Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny maminky. Sháním tento košík do kočárku http://www.detskezbozi.com/…em-2012.html Peg Pérego Skate system. Nevíte někdo, kde se dá na netu koupit? Nepotřebuji ho nijak extrémně nutně, ale radši bych ho měla, přijde mi dost praktický
.Moc děkuji za tipy ![]()
@kotyk Tam už jsem koukala a bohužel jsem ho tam nikde neovjevila
.Ale děkuji ![]()
Ale tam když napíšeš, tak ho nejspíš mít budou. Nebo na nějaký servis, jako samostatně ho nekoupíš
@monika32 Tam se to dá i objednat, aniž by byl na jejich stránkách?
@Gabčulinda píše:
@monika32 Tam se to dá i objednat, aniž by byl na jejich stránkách?
No napiš tam, v servise handa- servis kočárků Jane, taky náhradní díly na netu nejsou, ale když se jim napíše email nebo se jim zavolá, tak je pošlou. za zkoušku nic nedáš, buď tam, nebo servis, jinde asi štěstí nebude. ale určo bude pěkně mastnej ![]()
@Gabčulinda JJ, mají i díly, kterou nejsou uvedené. Já takhle kupovala košík pod stařičké Atlantico a byli ochotní mi sehnat i případně další věci. Prostě napiš a uvidíš.
@monika32 No já doufám, že ne. Už jen ten kočárek byla drahota
. Každopádně @monika32 @kotyk moc děkuji. Hned jdu zkusit napsat, zda by to šlo objednat. Díky moc
![]()
@Gabčulinda píše:
@monika32 No já doufám, že ne. Už jen ten kočárek byla drahota. Každopádně @monika32 @kotyk moc děkuji. Hned jdu zkusit napsat, zda by to šlo objednat. Díky moc
![]()
No pás, jeden okolo pasu do jane 180,–, známá ztratila madlo od mutsy a za něj chtěli přes 1.000,–
schválně dej vědět, co za něj budou chtít a zda jsi pochodila ![]()
@monika32 Tak už mi odepsali..nakonec jsem v papírech našla adresu na obchod, kde byl kočárek koupený a tak jsem napsala k nim.Za ten košík chtějí 569,–
.. Za kousek síťoviny s uchama
.Taky neví, co by si za to řekli ![]()