Kvalitní trika na 6-8 let
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kvalitní trika na 6-8 let
Kde nakupujete opravdu kvalitní trička pro děti - předškoláky/školáky?
Do nedávné doby jsem měla od kamarádky zásobu hodně kvalitních „štíhle šitých“ triček od zn. Schiesser (Pleas) z oboulícního úpletu. Po vyprání nikdy nezměnily tvar. Nemůžu narazit na nic podobného, nemát někdo tip na dobrou značku, co by nestála 500 za kus?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
C&A jsem zkoušela, ale většinou jsou ty trika z jednolícního úpletu, takže se vytahají. Ale střihy mají dobré - kupuju tam kalhoty, mají krásně úzké nohavice pro toho našeho hubeňoura.
Ty Farmers vypadají zajímavě, zkusím tam něco vzít a uvidíme. Líbí se mi, že je to česká firma. Kupovala jsem od firmy Betyna z Jihlavy, ale bohužel zkončili. Měli krásný obrázky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Millí, já hodně v tom našem sekáčku (20 Kč/ks)
a jinak pokud nové, tak hodně vybírám, občas narazím na kvalitní materiál v HM, ale třeba z CA mi taky nesedí. Jo a pak Next, tam ve výprodeji taky ok. A z nextu vždy taky ponožky a trenkoslipy, ty se ani nehnou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Veru
. No v sekáčku taky občas seženu, ale potřebuju nějakých pár lepších kousků, tak pátrám, jestli nemá někdo zaručený tip. Zkusím ještě ten Next, odtud mám několikery pěkné podšité kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit