Monitor dechu Nanny - porucha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
88
27.9.11 13:21

nanny - porucha

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s poruchou monitoru dechu Nanny.
Včera mi malá vytáhla od ní kabel a trochu ho ocucala. Večer jsem uložila malou do postýlky a zapla Nannynku a ona začala hlásit po chvíli poplach. Mala se přitom vrtěla. :nevim: :nevim: :nevim:
Tak jsem jí vyndala a zkoušela i vyměnit baterky a to samé. Zkoušela jsem jak podložku tak přístroj u bratra, který ji má také a je to buď kabel nebo podložka. Nebyla žádná reakce. Rano jsem ji zkoušela znovu a už reaguje, ale jen na pohyb, jakmile malá usne tak je polach. Nereaguje na dech.
Prosila jsem o radu výrobce a ten mi odpověděl at si koupím novou podložku. :nevim:
Prosím nevíte zda se dá někde opravit nebo nemáte někdo s tím to zkušenost.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
27.9.11 13:22

Nejsou třeba jen zašpiněné konektory od slin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.9.11 13:27

Fakt ti tohle odpověděli? Co jsem slyšela, tak mají perfektní servis. Co zkusit koupit nový kabel, to snad nebude drahá položka.. Nebo jen nechat vyměnit poslintaný konektor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
27.9.11 13:35

Ahojky,
tak nám nanny taky dělala plané poplachy a eshop kde jsem ho kupovala mi poslal hned nový výměnou za ten můj takže jsem nemusela čekat až ho opraví :palec: Asi to je o domluvě a ochotě. U nás byli vadné konektory po cca měsíci používání :zed: (předtím byl půl roku koupený doma :mrgreen: )Nevím jak ho máš dlouho a tak ale zkusila bych to jako já požádat o radu tam kde jsme ho kupovala :pankac: Uvidíš držím palečky ať máš monitor brzy v pořádku a klidně se ti spí v noci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.9.11 13:53

Děkuji za rady,
zkusím nechat vyměnit ten korektor.
Nannynku už nemám vzáruce mám jí dýl. A obchod kde jsem ji kupovala už není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí