Sháním tuto čelenku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2811
22.11.13 14:48

Sháním tuto čelenku

Ahoj holky, sháním hrozně moc pro dceru tuto čelenku, mají ji na stránkách HaM, ale u nás ve měste ji nemají a paní co jezdí do Německa pro zboží ji tam také neviděla..
http://www.hm.com/…roduct/21535?…
Neviděla jste ji některá někde? Do Prahy se příští týden dostanu, ale nebudu mít čas zlítat všechny obchody.. pokud byste byla ochotná mi ji koupit, tak samozřejmě zaplatím i s poštovným.. byl by to pro dceru dárek k Vánocům s velkým D, díky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
22.11.13 14:59

Ahoj, v týdnu se ti mrknu u nás ve Varech a za 14dnů v sobotu jedu do Německa na nákupý, tak se mrknu i tam, když jí do té doby neseženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
22.11.13 15:22

Diky, ja mrknu ve stredu v Praze, ale asi stihnu jen jedno HaM v centru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
22.11.13 15:28

Můžu kouknout v Brně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
22.11.13 16:24

@Lucah Zrovna včera ve Zlíně jsem se díval na ty labutí doplňky, poněvadž se to blýskalo až ke dveřím :mrgreen:

Nicméně čelenka s korunkou tam nebyla a ani maska kočky. Sortiment obchodů se může lišit.

Pokus se prodejny obvolat a jít na jistotu, pokud máš do Prahy cestu. Já to tak udělala, když jsem se zamilovala do jedněch kalhot pro malou. Měla jsem štěstí, ale docela složitě se to ke mně dostávalo, poněvadž zboží na jiné prodejny neposílají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
22.11.13 17:06

Holky diky, zkusila jsem dnes zavolat do naseho HaM a dnes je dostali, sice je nemuzou zarezervovat, ale rano tam pojedu, tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.11.13 18:12

Prosím tě, kdyby je měli, vezměš mi taky jednu, prosím, ukazovalajsem to švagrovce a její malá by z toho byla taky na větvi. A u nás nejou, manžel se tam te´d stavoval cestou z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
24.11.13 10:22

Jejda, tak jsem to cetla az ted a mame ji… jednu, ale chytstam se tam jeste zitra, nakonec musim dcerce koupit jeste takovy svetrik, tak jestli bude, tak ti ji vezmu, ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.12.13 13:36

Holky prosím nemají u Vás ještě ty zlatý čelenky s korunkou? já už dva týdny chodím k nám do HM v HK a nemají :( paní mi dnes řekla, že jim přišla jen jedna do výlohy, že jim je dodají a od té doby nic nepřišlo a ani za výlohou ji nemají :( tak říkala, že asi nebudou. Nenašel by se někdo, kdo by mi ji byl ochotný sehnat? děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
8.12.13 20:20

Ja jsem prave vzala jednu a pak jsem tam sla druhy den pro dalsi pro Terinku, ale uz nemeli… jedine zkusit na MMB nekoho kdo jezdi do Nemecka, ja si vcera takhle objednala saty co uz nemeli ani v Praze, tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.12.13 20:23

@Lucah díky třeba se ještě někdo najde kde ji maj a bude ochotnej :) jinak neposlala bys mi do SZ přes koho sis to objednávala z MMB? díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
11.12.13 11:43

Ahoj holky, u nás v Prostějově je HM ted nově otevřené a tyhle čelenky jsem tam viděla, pokud byste ještě někdo chtěli, ozvěte se a já vám je koupím a pošlu. Doufám, že je teda nevyprodají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.12.13 12:02

Já jo, já bych brala, to bys byla zlatá, já mám dokonce tchýni v Prostějově, jenže je to taková osmdesátiletá stařenka, to je nereálné poslat ji do H@m koupit čelenku. To bys byla fakt poklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
11.12.13 13:04

Holky kdybyste nahodou nekde videly ty ruzovy saty co ma ta holcicka na obrazku, tak bychom je hrozne potrebovali, u nas je uz nemaji a v Nemecku taky nemeli, dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
11.12.13 13:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat