Sháním fusak

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13742
12.10.11 11:25

Weruunko na MMB jich je… stačí jen hledat a mít trpělivost.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
12.10.11 11:35

když si zadáš „zimní fusak“ na Seznamu a vybereš si bazarový, tak tam toho vyjede taky spousta… jen probrat, co je jen do hlubokého a co je i do sporťáku! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
12.10.11 11:42

co tenhle?
aha tak teď koukám, že je to fleecový, ale na zimu by myslím taky mohl stačit, teplý vypadá dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
12.10.11 11:59
weruuunka píše:
Já potřebuju do golfek a fakt víc jak 500 dát nemůžu a to je ten problém. :zed: :zed:

Skoda, pred 14dny jsem za 500 prodala Aesthetic, na mmb. Mela jsem ho taky do golfek. E-Miminacce bych byvala dala samozr.prednost :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
12.10.11 12:27
Jarka K píše:
já koupila Aesthetic za 1200, našla jsem mezi bazarovým zbožím na Seznamu! Moc se mi líbí :mrgreen:

Nedám na něj dopustit, používá ho už druhé dítko a stále jako nový, nikde nic. Navíc není tak naducanej jako třeba Emitex a krásně hřeje.
O tomhle fusaku říkám, že to byl fakt kup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
12.10.11 12:37
Potápka píše:
Jarka K píše:
já koupila Aesthetic za 1200, našla jsem mezi bazarovým zbožím na Seznamu! Moc se mi líbí :mrgreen:
Nedám na něj dopustit, používá ho už druhé dítko a stále jako nový, nikde nic. Navíc není tak naducanej jako třeba Emitex a krásně hřeje.
O tomhle fusaku říkám, že to byl fakt kup :palec:

dík za ujištění, že jsem si vybrala dobře :mrgreen:
a přesně, vypadá, jako bych koupila nový! Právě jsem ho nainstalovala do kočáru :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.10.11 12:40
nakukovatelka píše:
weruuunka píše:
Já potřebuju do golfek a fakt víc jak 500 dát nemůžu a to je ten problém. :zed: :zed:
Skoda, pred 14dny jsem za 500 prodala Aesthetic, na mmb. Mela jsem ho taky do golfek. E-Miminacce bych byvala dala samozr.prednost :wink: .

Tak to je škoda, hned bych ho brala. :-(

• Citovat
  • Upravit
12272
12.10.11 12:43

zadej na mimibazaru do filtru kojenecké potřeby, do ceny maximální cenu 500, do názvu dej fusak a nahoře ještě změň „od všechn inzerentů“ a určitě něco najdeš. Minulý týden jsem prodala přes mimibazar aesthetic za 500 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
12.10.11 12:47

Tak jsem koukala a je to fakt dost vybraný. Budeš muset asi číhat :wink: Jak jsem ho prodávala já, tak jich tam bylo spousta. Já číhala na kombinézku od Tchiba a uspěla jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.10.11 12:49
kolozubka píše:
Tak jsem koukala a je to fakt dost vybraný. Budeš muset asi číhat :wink: Jak jsem ho prodávala já, tak jich tam bylo spousta. Já číhala na kombinézku od Tchiba a uspěla jsem :mrgreen:

Teď jsem tam objevila jeden za 500. Sice černomodrej, ale to už asi přežiju. :mrgreen: Ještě počkám jestli dneska nevyhraju na aukru černej. :roll:

• Citovat
  • Upravit
12272
12.10.11 12:51
weruuunka píše:
kolozubka píše:
Tak jsem koukala a je to fakt dost vybraný. Budeš muset asi číhat :wink: Jak jsem ho prodávala já, tak jich tam bylo spousta. Já číhala na kombinézku od Tchiba a uspěla jsem :mrgreen:
Teď jsem tam objevila jeden za 500. Sice černomodrej, ale to už asi přežiju. :mrgreen: Ještě počkám jestli dneska nevyhraju na aukru černej. :roll:

Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
12.10.11 13:26
weruuunka píše:
kolozubka píše:
Teď jsem tam objevila jeden za 500. Sice černomodrej, ale to už asi přežiju. :mrgreen: Ještě počkám jestli dneska nevyhraju na aukru černej. :roll:

nad tebou ti zuzka posílala odkaz na zeleno-černý  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.10.11 13:37
Weruska píše:
weruuunka píše:
kolozubka píše:
nad tebou ti zuzka posílala odkaz na zeleno-černý :wink:

Ale ten není zimní.

• Citovat
  • Upravit
12982
12.10.11 14:46
weruuunka píše:
Weruska píše:
weruuunka píše:
kolozubka píše:
nad tebou ti zuzka posílala odkaz na zeleno-černý :wink:
Ale ten není zimní.

Aha :oops: Jsem si ani nevšimla. Omlouvám se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.10.11 17:25

Ještě 5minut a mám bážový emitex. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek