Poradna duly
Jana Čurdová
zdar maminky květňátek 2010..mohly by jsme povídat tady,co už umí vaše děti,kolik váží,měří?jak spí,jí a zlobí? ![]()
ahoj, tak já se přidám, v květnu se mi narodila Karolínka
. Je to strašně hodnoučký mimčo, skoro nepláče, pořád usměvavá, jinak už máme 10kg a 75cm, už leze, sedí, stoupá si ![]()
jeee a koukám, že jsi z Ústí. Tam jsem se narodila a žila do 19, mám tam celou rodinu ![]()
Ahoj, tam Kuba je posledního května.Měl být až skoro na konci června
Jinak má něco přes 8kg, cm nevíme.Od 6 měsíců couvá a teď 14 dní se staví na 4 a zkouší lézt.Příkrmy nám poslední dobou moc nejdou-každodenní boj ![]()
Ahoj:)
kolik merime a vazime nevim
na kontrolu jdeme v lednu.
Kubicek je bozi az na to nocni buzeni ![]()
od 23.12. se zacal plazit tak je ho ted vsude plno. Uz si dosahne i pro par veci ktere jsem jeste neuklidila mimo dosah. Hlavnim objektem jeho zajmu je momentalne pes, ten z toho ale uz tak nadseny neni.
Asi se rouham kdyz mi vadi nocni vstavani, protoze jinak je fakt zlaty. Samozrejme obcas umi pekne zazlobit, ale prijde mi to ze to je jen: „mamo, vaz si toho jaky jsem! Protoze umim byt i takovy!“
uz ma 4 zuby a ted se chystaji ven dalsi 3…
Daneček je 11.5. plazí se,kleká si na kolínka,ale neleze,válí sudy,umá říct máma,mamka (mamba
),táta,bába,děda,baf,ham,mňam,ťap,ťap,jéééé.. umí paci,paci,jak je velikej a malá…
ty brďo..to čučim,holky tak to jsme asi jediná květinka co ještě neleze,neplazí se,nesedí,nemá zuby:-))))to se z toho picnu
Jonáš v čem je jednička tak to je papání,otvírá pusinku na všechno,ještě nic neodmítl,myslím tím to co může,kojený je už jen ráno,večer a v noci.váží 9 kg,měří asi 72 cm,na kontrolu jdeme v pondělí.hrozně rád se řehtá nahlas,miluje kuk a bububu,ale vzteklina je to taky děsná. ![]()
kocunka píše:
Daneček je 11.5. plazí se,kleká si na kolínka,ale neleze,válí sudy,umá říct máma,mamka (mamba),táta,bába,děda,baf,ham,mňam,ťap,ťap,jéééé.. umí paci,paci,jak je velikej a malá…
KriJona píše:
ty brďo..to čučim,holky tak to jsme asi jediná květinka co ještě neleze,neplazí se,nesedí,nemá zuby:-))))to se z toho picnuJonáš v čem je jednička tak to je papání,otvírá pusinku na všechno,ještě nic neodmítl,myslím tím to co může,kojený je už jen ráno,večer a v noci.váží 9 kg,měří asi 72 cm,na kontrolu jdeme v pondělí.hrozně rád se řehtá nahlas,miluje kuk a bububu,ale vzteklina je to taky děsná.
pri kojeni nejsou zuby vyhra
a bud rada ze ti tak krasne ji, my valcime se vsim co neni kase…
Zuby teda taky nemá…
a plazit se začal nedávno,na kolínka si kleká od štědrýho dne,ukecanej je,ale hejbat se mu moc nechce…
Ahoooj,
Zuzanka se narodila 26.5.2010.
Ukecaná je děsně, nejlíp jí jde táta a gege. Zuby ještě nemá žádný. Péruje na kolínkách asi tak tři týdny a obrací se na všechny strany rychlostí blesku, ale na lezení to zatím nevypadá.
Váží teď něco k 9 kilům, myslím že trochu pohubla protože jsme byli teď nemocný, má podezření na astma a nechtěla víc jak týden vůbec jíst, dostala jsem do ní jen trochu čaje. Teď už se vracíme k normálu, ale rozhodně už není takovej otesánek jak byla. Příkrmy jí na jednou moc nejedou a mlíka na svůj věk a váhu moc nesní taky. Vypije max najednou 160ml a i to je u ní spíš vyjímečný.
PETRUCHA píše:
Ahoooj,Zuzanka se narodila 26.5.2010.
Ukecaná je děsně, nejlíp jí jde táta a gege. Zuby ještě nemá žádný. Péruje na kolínkách asi tak tři týdny a obrací se na všechny strany rychlostí blesku, ale na lezení to zatím nevypadá.
Váží teď něco k 9 kilům, myslím že trochu pohubla protože jsme byli teď nemocný, má podezření na astma a nechtěla víc jak týden vůbec jíst, dostala jsem do ní jen trochu čaje. Teď už se vracíme k normálu, ale rozhodně už není takovej otesánek jak byla. Příkrmy jí na jednou moc nejedou a mlíka na svůj věk a váhu moc nesní taky. Vypije max najednou 160ml a i to je u ní spíš vyjímečný.
Tak 160 Kuba nedá přes den vůbec!Pije většinou tak 130,140 akorát večer před spaním má okolo 240
Jé tak to jsem ráda že nejsme sami kdo tak málo pije mlíka. Zuzka většinou přes den dá tak 120ml a v noci těch 160ml. Večer má kaši a tý sní tak kolem 180ml.