Mini postýlka Scarlett

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
4.10.11 21:26

Mini postýlka scarlett

ahoj, přemýšlím nad koupí mini postýlky od Scarlett, nemáte s ní někdo zkušenost? Na jak dlouho jste ji asi měli? Nebo víte o nějakých nevýhodách, i když beru, že bude třeba jen na pul roku, pak se snad už nebudu bát dát spát mini do vedlejší místnosti. Děkuji za info.
 http://www.scarlett.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101483
4.10.11 21:32

My ji tedy neměli, měli jsem ještě menší a vydržela do cca 5 měsíců, pak šel do větší.
Pokud tě netrápí peníze, tak bych do ní klidně šla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.10.11 23:51

Do toho bych nešla, když to vydrží sotva půl roku. My máme standartní postýlku z Ikei a kluk se mi do ní stále vejde. V kolika letech jste dětem dali normální postel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.10.11 08:01

Tak mě třeba nic jiného než minipostýlka nezbyde. Normální velikost prostě do ložnice nanarvu :-( Až se tam nevejde, nebo si začne sedat, půjde ke starší do pokoje do normální postýlky.
Dcera šla do velké postele ve dvou letech. Předtím jsem sundala bočnici na postýlce, aby si to vyzkoušela, dala pod ni na zem matraci a když přestala padat, šla do velké. Cca týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
5.10.11 18:46

Ahojky, taky ted vybirame postylku. Podle me je postylka Scarlett zbytecna investice. Je jen na chvilku a co pak? To uz mi prijde lepsi kolibka, nez takto mala postylka. Kdyz vidim co vsechno je potreba pro mimco koupit a kolik to vsechno stoji …ale samozdrejme je to kazdeho vec, co si poridi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
5.10.11 18:55
EvčaDC píše:
ahoj, přemýšlím nad koupí mini postýlky od Scarlett, nemáte s ní někdo zkušenost? Na jak dlouho jste ji asi měli? Nebo víte o nějakých nevýhodách, i když beru, že bude třeba jen na pul roku, pak se snad už nebudu bát dát spát mini do vedlejší místnosti. Děkuji za info.
http://www.scarlett.cz/index.php?…

koukala jsem na rozmery,to je nejaka malická postylka,prijde mi to zbytecny…kolik postylek chces kupovat?
ja mam uplne obycejnou za 1100kč plus asi za 300 matrace,rost se da dat do 3poloch, rozmer 120*60, mam kluka obra 2roky a spi s nami v loznici v ni,holka v ni spala do 3let. a spani ve vedlejsi mistnosti, prvni dite jsem dala spat pryc v7mesicich,protoze jsme ho dost rusili,porad se budil, druhe v9m a treti ma 2 a je s nami porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.10.11 14:52

No já právě přemýšlím, že tuhle malou budu mít do ložnice a že si s ní budu pendlovat i mezi obývákem a kuchyní, myslím si, že budu chtít ze začátku na mimčo pořád vidět. A až si zvyknu, že je s námi doma i prcek a nebudu mit o něj takový strach, tak ho začnu dávat do jeho pokoje, kde bude standardní postýlka.
Vím že mám třeba teď silné řeči, ale chci dítě učit, že bude spát od pul roka samo ve svým pokoji. To co vidím u kámošek, že se v noci nevyspí, protože díte spí s nima, nechtěla bych to.
Jinak bych chtěla kupovat jen tuhle, standardní budu dětit. Matračka do ní stoji obyčejná 300Kč, co jsem viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101483
6.10.11 16:02

Nám spí malý sám od cca 9 měsíců, on by tedy klidně spal i dříve, ale já byla líná chodit vedle do pokoje při tolika nočních kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
6.10.11 16:04

Náš kluk taky spí celou noc cca od 4 měsíců, někdy mi spí i do 10h :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101483
6.10.11 16:06
MUFICE píše:
Náš kluk taky spí celou noc cca od 4 měsíců, někdy mi spí i do 10h :-)

No ten náš tedy celou noc nespí doteď, ale 1-2× za noc jsem ochotná do toho pokojíčku dojít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.10.11 18:10

no tak to je bezva, toho bych taky chtěla docílit, tak jsem na sebe zvedavá… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rosegarden
6.6.13 12:12

Nejhorší MINI FABIO…postýlka z Polska-hrůza a doplňky k ní taktéž…http://www.ukristynky.cz/detske-postylky-mini–my-sweet-baby--/4832/detska-postylka-mini-fabio-s-kompletni-vybavou-srdicka–73798.htm

• Citovat
  • Upravit
54
29.10.15 20:37

@rosegarden prosím proč byla tato postýlka špatná? Měla jsem na ni zálusk. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
18.11.15 11:59

Baby scarlett je fajn, taky ji mame kvuli uspore mista. Mala ma zaatim ctyri mesice a dobry. Uvidime, jak dlouho v ni jeste vydrzi :-) a mame ji pricvaknutou k nasi posteli, coz je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí