Oblečení od Vietnamců - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
oblečení
Ahojky,máte prosim vás zkušenost s oblečkama od vietnamců?Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Klaudin píše:
Ahojky,máte prosim vás zkušenost s oblečkama od vietnamců?Díky
Ano, mám. Dobré i horší. Největší problém je ten, že se často stává, že nedrží patentky. Ale třeba tepláčky a pyžamka jsou super a za super cenu. Ale už většinou poznám, které jsou dobré a které horší
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jak moc od vietnamců to je.Já třeba nakupuju u nás věci Frog a ty jsou super hlavně tepláčky,ponožky i bodynka.Jo a ještě pyžámka,máme i zimní bundu.A potom jsem taky spokojená se značkou YDI.
- Citovat
- Upravit
No myslis asi na miminko? Ja dostala jako darek od kamaradky par hadriku k narozeni dcery. Nadsena jsem teda nebyla, Divne site a proste to poznas hned, ze tam neco neni v poradku. Da se koupit i levne v normalnim obchode. A navic pro miminko teda matros urcite ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, něco mi od nich přinesla babička. Kalhoty a tepláčky byly v pohodě, ale na overalu byly klasické knoflíky a ne patentky, tak to jsem moc nepoužívala, protože než jsem to odepla a zapla…
bodyčka nevím, neměla jsem. Jinak ale ten overal nebyl špatný, co se týče materiálu, bála jsem se, že to bude nějaká umělina, ale ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přesně tak, kus od kusu
ošahám a vidím (teda cítím
), některým visačkám se vyhýbám (na první pohled fajn, ale stačí jedno vyprání a je to na vyhození)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katek78 píše:
přesně tak, kus od kusu
ošahám a vidím (teda cítím), některým visačkám se vyhýbám (na první pohled fajn, ale stačí jedno vyprání a je to na vyhození)
U starší dcery stačí jedna rajská a je to taky na vyhození
.
Je pravda, že na úplné miminečko jsem to neměla, to bylo habakuk krásného oblečení od návštěv, babiček a zděděné po dětech kamarádky (já bych malému miminku nedala ani bazarové, ale je to jen o pocitu, to už radši nové od vietnamců, ale to „lepší“, jak už tu zaznělo).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:katek78 píše:
přesně tak, kus od kusu
ošahám a vidím (teda cítím), některým visačkám se vyhýbám (na první pohled fajn, ale stačí jedno vyprání a je to na vyhození)
U starší dcery stačí jedna rajská a je to taky na vyhození
Je pravda, že na úplné miminečko jsem to neměla, to bylo habakuk krásného oblečení od návštěv, babiček a zděděné po dětech kamarádky (já bych malému miminku nedala ani bazarové, ale je to jen o pocitu, to už radši nové od vietnamců, ale to „lepší“, jak už tu zaznělo)..
ono kolikrát narazíš i v dětském obchodě na „oblečení od vietnamců“, úplně stejné i s visačkami, jenom cena je dvojnásobná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak co, jak holky psali, musí se vybírat, ale já předsudky o těhle oblečkách nemám. Ono stejně se většina věcí vyrábí v číně ať jě to Next nebo Adidas a platí se hlavně za značku
Pár kousků bylo horších pár lepších, já spíš nakupuju v akcích v českých obchůdcích, tam se dají vybrat hezké kvalitní kousky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja jsem koukala, ze docela hezke a na omak prijemne veci maji v Kik! a je to i levne, takze spis nez klasicky vietnamce bych volila spis treba ten Kik!
kazdopadne co bych nikdy u vietnamcu nekoupila jsou boty, tim mimcu akorat zkazis nohy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jane-e píše:
ja jsem koukala, ze docela hezke a na omak prijemne veci maji v Kik! a je to i levne, takze spis nez klasicky vietnamce bych volila spis treba ten Kik!
kazdopadne co bych nikdy u vietnamcu nekoupila jsou boty, tim mimcu akorat zkazis nohy
Ano, v Kiku se dá taky dobře nakoupit. Já teda nejradši kupuju multipacky v Tescu. Nevadí mi, že jsou bez obrázku. Jsou kvalitní a za dobrou cenu. Stejně to má dítě na chvilku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jane-e píše:
kazdopadne co bych nikdy u vietnamcu nekoupila jsou boty, tim mimcu akorat zkazis nohy
Ten Kik mi přišel docela fajn a levný, sice z něho nic nemáme, ale nakoukla jsem a zdálo se mi lepší než takko, které je hned vedle.
Jinak většina ,,značek" šije v Číně, je to levnější. Ale rozdíl mezi klasickou Čínou bez dozoru a např. Adidasem s dozorem je setsakramentský.
Osobně radši koupím značku (už vyzkoušenou a prohlídnutou)než Vietnamce, nám se zatím vždycky všechno rozpadlo po prvním vyprání.
Tepláky kupuji Sam ve výprodeji jsou tak za 150,–. Ale pravda, že té naší kočce je už 9 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeleňule píše:jane-e píše:Ten Kik mi přišel docela fajn a levný, sice z něho nic nemáme, ale nakoukla jsem a zdálo se mi lepší než takko, které je hned vedle.
Jinak většina ,,značek" šije v Číně, je to levnější. Ale rozdíl mezi klasickou Čínou bez dozoru a např. Adidasem s dozorem je setsakramentský.
Osobně radši koupím značku (už vyzkoušenou a prohlídnutou)než Vietnamce, nám se zatím vždycky všechno rozpadlo po prvním vyprání.
Tepláky kupuji Sam ve výprodeji jsou tak za 150,–. Ale pravda, že té naší kočce je už 9 let.
NA devítiletý dítě už taky klidně koupím dražší, protože jí to vydrží.Za to malá prodírala tepláky při lezení po kolenou, takže za 29,– od ťamanů na tu chvilku fakt stačí ![]()
- Citovat
- Upravit