Brumla.cz zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
brumla.cz zkušenosti
Ahojky, chci objednávat pár věcí přes brumlu, ale bojím se, abych nebyla třeba pak zklamaná. Četla jsem už tady pár diskuzí a všichni si zboží chválí. Vypadá opravdu jako nové? Jak tento obchod funguje? To tam někdo dá oblečení, které je jako nové nebo kde ho berou? Má to oblečení ještě štítky?
Děkuji za všechny případné reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já objednala párkrát…
Nové zboží má štítky.....použité je v dobrém stavu.....
byla jsem spokojená.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
objednávala jsem dvakrát- jednou spokojenost, zboží použité, ale ve velmi dobrém stavu, sice barva jednoho overalu trošku jiná, ale to mi nepřišlo jako zásadní problém
podruhé jsem objednávala kombinézu, sice jsem ji chtěla jen tak na zahradu, ale vevnitř roztrhlá podšívka, přitom popis byl jako nové… ![]()
- Citovat
- Upravit
ja nakupuju z brumly hodne a vzdycky jsem byla spokojena
jak pise sterezie stalo se mi, ze barva treba byla o trochu jina, nez jak vypadala na obrazku, ale z toho vedu nedelam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednávala jsem nedávno a byla jsem zklamaná. Tři z pěti věcí uvedené „jako nové,“ měly nevypratelné fleky.
Vypadá to jako vyžrané a na jedné tunice jsou fleky od téru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě strašně váhám. Ceny jsou lákavé. Chci nakupovat na mimčo. Navíc je tam strašně velký výběr. To snad není ani v obchodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednávala jsem celé těhotenství a objednávám i teď a jsem pořád spokojená
(a to jsem docela náročná
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já zas objednávám přes dětsky-svět.com… je to tam o něco dražší ale zboží mi přijde o hodně lepší než z brumly! Objednávám jen zboží super stav a s visačkou… Jinak se tam zaregistruješ a oni zboží dodávají 2× týdně… ty si to oblečení můžeš vybírat po dobu 14 dnů, vždy dáš do košíku a rezervuješ… po 14 dnech objednávku dokončíš. Myslím, že tak fungují oba dva. Na laclíka kouknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji za tipy na stránky. Jsou taky super. Takže teď mám ještě větší dilema. Nechci toho nakupovat zase zbytečně moc, ať to mimčo vynosí. Velikostně vám věci seděly??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lyrica píše:
Ale jestli můžu doporučit, tak laclik.cz je lepší
Jak propaguje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fotky
Vzdyť na těch fotkách není nic pořádně vidět , upravené ve photoshopu aby byly bílé.
Nicproti ale je spousta lepších shopu co prodavají secondhand a hlavně nevydávají vietnamské xxxx za outlet anglie ![]()
- Citovat
- Upravit
jinak jsem se jeste koukala tak ma jen 14 dni rezervace a musim si to co si zarezervuji vzit a nemuzu to vyhodit z kosiku kdyz v dalsic novinkach najdu neco lepsiho , tomu rikam pravek ![]()
- Citovat
- Upravit