Shoft sheel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Shoft sheel
Koupila jsem prckovi na jaru bundicku .. v cem shoft sheelove veci perete? V normal prasku nebo speci prostredku, kde se da pripadne koupit a jaky je dobry..
diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli myslíš soft shell (měkká ulita nebo skořáppka v překladu) tak tyhle věci pereme v normálním prášku na 40 st. bez aviváže. Za peníze nevyhozené za „spešl“ prostředek jsme si koupili i kalhoty z tohodle materiálu, jsou super na zimu na hory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já peru v normálním - pro nás - muž je velký alergik, tak neustále peru v Lovele - ale klidně bych prala v normálních prášcích typu Persil, Ariel, podle toho co používáš. Ale nesmíš dávat aviváž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já všechny tyhle softshellové věci a termo prádlo peru v tekutém modrém Perwollu - je na to speciálně dělaný - nevím, kolik stojí tady, dovezla jsem si ho z Německa a tam vyšly 3 litry na 100Kč, takže dobrý. Každopádně nikdy aviváž!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pouzivam persil… ze bez avivaze vim, jen jsem myslela jestli ty spesl prasky treba neudrzuji nepropustnost nebo tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to teda peru ve Sport-washi, máme ho doma stejně kvůli péřovkám a jinému sportovnímu oblečení, takže ho používám i na softshellky… zas tak velká investice to není, aby si to člověk nemohl koupit…
Určitě bych softshellku nemáchala s aviváží, pokud ji chceš mít zachovalou kvůli těm vlastnostem, co má mít, tak bych doporučovala i vhodný prací preparát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Regina Hero píše:
Já to teda peru ve Sport-washi, máme ho doma stejně kvůli péřovkám a jinému sportovnímu oblečení, takže ho používám i na softshellky… zas tak velká investice to není, aby si to člověk nemohl koupit…
Určitě bych softshellku nemáchala s aviváží, pokud ji chceš mít zachovalou kvůli těm vlastnostem, co má mít, tak bych doporučovala i vhodný prací preparát…http://www.gentiana.eu/…y/sport-wash
Vysoce účinný, šetrný, biologicky rozložitelný! Cha cha cha…
Obyč tenzid (kationaktivní a možná trochu neionogenního) s trochou barviva, parfému a soli (aby byl takový více hustý, že?) nic víc. Běžná lakýrka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BaraF píše:Regina Hero píše:Vysoce účinný, šetrný, biologicky rozložitelný! Cha cha cha…
Určitě bych softshellku nemáchala s aviváží, pokud ji chceš mít zachovalou kvůli těm vlastnostem, co má mít, tak bych doporučovala i vhodný prací preparát…http://www.gentiana.eu/…y/sport-wash
Obyč tenzid (kationaktivní a možná trochu neionogenního) s trochou barviva, parfému a soli (aby byl takový více hustý, že?) nic víc. Běžná lakýrka.
no.. prave v tom aby se prase vyznalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BaraF píše:Regina Hero píše:Vysoce účinný, šetrný, biologicky rozložitelný! Cha cha cha…
Zakladatelka se ptala na to, v čem pereme softshellky, ne jestli nevíme o něčem ekologickém… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Regina Hero píše:BaraF píše:Zakladatelka se ptala na to, v čem pereme softshellky, ne jestli nevíme o něčem ekologickém…Regina Hero píše:Vysoce účinný, šetrný, biologicky rozložitelný! Cha cha cha…
nekde o ekologii ale jestli to neni jen chcemicky koktejl bez jakychkoliv ucinku - proste reklamni tahak vis…
ja pouzivam jen persil, prcek ma atopak, takze ho nechci urcite zatezovat chemikalii navic, kdyz to pak je bez efektu… ![]()
proto se ptam jestli je rozdil prat to v normal prostredku nebo tom specialnim …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ale zase i obyčejné mýdlo je vlastně tenzid, ne? A vlastně i ten Persil sensitiv na rozdíl od Sport-washe obsahuje i parfém…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Per si v čem chceš, placebo efekt u některých funguje i v případě pracích prostředků. Koukla jsem na link od toho předraženého zázraku, pokusila jsem si rozkliknout nabízené datové listy složek a ejhle, kupodivu mně to prsklo na mateřské stránky a slibované Data Sheety samozřejmě nikde (ono se to tak v brandži běžně dělá, že na stránku napíšeš, že tam něco je a ono vlastně ne, kdo by to kontroloval, že?).
Tak jsem jen zběžně prolítla českou prezentační stránku a při pohledu na
„nanotechnolgicky zpracovaný přírodní produkt rostlinného původu“ jsem si vzpoměla na jeden skvělý český film - Limonádový Joe. Tam se nabízela Kolalokova limonáda - lihuprostá alkoholická limonáda! Whiskola!
Tož tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit