Brumla.cz zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
na stránke majú napísané že sa dá zrušiť cez mail tak neviem teraz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolejte tam. Ja rusila rezervaci na podobnem webu a dalo se domluvit.
S brumlou nemam zadne problemy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MichelleDeny píše:
na stránke majú napísané že sa dá zrušiť cez mail tak neviem teraz
Tak jim napiš mail a neřeš to tady
já jen vím, že při rezervaci je upozornění, že je závazná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angláček
Na Brumlovi jsem nakupovala na dvě první děti a vždy naprostá spokojenost. Nyní u třetího jsem oběvila bazárek Angláček. Jsou úplně jinde s kvalitou, sice nemají takový výběr, ale všechno je v perfektním stavu, čisté, voňavé a vyžehlené. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melodye tak jsem se schválně podívala a ne, že takový výběr, ale výběr je celkem tragický. Kluk 86 a 122, skoro nic. Tepláky nemaj ani jedny, jedna mikina ve vel 86 a bundy pro mladšího taky nic ![]()
nemá tu ještě někdo nějaký tip na bazar pro dítka? Na Brumlovi beru jen ve výprodeji za 20-30kč/ks, sem tam něco bez slev. spokojenost tak 70-80%.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublifucekk Takhle daleko jsme se ještě nedostali… V menších velikostech je výběr lepší. A hlavně za tu kvalitu to stojí! My měnit nebudeme, stojí to za to. Pokud píší že je zboží jako nové, je opravdu jako nové. Od jiných bazárků jsem takovou kvalitu nikdy nedostala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublifucekk hodně jsem nakupovala na laclik.cz. Spokojenost o hodně větší než s brumlou. Ale už nějak postrádám smysl těchto eshopových sekáčků. Bydlím v celkem malém městě a sekáčů tu máme milión.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit