Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Právě že ty holínky většinou jsou společně s těmi sadami nepromokavého oblečení, což je snad jenom 2× - 3× za rok… posledních pár týdnů jsem to moc nesledovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Riky69 no, to je další problém, malej je teď mezi velikostmi 25 a 26… a tam mají 24/25 a 26/27. Takže je asi budeme muset vyzkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napiš mi do SZ adresu a ja ti pošlu ty co mu jsou už male, a bud vam budou ne ☺ Já už je stejne nepotřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si budu v lidlu kupovat tehu obleceni ted od pindeli, jsem tam se vsim spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaujala mě pánská trika, co budou mít ve čtvrtek v Lidlu, máte zkušenosti s velikostmi? Já sobě kupuju vršky M nebo 38, takže v Lidlu si beru S. Jak je to ale u pánského oblečení? Muž má obvykle vel. M, tak je to v Lidlu M nebo spíš taky to S?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení z Lídlu se vytahuje i do šířky, ponožky padají, laciný 2 x placený
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon píše:
Zaujala mě pánská trika, co budou mít ve čtvrtek v Lidlu, máte zkušenosti s velikostmi? Já sobě kupuju vršky M nebo 38, takže v Lidlu si beru S. Jak je to ale u pánského oblečení? Muž má obvykle vel. M, tak je to v Lidlu M nebo spíš taky to S?
Myslím, že to bude stejně jako u dámskýho.. přítel si tam koupil svoji obvyklou velikost a když to doma zkoušel tak mu to bylo velký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzala bych menší velikost, chlap nosí normálně XL a v Lidlu bereme L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon velikost je spíš o něco větší, ale o celou velikost bych neřekla.. Jinak my s Lidlem máme zkušenost dobrou.. Sem tam něco je hadra, ale to člověk pozná, jak na to sáhne.. Většinu, co manžel má - trička, fleecy, trenky, ponožky..vše slouží jak má, stejně jako věci jednou i vícenásobně tak drahé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon Řešíš to zbytečně, v pánském S nevedou, takže budeš muset zkusit M a uvidí se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mjituska píše:
Oblečení z Lídlu se vytahuje i do šířky, ponožky padají, laciný 2 x placený
Asi nakupujeme každá v jiném Lidlu
zatím se mi nic nevytáhlo a ponožky taky nepadají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel koupil svojí velikost a sedí, má ho zatím ale krátce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Asi nakupujeme každá v jiném Lidluzatím se mi nic nevytáhlo a ponožky taky nepadají…
take mam dobrou zkusenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám taky dobrou zkušenost, až na dětský rolák, na kterém se po prvním praní páral šev a na pyžamo, kde se udělalo po několika praních pár dírek na kalhotách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit