Vychytávka na pyžamo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
140
10.2.12 22:44

Vychytávka na pyžamo?

Jak u prcků řešíte lezoucí záda a břicho z pyžamka? Moje mamka mi říkala, že nám na kalhoty našila knoflíky a na tričko uháčkovala a našila poutko. Ale do toho se mi nějak nechce :zed: Mladej je cíťa, hádám, že by ho ty knoflíky studily, tlačily, apod. :cert: Nemáte nějakou jinou vychytávku? Díky
(Neraďte mi, prosím, overálky. Díky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101536
10.2.12 22:46

Tak krom overalu či spacího pytle asi moc vychytávek není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.2.12 22:47

No buď dát k pyžamovým gatím body nebo pořídit pyžamové kalhoty s vysokým pasem. Starší syn prospal celou minulou zimu v longieskách od baby idea, vlněný kamašky, stačí jedny, mají hodně vysoký pas, takže nehrozí, že by táhlo na záda. A teď už neřeším, když se odkope, tak se zase přikreje :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.2.12 22:49

a co nějaké upnuté tílečko? Třeba z funkčního prádla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
10.2.12 22:50

No,mozna bych jen poradila vetsi pyzamo,aby bylo hlavne triko delsi.Jak ma nas pyzamo vetsi,vydrzi az do rana zakasanej.Ale on je otuzilej,jemu to nevadi,kdyz ma hola zada,ani se nechce prikryvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.2.12 22:52

tohle http://www.mamaja.cz/…hy-na-tricko je k nezaplacení ;) Nedávám teda na pyžamo, ale normálně na trička. Pyžamo mě nějak netankuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.2.12 22:52
Gladys píše:
No buď dát k pyžamovým gatím body nebo pořídit pyžamové kalhoty s vysokým pasem. Starší syn prospal celou minulou zimu v longieskách od baby idea, vlněný kamašky, stačí jedny, mají hodně vysoký pas, takže nehrozí, že by táhlo na záda. A teď už neřeším, když se odkope, tak se zase přikreje :jazyk:

Hmm, ty gaťata longies vypadají dobře. Jen teda čučím na to číslování? S, M, L, XL 8o :think: Co by bylo pro dvou- až tříleťáka :?:

Edit: tak už jsem to našla, mají to rozdělený dle váhy

Příspěvek upraven 10.02.12 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.2.12 22:55
Vera111 píše:
tohle http://www.mamaja.cz/…hy-na-tricko je k nezaplacení ;) Nedávám teda na pyžamo, ale normálně na trička. Pyžamo mě nějak netankuje
:palec: Jo, tak to je taky dobrý :) Má dcera ještě plínu? Nevadí jí to?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
Vera111 píše:

aha, tak teď čtu, že by mu tohle asi vadilo. Tak to nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
hana2000 píše:
Gladys píše:
No buď dát k pyžamovým gatím body nebo pořídit pyžamové kalhoty s vysokým pasem. Starší syn prospal celou minulou zimu v longieskách od baby idea, vlněný kamašky, stačí jedny, mají hodně vysoký pas, takže nehrozí, že by táhlo na záda. A teď už neřeším, když se odkope, tak se zase přikreje :jazyk:
Hmm, ty gaťata longies vypadají dobře. Jen teda čučím na to číslování? S, M, L, XL 8o :think: Co by bylo pro dvou- až tříleťáka :?:

L nebo XL, podle výšky, jinak jsou stejně velké. Možná spíš ty XL, vydrží fakt dlouho a jak je to vlna, tak by se ti mohli při praní trochu zdrcnout, tak ať nemá kraťasy :lol: Jsou moc příjemné, hladké, ani člověk nepozná, že jsou vlněné. My je teda používali předtím i k původnímu účelu, tj. svrchní gatě na látkovku a vydrželi nám přes dva roky ve velice dobrém stavu a teď je podědí mladší 8)

edit: a mají v pase tunýlek a dírku, takže se dá navléknout gumička, pokud by je mělo nosit dítě už bez plínky a padali by

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.2.12 22:58
hana2000 píše:
Vera111 píše:
:palec: Jo, tak to je taky dobrý :) Má dcera ještě plínu? Nevadí jí to?

jo tak líbí? Já právě nevím jak bez plíny. Dávala jsem to naposled na podzim než začala nosit dlouhou košilku pod tričko. Přes zimu se nám odplenkovala, tak taky nevím. Když je tam ta plína, tak právě by to překážet nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.2.12 23:00

Plínu ještě má, ale asi by mu to fakt vadilo a řešil by to :zed: Ale jinak je to fakt dobrý. To kdybych znala, tak jsem určitě využila od mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.2.12 23:02
Vera111 píše:
hana2000 píše:
Vera111 píše:
:palec: Jo, tak to je taky dobrý :) Má dcera ještě plínu? Nevadí jí to?
jo tak líbí? Já právě nevím jak bez plíny. Dávala jsem to naposled na podzim než začala nosit dlouhou košilku pod tričko. Přes zimu se nám odplenkovala, tak taky nevím. Když je tam ta plína, tak právě by to překážet nemělo

Já mám pocit, že na balení přímo psali, že se nemá dávat bez plínky, jako proč nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.2.12 23:03
hana2000 píše:
Plínu ještě má, ale asi by mu to fakt vadilo a řešil by to :zed: Ale jinak je to fakt dobrý. To kdybych znala, tak jsem určitě využila od mala.

no, já si to právě tenkrát objednala jen tak na zkoušku a pak se ukázalo, že je to jedna z nejgeniálnějších věcí, co na malou mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.2.12 23:03

Jinak ve spacím pytli (jak někdo psal) je. Zatím. Za chvíli půjde do velké postele, tak to už mu ho nedám, aby se nepřizabil. Nicméně on sebou v noci asi (píšu asi, protože už víc jak rok je v svým pokoji) tak mele, že i pod tím pytlem má pyžamo vyhrnutý a to jak triko, tak mj. nohavice (který samozřejmě neřeším).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat