Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky mám na vás prosbu.Chtěla bych poradit který fusak koupit váhám mezi Coccon color od emitexu nebo Loger.Syn bude mít v lednu rok tak nevím který by byl lepší
.Děkuji ![]()
Měla jsem cocoon od Emitexu v ruce a nelíbí se mi to rozdělení nožiček. Honza by to za chvíli rozkopal. Taky materiál je oproti Lodgerovi takový hrubší. Za mě bych koupila teď v nákupech s Maminkou novýho Lodgera.
MMartina1 píše:
Měla jsem cocoon od Emitexu v ruce a nelíbí se mi to rozdělení nožiček. Honza by to za chvíli rozkopal. Taky materiál je oproti Lodgerovi takový hrubší. Za mě bych koupila teď v nákupech s Maminkou novýho Lodgera.
Také se chystáme kupovat Lodgera - nákupy s tím časopisem Maminka jsou nějaké akční? Nic o tom nevím, tak prosím o info …
![]()
Holky, teď koncem října vychází časopis Maminka. Jednou ročně Maminka pořádá akci „Nákupy s Maminkou“. V časopise vyjdou slevové kupóny do různých obchůdků. Třeba Babypark tam bude mít slevu 25 %.
dík, už jsem na to koukala, ale ten babypark v nabídce obchodů nevidím ![]()
Ty brďo, 25 % na Bráně, to bude mít Ježíšek radost ![]()
Tak to si určitě koupím…
ahoj, původně jsme chtěli koupit ten od emitexu, ale na živo se nám nelíbil materiál a barvy, bylo to takové béčkové, takže jsme nakonec vzali ten lodger, je teda trošku dražší a bez nánožníku, což snad ten emitex je s, ale zase je tam vnitřní zateplovací vložka,která se dá dle potřeby vyndat
zatím spokojenost, malé je teď devět měsíců a kope o sto šest a jen tak se nevykope ![]()
ty bláho fakt, Babypark nevidím. Loni se akce účastnili, tak jsem to letos brala za samozřejmost. A já jsem chtěla koupit autosedačku
![]()
Za sebe rozhodně Lodger. Kvalita, design i zpracování nemá chybu! Emitex není špatný, ale Lodger je někde jinde ![]()
MMartina1 píše:škoda, 25% dobrých, jsou tam nějaký e-shopy, který maj lodger v nabídce a 10% slevu, ale furt to dá přes 2000
ty bláho fakt, Babypark nevidím. Loni se akce účastnili, tak jsem to letos brala za samozřejmost. A já jsem chtěla koupit autosedačku![]()
Angua píše:MMartina1 píše:A co není?
jinak Lodger je Made in China.
svatá pravda ![]()
hele tak je tam malvik s 20% slevou, to taky není špatný a autosedačky maj (i ten lodger
)