Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Weruunko na MMB jich je… stačí jen hledat a mít trpělivost.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
když si zadáš „zimní fusak“ na Seznamu a vybereš si bazarový, tak tam toho vyjede taky spousta… jen probrat, co je jen do hlubokého a co je i do sporťáku! ![]()
co tenhle?
aha tak teď koukám, že je to fleecový, ale na zimu by myslím taky mohl stačit, teplý vypadá dost ![]()
weruuunka píše:
Já potřebuju do golfek a fakt víc jak 500 dát nemůžu a to je ten problém.![]()
Skoda, pred 14dny jsem za 500 prodala Aesthetic, na mmb. Mela jsem ho taky do golfek. E-Miminacce bych byvala dala samozr.prednost
.
Jarka K píše:
já koupila Aesthetic za 1200, našla jsem mezi bazarovým zbožím na Seznamu! Moc se mi líbí
Nedám na něj dopustit, používá ho už druhé dítko a stále jako nový, nikde nic. Navíc není tak naducanej jako třeba Emitex a krásně hřeje.
O tomhle fusaku říkám, že to byl fakt kup ![]()
Potápka píše:Jarka K píše:Nedám na něj dopustit, používá ho už druhé dítko a stále jako nový, nikde nic. Navíc není tak naducanej jako třeba Emitex a krásně hřeje.
já koupila Aesthetic za 1200, našla jsem mezi bazarovým zbožím na Seznamu! Moc se mi líbí
O tomhle fusaku říkám, že to byl fakt kup
dík za ujištění, že jsem si vybrala dobře ![]()
a přesně, vypadá, jako bych koupila nový! Právě jsem ho nainstalovala do kočáru ![]()
nakukovatelka píše:weruuunka píše:Skoda, pred 14dny jsem za 500 prodala Aesthetic, na mmb. Mela jsem ho taky do golfek. E-Miminacce bych byvala dala samozr.prednost
Já potřebuju do golfek a fakt víc jak 500 dát nemůžu a to je ten problém.![]()
.
Tak to je škoda, hned bych ho brala. ![]()
zadej na mimibazaru do filtru kojenecké potřeby, do ceny maximální cenu 500, do názvu dej fusak a nahoře ještě změň „od všechn inzerentů“ a určitě něco najdeš. Minulý týden jsem prodala přes mimibazar aesthetic za 500 ![]()
Tak jsem koukala a je to fakt dost vybraný. Budeš muset asi číhat
Jak jsem ho prodávala já, tak jich tam bylo spousta. Já číhala na kombinézku od Tchiba a uspěla jsem ![]()
kolozubka píše:
Tak jsem koukala a je to fakt dost vybraný. Budeš muset asi číhatJak jsem ho prodávala já, tak jich tam bylo spousta. Já číhala na kombinézku od Tchiba a uspěla jsem
Teď jsem tam objevila jeden za 500. Sice černomodrej, ale to už asi přežiju.
Ještě počkám jestli dneska nevyhraju na aukru černej. ![]()
weruuunka píše:kolozubka píše:Teď jsem tam objevila jeden za 500. Sice černomodrej, ale to už asi přežiju.
Tak jsem koukala a je to fakt dost vybraný. Budeš muset asi číhatJak jsem ho prodávala já, tak jich tam bylo spousta. Já číhala na kombinézku od Tchiba a uspěla jsem
Ještě počkám jestli dneska nevyhraju na aukru černej.
Držím palce ![]()
weruuunka píše:kolozubka píše:Teď jsem tam objevila jeden za 500. Sice černomodrej, ale to už asi přežiju.
nad tebou ti zuzka posílala odkaz na zeleno-černý ![]()
Weruska píše:weruuunka píše:nad tebou ti zuzka posílala odkaz na zeleno-černýkolozubka píše:Teď jsem tam objevila jeden za 500. Sice černomodrej, ale to už asi přežiju.
Ale ten není zimní.
weruuunka píše:Weruska píše:Ale ten není zimní.weruuunka píše:nad tebou ti zuzka posílala odkaz na zeleno-černýkolozubka píše:Teď jsem tam objevila jeden za 500. Sice černomodrej, ale to už asi přežiju.
Aha
Jsem si ani nevšimla. Omlouvám se ![]()