na Šumavě :-) a teď vidím, kolik je tady nových stránek 8-o
Hlásím, že mně už je docela dobře, i se cítím míň unavená než v prvních týdnech.
Taky sem koukala, jaká je tady krásná tabulka, tak doplňuju ještě datum poslední MS - 27.11. :wink:
Jo a děťátko první :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 21:38

Lucie80 mas krasny kocky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
31.1.11 21:43
Andule píše:

Andule, děkuju. Jsou to takový moje náhradní miminka chlupatý :huban:
Jen se děsím, až se mimi narodí, tak to budu muset furt uklízet, páč ty chlupy, to je hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 21:48
Lucie80 píše:
Andule píše:
Andule, děkuju. Jsou to takový moje náhradní miminka chlupatý :huban:
Jen se děsím, až se mimi narodí, tak to budu muset furt uklízet, páč ty chlupy, to je hrůza :roll:

Ja mam taky dve kocky :-)http://img5.rajce.idnes.cz/…P4190140.jpg no uklizim casto, ale neboj ono se to da.. predstavovala jsem si to horsi..jen se snazim je nepoustet do postylky…do kocarku vlezou kdykoli tma nic nedam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
31.1.11 21:54

Jeee, ty jsou úžasný :huban:
Já mám dva kocourky, docela obyčejný venkovský, ale jsou to mazánci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 21:57
Lucie80 píše:
Jeee, ty jsou úžasný :huban:
Já mám dva kocourky, docela obyčejný venkovský, ale jsou to mazánci :srdce:

Verim :-) kocky jsou strasni mazlici a to jsem je jeste pred 5 lety nemusela… pak jsem poznala muze /velkeho milovnika kocek/ a bylo to jasny poridili jsme si nejdrive kocoura a za pul roku aby nebyl sam i kocicku… Ted na ne, ac jsem spise pejskar, nedam dopustit. Ten kremovej je kocour a ta modra je kocka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.11 21:58

Mimochodem kdyz tady vidim kolik z vas potratilo, tak zacinam byt nervozni :/ (ac nemam zadny problemy) achjo ty hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
31.1.11 21:58

ahoj holky, tiez sme tu dlhsie neboli, mame nejak strasne busy cas, ale snad sa to ukludni. Informacie do tabulky som poslala, moc diky za doplnenie.

Inac dufam, ze sa mate dobre, mne teda tazkosti prestupuju az do chvil na odpadnutie, tak radsej lezim, i ked pri tom nasom drobcovi je to skor nemozne.

Majte sa krasne a pozor na lad!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
31.1.11 22:01

To já jsem byla kočkomilka odjakživa, ale rodiče o tom nechtěli ani slyšet :cert:
Ale stejně jsem si před 6 lety přinesla toho bílýho kocourka :mrgreen: No, tatík z toho byl trochu na větvi, ale nakonec se s tím smířil a já se stejně po roce odstěhovala k budoucímu a dnes už současnýmu manžílkovi. A pak jsme si pořídili ještě druhýho kocourka, aby to bylo veselejší, se dvěma kočkama je to daleko lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí