Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s poruchou monitoru dechu Nanny.
Včera mi malá vytáhla od ní kabel a trochu ho ocucala. Večer jsem uložila malou do postýlky a zapla Nannynku a ona začala hlásit po chvíli poplach. Mala se přitom vrtěla.
![]()
Tak jsem jí vyndala a zkoušela i vyměnit baterky a to samé. Zkoušela jsem jak podložku tak přístroj u bratra, který ji má také a je to buď kabel nebo podložka. Nebyla žádná reakce. Rano jsem ji zkoušela znovu a už reaguje, ale jen na pohyb, jakmile malá usne tak je polach. Nereaguje na dech.
Prosila jsem o radu výrobce a ten mi odpověděl at si koupím novou podložku. ![]()
Prosím nevíte zda se dá někde opravit nebo nemáte někdo s tím to zkušenost.
Děkuji
Fakt ti tohle odpověděli? Co jsem slyšela, tak mají perfektní servis. Co zkusit koupit nový kabel, to snad nebude drahá položka.. Nebo jen nechat vyměnit poslintaný konektor…
Ahojky,
tak nám nanny taky dělala plané poplachy a eshop kde jsem ho kupovala mi poslal hned nový výměnou za ten můj takže jsem nemusela čekat až ho opraví
Asi to je o domluvě a ochotě. U nás byli vadné konektory po cca měsíci používání
(předtím byl půl roku koupený doma
)Nevím jak ho máš dlouho a tak ale zkusila bych to jako já požádat o radu tam kde jsme ho kupovala
Uvidíš držím palečky ať máš monitor brzy v pořádku a klidně se ti spí v noci ![]()
Děkuji za rady,
zkusím nechat vyměnit ten korektor.
Nannynku už nemám vzáruce mám jí dýl. A obchod kde jsem ji kupovala už není.