Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
U nás je to bitka v Lidlu hrozná, takže si to jistím ségrou, která bydlí v jiném kraji a tak když nestíhám, tak vyšlu jí a ona letí a kupuje. ![]()
Moje mamina tam teď po novém roce ulovila ve slevě pro malou, dvoje krásný džíny, teplákovku, jarní bundičku a dvoje tepláky samostatný, všechno koupila větší, ať máme zásobu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení z Lidlu
Taky kupuju oblečení pro děti v Lidlu. Občas i pro sebe. V podstatě nemám špatnou zkušenost. Akorát někdy neodhadnu velikost, ale neměla jsem zatím problém s vyměněním nebo vrácením. Pravda že někdy jsem nalákaná na akci a není to ono, třeba materiál se mi zdá „umělohmotnej“, tak z nákupu sejde. V poslední době se mi zdá, že šli ale hodně do sebe a matroš bývá kvalitnější. Už zase vyhlížím co budou mít pěknýho…
Kdysi jsem kupovala nepromokavou bundu pro dceru a vrátila se mi po dvou dětech a vypadá pořád dobře. Ale chápu, že někdy to není úplně ono co člověk od toho zboží očekává…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, sehnaly jste některá v nějakým brněnským Lidlu ty mikinky co mají od včera v akci? Fleecová s ušima na kapuci. Je uplně super, jen co jsem objela 3 Lidly tak všude byly jen dívčí růžový
Měli vůbec někde ty klučičí??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já také koupila, ale už včera…a ty stupátka mi brala hned ráno kamarádka a v 10 už ani jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sem byla v brněnským ráno kolem 8,30 a měli tam plný regál tak sem vzala..i punčochy jenže po rozdělání byly hodně velký tak sem dvoje tam jela navečer vrátit popřípadě koupit menší a regály prázdný a zbyli tam asi 4 punčochy 62/68 což sem potřebovala..ikdyž syn nosí už 74 tak lidl věci sou o hodně větší…i body co sem kupovala minule 74/80 bude mít tak za měsíc a později…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jela jsem hned dopoledne, ale asi jsem měla vyrazit už na otvíračku, jsem holt v honu na akce zatím nezkušená
@Barusak78 ty jsem viděla v Brně v Unionu, tam je je mám pocit měli, jak jsem tam byla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruskabmw no na nás tam taky zbyly akorát punčocháče, těch tam teda měli dost, oni tam měli všeho dost, ale jen na holky, na kluky právě nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sai na Palacké měli včera odpo už jen pár posledních kousků od všeho. Tady je na to děsná poptávka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm
Já jsem si volala i dokonce na tu infolinku, jestli mi můžou dát číslo tady ještě na Lidly v okolí a prej néééé, že si to mám objet sama, ale mrzí mě to, je pěkná…co už, příště až se mi bude něco líbit, budu tam stát v pozoru před otvíračkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sai Já jezdím do Líšně kolem te 8h a to sou plný regály…zatím sem měla štěstí..a u toho jen pár maminek…ale večer už to bylo fuč…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já koupila modrou a hnědou a bylo jich dost, ale jsem odjinud než vy.
- Citovat
- Upravit