Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
o5 mě napadl další dotaz, a to otázka klínu pod hlavičku do postýlky…využíváte ho, maminky?
klín máme a spokojenost
ted má mala hroznou rýmu takže zvýšení pod hlavou ji dost pomaha aby vůbec mohla dýchat ![]()
Ahoj, my jsme ho koupili, ale nevyužíváme ho. Přišlo nám to nakonec zbytečné. Ale prý ho doporučují při refluxu…
Tak my ho máme taky.
Zpočátku jsem ho využívala, když byly holky miminka, teď se používá při rýmě.
My nemáme a nevyužíváme, dítě nám stejně už v posteli cestuje. Ale co jsem využívala byl podhlavníček proti zploštění hlavičky a to byla fakt super věc. Bohužel je to fakt jen pro nejmenší děti tak do tří měsíců.
Zbytecne vyhozene penize. Strc pod matrac polstar nebo neco a vypolohuj cely matrac do jakeho sklonu potrebujes. Pak ti muze ditko klidne i cestovat po postylce az bude vetsi, jak je vypolohovany cely matrac… tak ti odnikud nesjede.
Proste… nekupovala bych. ![]()
gabi.design píše:gabi.desgn Jé, tak tenhle polštářek jsem teď kupovala
My nemáme a nevyužíváme, dítě nám stejně už v posteli cestuje. Ale co jsem využívala byl podhlavníček proti zploštění hlavičky a to byla fakt super věc. Bohužel je to fakt jen pro nejmenší děti tak do tří měsíců.
andyn82 píše:gabi.design píše:gabi.desgn Jé, tak tenhle polštářek jsem teď kupovala
My nemáme a nevyužíváme, dítě nám stejně už v posteli cestuje. Ale co jsem využívala byl podhlavníček proti zploštění hlavičky a to byla fakt super věc. Bohužel je to fakt jen pro nejmenší děti tak do tří měsíců..Já mám totiž placatou hlavu a celej život tím trpím jako pes, takže si pořád musím tupírovat vlasy atd.,aby to nebylo vidět.Takže jsem se rozhodla udělat vše,aby chudinka neměl stejný problém.Miminko terve čekám,tak jsem zvědavá jak se mu na tom bude hajat
.Na obalu píšou 0-6 měsíců…ty jsi to používala jen 3, pak už to nešlo?Myslela jsem,že existuje i nějaký větší typ na později
.
Já jsem ho fakt používala do těch tří měsíců, protože nám malej začal cestovat v postýlce. Dokud se nehýbal, tak to bylo moc fajn, ale zhruba od třech měsíců sebou hrozně šije, přetáčí se nám na břicho, takže je to opravdu už k ničemu. No a taky nám začal být malý ten otvor na hlavičku, my máme ale hodně velké dítě. Jinak jsem s ním byla opravdu spokojená.
Příspěvek upraven 27.08.15 v 13:38
Měla bych dotaz – jak řešíte vyvýšení hlavičky v postýlce, aniž byste museli klín kupovat?? Spousta maminek píše, že je zbytečný, tak se mi do něj nechce investovat. Napadlo mě podložit matraci čímsi – ale mám pod matrací desku na monitor dechu a obávám se, že by mi sjela kamsi dolů… A to samé v případě, že podložím nohy u postýlky (to pak bude podle mě sjíždět i miminko.....). Jak jste to řešili vy, co jste měli monitor dechu??? Díky za rady
Podloz nozicjy u postylky knihama - to mi radila dr.kdyz mala meka rymu ![]()
a nebude mi sjíždět dítě z dé desky dolů??? Eventuálně deska sama???
Desku jsem nemela, ale zkus to pres den a uvidis - myslim ze to neni az takovy velky sklon - me orcek zustavak na matraci na stejnem miste
@alli_li píše:
Podloz nozicjy u postylky knihama - to mi radila dr.kdyz mala meka rymu
Nám to taky dr. takto radil, ale já jsem ho koupila, protože postýlka je v malém pokojíčku a tam, kde by bylo třeba vrazit ty knížky se není možné dostat
.. ale sehnala jsem ho za cca 250,– včetně poštovného.