Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou, zda nevíte, kde by se daly sehnat skleničky, popsané níže, či zda je nemáte třebas doma a nepotřebujete je. ![]()
Měli jsme jich celou sadu, ale postupně popraskaly, byly docela staré, tak už nevím, kde je sehnat, leda snad v antikvariátě. Taťka je měl nejradši a nedávno mu praskla poslední, tak bych mu chtěla udělat radost. ![]()
Byly to skleničky na kávu / čaj, měly docela silné stěny, byly celkem obyčejné, na vnější straně měly takové čtverce, které vystupovaly - byly mezi nimi rýhy.
Bohužel mne nenapadlo skleničku vyfotit, už je dávno v popelnici, tak jsem se ji pokusila nakreslit, snad pro představu pomůže. ![]()
Děkuji moc za přečtení příspěvku, případně jakoukoliv snahu. ![]()
Ahoj tak mi máme také jen jednu a nás taťka ji ma jako oblíbenou muže se poptat babiček ![]()
Tak já vím,co myslíš…kolegyně z toho v práci pije kafe…
ale sama jí teda nemám ![]()
Pudloslava píše:
je to ona?
nene…to není ona…
vím, kterou zakladatelka myslí…ale nevím, kde bych ji sehnala ![]()
Kdepak, ty čtverce jsou rovně(ač na mém obrázku zase tak rovné nejsou
), ale i tak děkuji. ![]()
Snad se mi podaří sehnat alespoň nějaké podobné, ale připadá mi, že takové jako dřív, se dnes už nevyrábí. ![]()
myslím, že je má tchyně na chatě…
takc si dej oinzerát na MMB, že koupíš…myslím, že se někdo najde, kdo by se toho rád zbavil, ale nenapadlo ho, že by to někdo scháněl…
Zkus se taky mrknout na aukro, tam bývá docela solidní výběr, třeba je najdeš tam.
Něco podobného jsem tam našla:
http://aukro.cz/…4628890.html
Já vím, nejsou stejné, ale tak zkus ještě pohledat.