Sháním toto body moc prosím
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sháním toto body moc prosím
Holky nemá někdo doma toto body 86 na prodej? Je to Lindex starší kolekce moc děkujeme
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@Rousie.ei https://www.vinted.cz/…dynko-lindex
Mrkněte na odkazy, prodávají 👍 ![]()
@Carmen03 píše:
@Rousie.ei https://www.vinted.cz/…dynko-lindexMrkněte na odkazy, prodávají 👍
Krásný den, jste zlaticko, ale tyhle jsou nova kolekce to už máme
já bych potřebovala to z te staré, je trosku jiné i když na první pohled si toho člověk nevšimne 😀 😅proste diagnóza.. moc dekuju ale za ochotu a čas, který jste
tomu vůbec věnovala
@Rousie.ei píše:
Krásný den, jste zlaticko, ale tyhle jsou nova kolekce to už máme![]()
já bych potřebovala to z te staré, je trosku jiné i když na první pohled si toho člověk nevšimne 😀 😅proste diagnóza.. moc dekuju ale za ochotu a čas, který jste
tomu vůbec věnovala
Mohu se te zeptat, co to s temi bodycky z Lindexu je? Jak to, ze se prodavaji treba za vetsi cenu, nez se koupily? Dokonce jsem i videla, ze je nekdo drazi? ![]()
@Cuddy píše:
Mohu se te zeptat, co to s temi bodycky z Lindexu je? Jak to, ze se prodavaji treba za vetsi cenu, nez se koupily? Dokonce jsem i videla, ze je nekdo drazi?
@Cuddy Já úplně nevím, ale co sem tak pochytila, tak prostě ty staré vzory, které se nedají sehnat tak se takto prodávají za takové částky a jak píšete draží.. bohužel pak se Vám třeba něco líbí a místo toho, aby si to maminky prodaly nějak v klidu mezi sebou tak si řeknou 1000,– za body a hotovo 😀a víte co prodají to, vždy se někdo najde bohužel
proto jsem chtěla zkusit tady, někoho kdo to až tak
nehrotí.
@Rousie.ei píše:
@Cuddy Já úplně nevím, ale co sem tak pochytila, tak prostě ty staré vzory, které se nedají sehnat tak se takto prodávají za takové částky a jak píšete draží.. bohužel pak se Vám třeba něco líbí a místo toho, aby si to maminky prodaly nějak v klidu mezi sebou tak si řeknou 1000,– za body a hotovo 😀a víte co prodají to, vždy se někdo najde bohuželproto jsem chtěla zkusit tady, někoho kdo to až tak
nehrotí.
No a proč to teda sháníš ty? Proč to nutně musí být body se starým, leč velmi podobným vzorem?
Někdo fakt zaplatí tisícovku za obnošený bodyčko, na který dítě zvrací a cintá a za tři měsíce mu bude malé, protože „starý vzor“?
A já husa to hážu na charitu
Ne fakt, to je nějaká sranda, žejo? ŽE JO??? ![]()
@Michelle_M 1000 jsem ještě neviděla, ale 500 jo
Jako bodycka z Lindexu jsou top, ale za normální cenu.
@Cuddy píše:
@Michelle_M 1000 jsem ještě neviděla, ale 500 joJako bodycka z Lindexu jsou top, ale za normální cenu.
To je šílenost… K nám proudí pytle s hadry po třech dětech a stejné množství zase posílám pryč já, takže značky moc nestíhám sledovat
, ale příště ty pytle prohrabu pečlivěji, jestli tam není nějaký ten vintage kousek ![]()
@Michelle_M píše:že jo, taky hledím, toto jsem ještě nezaregistrovala
Někdo fakt zaplatí tisícovku za obnošený bodyčko, na který dítě zvrací a cintá a za tři měsíce mu bude malé, protože „starý vzor“?![]()
![]()
A já husa to hážu na charitu
![]()
![]()
Ne fakt, to je nějaká sranda, žejo? ŽE JO???
Prostě se mi líbí ten starší bez těch listů je více jemný ten vzor a nechtělo se mi dávat 1000 apod…:) nerozumím otázce proč ho sháníš, ani proč bych to měla někomu vysvětlovat, navíc to druhé už máme
chtěla jsem obě a říkala si, že ho má třeba někdo doma nevyužité
…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat