Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Už ne, kdysi jsem si tam pár věcí koupila - boty roztrhané po měsíci nošení, oblečení ztratilo tvar po pár praních ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám z Lidlu bodýčka a jsou super
jenže ty jejich akce… vždycky mají pár kusů a je to hned fuč, chce to chodit hned ten den ráno, jinak to nemá cenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minulý týden jsem tam koupila punčochy…malá je měla na sobě asi čtyřikrát a tam má oko ![]()
jinak jsem ale byla s tím,co jsem kdy v lidlu malé koupila,moc spokojená..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máme pár věcí a zatím v pohodě,jen punčocháče se mi tedy moc neosvědčily. a taky si tam občas kupuju i věci na sebe a jak co, něco fajn, něco se mi srazilo po prvním vyprání ![]()
- Citovat
- Upravit
Nemáme lidl poblíž, takže se tam dostanu jen náhodou.Malá má odtamtud roláčky a ty jsou perfektní, nosí je celou zimu a vůbec se nevytahávají.A já jsem si tam koupila za 190,– cyklotriko a to je taky perfektní.Už číhám v letákách na dětské a cyklověci ![]()
- Citovat
- Upravit
no já teda z lídlu tak odvařená nejsem, přesně jak to tu holky píšou, za prvé je tam nával, pár kusů a tlačenice a stát tam od rána až to otevřou nebudu, za druhé se tam dá koupit to samé co třeba v tescu nebo v akci v Cačku za stejnou cenu a za třetí co jsem tam kdy koupila tak nic moc. punčocháče a ponožky pouštěli chlupy, malá prstíky úplně obalené!! tričko po 2 vypráních ztratilo tvar atd. nalákat na akci lídl umí ale radši si koupím body od nextu o trochu dražší co vydrží a pak to prodám než toto!!!!protože lídl věci mi leží doma a jsou neprodejné protože fakt kvalita nic moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam koupila ve výprodeji krásný svetr na syna za 50kč.
Jinak z tama mám pro holku 2 nádherné svetry, už je má 2 roky a stále jsou krásně barevné, drží tvar.
Ceny příjemné, materiál taky.
Já jsem spokojená:-) !!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nakupuji hodně, dnes jsem tam byla pro bodýčka, kupuji spíše pro děti, ale pro sebe jsem si tam koupila např. běžecké kalhoty, doma nosím jako tepláky a jsou super, prala jsem je snad tisíckrát, a vypadají pořád výborně, taky číhám až se v nabídce zase objeví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moje sestra v Lidlu pracuje, takže sežene vždycky všechno
, máme po její holčičce na tu naši spoustu krásných věcí, některé jak nenošené, jestli něco i vyhazovala netuším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám na sebe vztek
Asi do Lidlu přestanu chodit
Mají tam tak úžasné věci na dětičky, že jsem tam zase nechala 8 stovek
Chodíte tam taky nakupovat?