Termoprádlo pro vysokého chlapa

35326
16.11.13 18:11

Termopradlo pro vysokeho chlapa

Ahoj, muj manzel nuten potrebuje termopradlo, problem je, ze ma dva metry. Trika jsou vcelku v pohode, to uz mam vyzkousene, ale nejsem s to sehnat kalhoty. Zrovna prisly od Craftu, dva druhy, jedny asi budou( doufam), druhe asi rovnou vracim - pritom je to stejna velikost.
Muj manzel by asi potreboval velikost XXXL, ale ony ty velikosti stejne moc nesedi, nekde stejne velikosti odpovida i XXl a ja nejsem s to vybrat. Potreboval by asi nejake na lyze, spis na zimu, ale muzou byt i univerzalni.
Prosim radte konretni typ, s Craftem jsem uspela s trikem uz dvakrat, ale kalhoty jsou ve stejne veliksoti jedny asi dobre a druhe male… :nevim: Jaka znacka by mohla sedet velikosti? Mat nekdo vyzkouseno? Dik M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
396
16.11.13 18:41

Můj muž má 193 cm a má termo z tchiba a moiru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.11.13 18:44

Spodky? Muj manzel ma jedno triko z Tchiba, ale kalhoty se mi zdaly kratke. Ono tech 10 cm navic je docela videt.
Na Moiru se podivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sonik22
16.11.13 18:45

http://www.fisherklub.cz/?…
Má můj přítel a je dost velký i na výšku i na šířku:-). A prý je super, dnes chodil po lese jen v tom triku bez mikči nebo bundy.

• Citovat
  • Upravit
396
16.11.13 18:47

Tak teď ještě říká že má i z lidlu ale to mu je jen tak tak, ale to z tchiba by prý mohl být ještě vyšší a bylo by mu to a má myslím xxl a z tchiba má i spodky i triko a je s tím strašně spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
16.11.13 19:02

Manzel ma pres 2 metry a ma under armour.,ma vysportovanou postavu a kalhoty velikosti xl, vrsek xxl, mikiny xxl. zijeme v cizine, kde je v zime bezne -20 i mene a jsme se znackou spokojeni. design je taky supr.mam od teto znacky hodne sportovniho obleceni, ale je trochu drazsi a nevim, zda se da koupit v cr, nebo jen poslat z US

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.11.13 19:32

Ta Moira ma i velikosti 3×l, tu zkusim, Tchibo ted asi nesezenu. Na ostatni znacky se tez podivam. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat