Oblečení Wolf - opravdu bavlna?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oblečení zn. Wolf opravdu bavlna?
Kupujete někdo tepláky, kraťasy, 3/4 kalhoty od Wolfa? Je to opravdu 100% bavlna? Zatím jsem synovi do školky koupila Kugo, kde bylo psáno bavlna, ale určitě to není, nejde to ani žehlit, hned se to lepí ![]()
Chci mu brzo objednat nějaký věci do školky na jaro a léto, tak ať to není zase umělý
Na zimu má bundu Kugo a zateplený kalhoty a taky nic moc… Měli jsme od Wolfa punčocháče a jsou dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já zkoušela Kugo oteplené kalhoty a nic moc teda, už je nekoupím. Wolf není 100% bavlna, i když to je napsané. Spoléhat člověk může asi jen na český textil, ten aspoň mě zatím nezklamal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tedy teplaky na litacku beru Wolf a Kugo mi proti tomu prijde neskutecny smejd. Na obou teplacich je 100% bavlna, ja to nedokazu odhadnout, mam na zehleni takovy specielni zehlici system a tam v podstate porad stejna teplota, tak nevim. Ale ja uz Kugo nechci ani videt a Wolf urcite zase koupim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja myslim ze jak co, ale dvoje teplaky co mame tak bavlnene jsou. Kugo nejsou ale tam zas nevim jestli to bylo psane nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Kugo teplácích je psaná čistá bavlna taky
Zkusím asi koupit pár věcí od Wolfa a třeba to bude dobrý
Kugo už asi ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ono hlavně jde asi o to, kde je Wolf koupený.
Já jsem koupila jedny a ty byly super, pak na jiném místě skoro stejné a teda o 100% bavlnu bych se hádala.. Takže taky záleží odkud je to dovezené.. / bohužel nevím kdo jej vyrábí.. /
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Made in China.
Ale to je spousta věcí. Každopádně kugo tepláky už nikdy. Wolf nebyly stopro bavlna, ale byly o něco lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
wolf máme jen punčicháče a ty jsou super!
jinak raději nakoupím něco na mmb onošené, než tyhle údajné bavlny.. malej se v tom děsně potí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no on výraz 100% bavlna se smí používat od 50% bavlny tak záleží na výrobci kolik jí tam dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvoje tepláky Wolf, co máme, jsou určitě bavlněné. Kugo je směsové, ale zase úzký střih, Wolf mi z děcek padá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koralina11 píše:
no on výraz 100% bavlna se smí používat od 50% bavlny tak záleží na výrobci kolik jí tam dá
To slyším prvně, kde to píšou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koralina11 píše:
no on výraz 100% bavlna se smí používat od 50% bavlny tak záleží na výrobci kolik jí tam dá
To je teda děs, že to tam nemusí psát pravdivě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verusle píše:
wolf máme jen punčicháče a ty jsou super!
jinak raději nakoupím něco na mmb onošené, než tyhle údajné bavlny.. malej se v tom děsně potí
já taky na doma klidně obnošený, ale do školky zase ať to není úplně opraný a chvilku mu to vydrží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LucaLuca píše:
Dvoje tepláky Wolf, co máme, jsou určitě bavlněné. Kugo je směsové, ale zase úzký střih, Wolf mi z děcek padá.
ten střih u Kuga je super, snad nám teda ten Wolf nebude padat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit