Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Vím, že to sem tak úplně nepatří - ale…
Nenašla by se tady nějaká mamča, která prodává za rozumný peníz výbavičku po svém miminku?
Moje nej kamarádka čeká v lednu mimi a její přítel to nějak nerozdýchal, takže zůstala sama. Chtěla bych jí pomoci něco pořídit do začátku.
Ideální by bylo víc věcí najednou…
nevím, jestli ti tu takový „inzerát“ projde
je hezké, že jí chceš pomoct - někdy se prodávají výbavičky na aukru a na mmb koukněte tam, hodně levně se dá nakoupit i po sekáčích, nemusí toho mít hodně stačí pár základních kousků a dokupovat postupně, určitě i do začátku něco dostane jako dárky..v bazarech mají i postýlky, přebalováky za pakatel - vím o jednom dobrém v Praze, kdyžtak napiš Sz
Saroya píše:
nevím, jestli ti tu takový „inzerát“ projde
je hezké, že jí chceš pomoct - někdy se prodávají výbavičky na aukru a na mmb koukněte tam, hodně levně se dá nakoupit i po sekáčích, nemusí toho mít hodně stačí pár základních kousků a dokupovat postupně, určitě i do začátku něco dostane jako dárky..v bazarech mají i postýlky, přebalováky za pakatel - vím o jednom dobrém v Praze, kdyžtak napiš Sz
Díky, večer písnu, letím na jógu.
Mohlo by to projít, když neprodávám, ale kupuji… ![]()
Já jsem toho nakoupila na Aukru hrozně moc a byly to strašně krásný věci za pár korun. Mimibazar mi teda přijde o dost dražší.
Peggy, koukni se na aukru, mají tam přímo kategorii sety oblečení a dají se vydražit za moc hezké peníze. Myslím za málo. ![]()
peggy.sl píše:
Nenašla by se tady nějaká mamča, která prodává za rozumný peníz výbavičku po svém miminku?
Moje nej kamarádka čeká v lednu mimi a její přítel to nějak nerozdýchal, takže zůstala sama. Chtěla bych jí pomoci něco pořídit do začátku.
Ideální by bylo víc věcí najednou…
ahoj a uz vi co to bude? jinak ja uz sice vetsinu veci rozprodala, ale jeste neco mi tu zbylo
pro holcicky tu mam i nove veci, nam se z holcicky vyklubal klucina
jinak mam tu i zavinovacku satenovou atd. odkud jste?
Lilišák píše:peggy.sl píše:ahoj a uz vi co to bude? jinak ja uz sice vetsinu veci rozprodala, ale jeste neco mi tu zbylo
Ideální by bylo víc věcí najednou…pro holcicky tu mam i nove veci, nam se z holcicky vyklubal klucina
jinak mam tu i zavinovacku satenovou atd. odkud jste?
V pátek jde do Gennetu, tak snad se konečně dozví co to bude, mimčo se úspěšně ukrývalo. ![]()
Kamarádka bydlí v Berouně, koukám , že ty v Praze tak bychom se potom mohly domluvit. ![]()
Taky radím buď na Aukru nějaký celý balíček nebo koupit po ks po různých secondhandech. Já mám třeba dobré zkušenosti s mimitextil..cz a v Praze je možné domluvit osobní odběr, takže ušetříš za dopravu. Oblečení na ten první půlrok se tam dá pořídit za dobré peníze. Ale to oblečení je nakonec malá položka. Víc se musí investovat do těch ostatních věcí. Já když si dělala seznam, tak jsem pak byla fakt překvapená, kolik toho musím pořídit. Naštěstí mám hodně zapůjčeno od známých.
Benoga píše:
Taky radím buď na Aukru nějaký celý balíček nebo koupit po ks po různých secondhandech. Já mám třeba dobré zkušenosti s mimitextil..cz a v Praze je možné domluvit osobní odběr, takže ušetříš za dopravu. Oblečení na ten první půlrok se tam dá pořídit za dobré peníze. Ale to oblečení je nakonec malá položka. Víc se musí investovat do těch ostatních věcí. Já když si dělala seznam, tak jsem pak byla fakt překvapená, kolik toho musím pořídit. Naštěstí mám hodně zapůjčeno od známých.
Když já právě moc nestíhám, přihazovat na Aukru je na dlouho. Brala bych kdyby někdo nabídl balík a bylo by vymalováno. Já jsem po holkách všechno dala pryč. Kočárek po nás taky podědit nemůže. ![]()
je fakt, že toho oblečení do začátku moc potřebovat nebude.
Když jsme čekali, kupovala jsem nějaý věci nové a nějaké používané.
Na FB jsou skupiny - bazárky. Kde se za pár korun dají sehnat pěkné, zachovalé věci za pár korun. Takže jsem kupovala jak divá a nějaké věci jsme ani neunosili a vypadají jako nové.
Za mě - AUKRO, TESCO A KIK tam jsem sehnala vše a do dneška sháním na AUKRU odrážedla a pod… dítě z toho rychle vyroste a na co šlapací autíčko za 4000,– když ho můžu sehnat za 500,–…
, jinak jsem na aukru vydražila kolotoč, hrazdičku a vše za poloviční ceny
. Oblečení teď kupuji v tom TESCU nebo V KIKU v akcích seženeš ![]()
Jinak u nás v KIKU teď měli výprodeje vel. 56 - 62, bodýčka za 25,– dupačky a tepláčky 50,– a bundičky - 75,–
, tak nevím jestli v jiných ěstech to mají taky. To bylo před týdnem. Pro mě - jako na normálního člověka tam měli výprodeje a sehnala jsem si letní šaty za 30,–
NO NEKUP TO