Fusak Eisbarchen

Anonymní
9.10.11 19:52

Fusak Eisbarchen

Ahojky, vaše zkušenosti s tímto fusakem? Máte ho některá?
 http://www.moje-miminko.cz/…na-2225.html

Díky za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12667
9.10.11 21:21

Mame :pankac: A je super, krasne teplucky a vhodny aj pre starsie mimca, je dost velky a uz sa tesim na tuto zimu, ze ho zase vyuzijeme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.11 21:27

A jaké má rozměry? Do kolika let je? :think:

• Citovat
  • Upravit
12667
9.10.11 21:31
Anonymní píše:
A jaké má rozměry? Do kolika let je? :think:

je dost velky, do kolika let, to netusim, ale krasne sa da do sportaku na sedato, pockaj najdem foto z minuleho roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
9.10.11 21:44

aha tak som nenasla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.11 21:50
cuttysark píše:
aha tak som nenasla :-(

nevadí, děkuji i tak :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12667
9.10.11 22:14

Dobre je, ze spodna cas je odnimatelna, takze chodiace mimco ti ho nezaspini botickami a este ze ma na spodnej strane take ‚tupky‘, aby sa to nesmykalo na sportaku. Je fakt kvalitny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tanica
14.9.12 15:42

Nevíte, dá se použít i do autosedačky? Bude na zimu stačit varianta fleece nebo je lepší ten s ovčí vlnou? děkuji předem

• Citovat
  • Upravit
6398
14.9.12 19:05

Máme ten s ovčí vlnou, je hodně teplý, i ve velkých mrazech se osvědčil.
Do sedačky nevím, je hodně velký, v sedačce jsme žádný nepoužívali, v autě je za chvíli teplo, tak jsem přikrývala dekou.
Já osobně ale mám radši ty odepínací na dva zipy. Když nebyla veliká zima, jezdila jsem radši s fusakem z Aesteticu a přišlo mi to praktičtější, pro větší, sedící dítě. Takhle když ho rozepnu, aby mohl vytáhnout syn ruce, je prostě celý odhalený, bunda venku. Kdežto když odepnu dva zipy, má ruce venku a fusak normálně nahrnu vpředu na něj, nebo jde i připnout peckami normálně nahoře. Ale pro malé miminko byl ten vlněný s jedním zipem skvělý.
Kdybych znovu kupovala, asi vezmu tenhle, je drahý, ale vypadá prakticky a pěkně, spojuje výhody obou dvou : http://obchod.teplodomova.cz/…DETI/FUSAKY/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tanica
20.9.12 21:22
@dianda píše:
Máme ten s ovčí vlnou, je hodně teplý, i ve velkých mrazech se osvědčil.
Do sedačky nevím, je hodně velký, v sedačce jsme žádný nepoužívali, v autě je za chvíli teplo, tak jsem přikrývala dekou.
Já osobně ale mám radši ty odepínací na dva zipy. Když nebyla veliká zima, jezdila jsem radši s fusakem z Aesteticu a přišlo mi to praktičtější, pro větší, sedící dítě. Takhle když ho rozepnu, aby mohl vytáhnout syn ruce, je prostě celý odhalený, bunda venku. Kdežto když odepnu dva zipy, má ruce venku a fusak normálně nahrnu vpředu na něj, nebo jde i připnout peckami normálně nahoře. Ale pro malé miminko byl ten vlněný s jedním zipem skvělý.
Kdybych znovu kupovala, asi vezmu tenhle, je drahý, ale vypadá prakticky a pěkně, spojuje výhody obou dvou : http://obchod.teplodomova.cz/…DETI/FUSAKY/

Tak ten vypadá naprosto božsky! Jediná chybka, což mě trochu mrzí je, že nemá protiskluzovou vrstvu na zadní straně, aby ve sporťáku nesjížděl. Ale asi to vyhraje…

• Citovat
  • Upravit
6398
21.9.12 09:30

Něco tam myslím má, nějaké popruhy na přidělání na opěradlo, ne? Nebo třeba bude mít takovou nasunovací část na opěradlo, jako Aesthetic. To není na fotkách moc vidět :think: Zkuste jim tam hodit dotaz… Jinak fusaky drží i nahorních pásech kočárku, kterými je připoutáno dítě, tak drží dobře, ale třeba my s těmi horními popruhy nejezdíme, tak bych fusak bez ničeho koupit nemohla, nebo bych tam musela přidělat šňůrky, nebo tak něco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí