Kvalitní trika na 6-8 let

14079
13.2.12 16:26

Kvalitní trika na 6-8 let

Kde nakupujete opravdu kvalitní trička pro děti - předškoláky/školáky?
Do nedávné doby jsem měla od kamarádky zásobu hodně kvalitních „štíhle šitých“ triček od zn. Schiesser (Pleas) z oboulícního úpletu. Po vyprání nikdy nezměnily tvar. Nemůžu narazit na nic podobného, nemát někdo tip na dobrou značku, co by nestála 500 za kus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3212
13.2.12 16:49

Úzká trika má reserved. A já nakupuju i v CA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.2.12 17:23

Farmers? Ale s trikama zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
13.2.12 18:33

C&A jsem zkoušela, ale většinou jsou ty trika z jednolícního úpletu, takže se vytahají. Ale střihy mají dobré - kupuju tam kalhoty, mají krásně úzké nohavice pro toho našeho hubeňoura.
Ty Farmers vypadají zajímavě, zkusím tam něco vzít a uvidíme. Líbí se mi, že je to česká firma. Kupovala jsem od firmy Betyna z Jihlavy, ale bohužel zkončili. Měli krásný obrázky :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
13.2.12 18:58

Millí, já hodně v tom našem sekáčku (20 Kč/ks) :-) a jinak pokud nové, tak hodně vybírám, občas narazím na kvalitní materiál v HM, ale třeba z CA mi taky nesedí. Jo a pak Next, tam ve výprodeji taky ok. A z nextu vždy taky ponožky a trenkoslipy, ty se ani nehnou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
13.2.12 19:18

Ahoj Veru :mavam: . No v sekáčku taky občas seženu, ale potřebuju nějakých pár lepších kousků, tak pátrám, jestli nemá někdo zaručený tip. Zkusím ještě ten Next, odtud mám několikery pěkné podšité kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat