Kde koupit delší trička pro dvouletou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1823
13.2.12 15:53

Kde koupit delší trička pro dvouletou?

Ahoj, kde koupit delší trička pro dvouletou? Přecházíme z bodýček na trička. Koupila jsem v Tescu, ale večně ji z nich lezou záda. Když koupím větší, vypadá v tom jak hastroš a výstřih kdo ví kam. Když jí pod to dám košilku, tak se hned spotí. A to máme doma max 22 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
13.2.12 15:57

no neporadím,já mám převážně od znamých nebo ze sekáče,ted nosí větší o trochu roláčky a vypadá v tom normálně,a nebo jí dávám mikinky slabé-není u nás teplo
Ale má i nové hodne a kupovala jsem právě z Tesca a od vietnamců,pro ni nic klouného nemá smysl a význam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.2.12 16:01

a nebo jí dávaj menší trička(co mají akorát rukávy,ale lezou jí z toho právě záda),tak používám navrcvh šatičky:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
13.2.12 16:04

Napadá mi triko s prodlouženým zadním dílem. Sice původně má jinou funkci…
 http://www.pejashop.cz/…la-s-auticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.2.12 16:22

Ahoj, já prodávám trička pro děti, maminky většinou kupují o číslo větší než potřebují a nestěžují si. Naše tabulka velikostí je např. 110 cm/4 roky. Ty kupují maminky 2-letých špuntů, u krku prý jsou jen trošku volnější, ale jinak prý vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
13.2.12 16:28

Napadlo mě koupit nějaké tuniky, ty jsou docela dost dlouhé.Jinak já maluju na trička a kupuju zn.Adler.Jedno tričko stojí kolem 80kč.Mají je ve 4 velikostech.Tu nejmenší 104/4roky, ale od dvou let jsou akorát.Jsou hezky dlouhé,s kr.i dlouhým rukávem, mnoho barev a unisex :)

• Citovat
  • Upravit
5429
13.2.12 16:56

Viděla jsem dlouhá trička v Kiku.Bylo to tedy před vánoci,tak snad je mají pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.2.12 17:25
zichisek píše:
Napadlo mě koupit nějaké tuniky, ty jsou docela dost dlouhé.Jinak já maluju na trička a kupuju zn.Adler.Jedno tričko stojí kolem 80kč.Mají je ve 4 velikostech.Tu nejmenší 104/4roky, ale od dvou let jsou akorát.Jsou hezky dlouhé,s kr.i dlouhým rukávem, mnoho barev a unisex :)

To bych jí nedoporučovala!

Příspěvek upraven 13.02.12 v 17:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.2.12 17:26
piskorik píše:
zichisek píše:
Napadlo mě koupit nějaké tuniky, ty jsou docela dost dlouhé.Jinak já maluju na trička a kupuju zn.Adler.Jedno tričko stojí kolem 80kč.Mají je ve 4 velikostech.Tu nejmenší 104/4roky, ale od dvou let jsou akorát.Jsou hezky dlouhé,s kr.i dlouhým rukávem, mnoho barev a unisex :)

Abys u nich mohla nakupovat musíš mít ŽL a když si připočítáš poštovné, tak to vyjde 80,– za tričko a 100-120,–Kč poštovné! Já s nima spolupracuji už šest let a kvalita materiálu se u nich dosti zhoršila.Každou třetí objednávku musím reklamovat pro díry a tak si pak připočítej ještě moje poštovné - fakt děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
13.2.12 17:39
piskorik píše:
piskorik píše:
zichisek píše:
Abys u nich mohla nakupovat musíš mít ŽL a když si připočítáš poštovné, tak to vyjde 80,– za tričko a 100-120,–Kč poštovné! Já s nima spolupracuji už šest let a kvalita materiálu se u nich dosti zhoršila.Každou třetí objednávku musím reklamovat pro díry a tak si pak připočítej ještě moje poštovné - fakt děs.

Tak za mě spokojenost.Zatím jsem problém neměla a nic reklamovat nemusela.Navíc z dostupných triček jsou Adler a Slazenger podle mě nejlepší.Pokud potřebuju jen 1ks, koupím na mimibazaru od těch co kupují ve velkém a tudíž se jim to vyplatí.Když jich kupuji větší množství, tak se mi to vyplatí i s jejich poštovným, navíc mám zboží do druhého dne.

• Citovat
  • Upravit
9
14.2.12 11:56

Ahoj, moje malá nosila na doma a pod sveter tieto nátělníčky. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Majú len biele ale pre nás to bola výhoda. Mohla som prát na vyšiu teplotu a používať bielidlo v prípade potreby. Dcera ma ekzém a tieto bavlnené tričká boli to naj čo sme mali doma. Cena je tiež super. Na parádu sú zase krásne dlhé tričká Lindex. http://www.lindex.com/…844/Sweater/?… V akci sa dá kúpiť za dobrú cenu ktorá hlavne odpovedá kvalite. Trička z Tesca neznášam. Manžel o nich hovorí, že ich šijú pre opice. Krátke na zádech a rukávy dlhé ako pre opičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat