Oblečení od Vietnamců - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
17.2.12 15:02

Musím souhlasit .. šáhnout a člověk vidí.. Musím říct, že některé věci nejsou špatné a vydžely dlouho, žádné vytehané nitě, vybledlá barva.. Ale některé zase ano..
Musím ale říct, že jsem se také setkala, kamenný dětský obchod s oblečením, polovina výrobků povlečení české a do toho zamíchané vietnamské dvakrát dražsí.. Dokonce jsem si tady na netu objevila stránku s nádhernýma věcma na miminko před dvěma lety, nakupovala jsem až pak jsme si všimla, že stejné věci měl u ná Vietnamec..Jsem si myslela, že tady to nebude od nich :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
17.2.12 15:02

V Kiku jsou některé hadry horší než od vietnamců..u těch kupujeme tepláčky, ty mají super. Párkrát jsem u nich koupila i trika disney úplně stejné jako v obchodech pro děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
17.2.12 15:04

Pár kousků jsem si od vietnamců koupila a připadá mi,že se jim strašně smrskávají velikosti hlavně u bodyček, po dvouch vypráních byly hned min. o dvě čísla menší. Na druhou stranu jsem měla ráda jejich dupačky, byly krásně hřejivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
17.2.12 15:05

Ja treba Takko nemam rada, sice tam maji obcas hezke veci, ale prijde mi, ze jsou hrozne divne site, mne tam treba nikdy nic nesedelo a to bych rekla, ze jsem uplne normalni baba :nevim: ten Kik! je vic vietnamsky, ale co jsem tam parkrat byla, tak tam nemaji spatne veci, i kdyz ozkousene je teda nemam zatim, to se priznam..
V Tescu jsem asi blbe koukala, protoze jsem tam nic rozumneho neobjevila, akorat nejake Disney dvoubaleni bodycek za 220,– Kc, coz mi nejak super cena teda neprisla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
17.2.12 15:10

My kupujeme u vietnamců jen tepláčky nebo mikiny na doma.Něco dostanem od sestřenky.Bodíčka bych na třnici nekoupila,ani botky.

• Citovat
  • Upravit
38135
17.2.12 15:14
Breuovi píše:
My kupujeme u vietnamců jen tepláčky nebo mikiny na doma.Něco dostanem od sestřenky.Bodíčka bych na třnici nekoupila,ani botky.

boty v zadnem pripade, nemaji zadne odvetrani a hlavne vubec nejsou tvarovane (coz jde videt na prvni pohled, clovek pomalu nepozna, ktera je leva a ktera prava), bracha takhle kupovali malymu prakticky odmalicka boty u vietnamcu a chudak kluk ted chodi tak strasne, ze se na to ani neda divat, nohy uplne ploche, no hruza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27000
17.2.12 15:22

Na prvního jsem kuovala a kvlaita byla ještě super ale ed..já envím je to řivé po vyprání se to roztáhne jako občas mamina něoc přiveze nebo koupí dětem a to jde docela v pohodě …to samé KIK jako něoc tam je super levné no triko na staršího za 15O se po kontaktu s vanisek´m rozpadlo..takže zlatý cherokee nebo FaF …i dkyž smao na ven na lítačku nebo tak to stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.2.12 15:30

Já synovi u Vietnamců nekupuji (nekupuji tam ani nám), ale když byl úplně malé mimino, tak mu tam koupila bodýčka ještě během těhotenství v nějakém svém nakupovacím záchvatu. Kvalita celkem dobrá, nerozjíždělo se to jak třeba některá bodýčka z Tesca, ale co mě teda štvalo byl příšerný smrad. Ať to bylo vyprané jednou nebo desetkrát, smrdělo to a když jsem to vyžehlila, tak radši nemluvím. Hnusný, štiplavý, jakýsi chemický smrad - bůhví, čím to bylo napuštěné nebo obarvené. V KIKu jsem kupovala pár bodýček a byla jsem moc spokojená, navíc ty velikosti odpovídají vždy většímu číslo, dlouho nám to vydrželo. Ale třeba punčocháče tam mají hrozné. Nic jiného jsem tam zatím nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.2.12 15:35

Ano, nakupuji i od vietnamce..mají zboží polské, italské, turecké i české dokonce..Takže juknu na materiál a je to..zatím spokojenost - hlavně s věcmi na písek a podobně..( kromě bot)

Není nad rukavičky na zimu za 10.- zvlášt když jsou každý den jedny špinavé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.2.12 15:37
jane-e píše:
V Tescu jsem asi blbe koukala, protoze jsem tam nic rozumneho neobjevila, akorat nejake Disney dvoubaleni bodycek za 220,– Kc, coz mi nejak super cena teda neprisla :think:

U Disney platíš za značku, já v Tescu kupuju buď bílé (pod šatičky ideální), třeba bodyčka bez rukávků (používám místo košilky) trojbalení za 90Kč, overalky 3balení za cca 150Kč, bodyčka 7balení se vzorem cca 200Kč. Na léto bodyčka s krátkými rukávky a krátkými nohavičkami s krásným motivem tuším dvojbalení za 80Kč atp. Často mívají akce na tyhle multipacky, tak to se vyplatí ještě víc. Ale je pravda, že jsem kupovala naposledy asi před rokem. Ty multipacky nemají na ramínkách rozdělené na kluky - holky, mají je na háčkách v igelitovém balení stranou. Pak jsem tam párkrát viděla bodyčka 1+1 zdarma, jedno vyšlo na 20-30Kč, kupovala jsem krásný vzor se srdíčky. Ale je to fakt jen na bodyčka, overalky a výjimečně trička. Dupačky ani tepláčky moc nemívají. I když jednou jsem natrefila na dvojbalení fleesových tepláčků za 54Kč. Už je nosí druhá dcera a vypadají pořád stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.2.12 15:45
Lizbeth píše:Není nad rukavičky na zimu za 10.- zvlášt když jsou každý den jedny špinavé :mrgreen:

Rukavičky jsem koupila v Tescu po sezoně za 15Kč dvoje. A jak jsem teď ráda že je máme - přesně jak píšeš - na každou vycházku to chce nové :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
17.2.12 16:06

jak nekdo kritizoval boty od vietnamcu pro deti tak pozor byly v testu a dopadly dobre. sice ne tak dobre skrz material ale klenbou lepai jak jiny.
ale kdyz nekdo ma knim odpor tak je nazor jasny.
ja osobne nekupuji protoze nove veci kupuje babicka jinak dedime ale sobe si tam obcas neco koupim. a je to kus od kusu jak uz nekdo psal. da se vybrat. stejne tak se da koupit i v jinych obchodech v akcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.12 09:13
katek78 píše:
hkac píše:
katek78 píše:
přesně tak, kus od kusu
ošahám a vidím (teda cítím ;) ), některým visačkám se vyhýbám (na první pohled fajn, ale stačí jedno vyprání a je to na vyhození)

U starší dcery stačí jedna rajská a je to taky na vyhození :jazyk: .

Je pravda, že na úplné miminečko jsem to neměla, to bylo habakuk krásného oblečení od návštěv, babiček a zděděné po dětech kamarádky (já bych malému miminku nedala ani bazarové, ale je to jen o pocitu, to už radši nové od vietnamců, ale to „lepší“, jak už tu zaznělo).
ono kolikrát narazíš i v dětském obchodě na „oblečení od vietnamců“, úplně stejné i s visačkami, jenom cena je dvojnásobná :nevim:

s tim souhlasim. a je to kus od kusu. obecne vzato z toho odvazana nejsem, ac se nas tchyne snazi zasobovat, uz jsem to stopla, tak snad poslechne.

• Citovat
  • Upravit
10726
19.2.12 09:14

zalezi kus od kusu, jak uz tu padlo

a nekdy najdes totez v kamennem obchode, ale za vyssi cenu, coz uz tu taky padlo

jinak chvalim - moc dobre tema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.2.12 09:19
katek78 píše:
hkac píše:
katek78 píše:
přesně tak, kus od kusu
ošahám a vidím (teda cítím ;) ), některým visačkám se vyhýbám (na první pohled fajn, ale stačí jedno vyprání a je to na vyhození)

U starší dcery stačí jedna rajská a je to taky na vyhození :jazyk: .

Je pravda, že na úplné miminečko jsem to neměla, to bylo habakuk krásného oblečení od návštěv, babiček a zděděné po dětech kamarádky (já bych malému miminku nedala ani bazarové, ale je to jen o pocitu, to už radši nové od vietnamců, ale to „lepší“, jak už tu zaznělo).
ono kolikrát narazíš i v dětském obchodě na „oblečení od vietnamců“, úplně stejné i s visačkami, jenom cena je dvojnásobná :nevim:

Myslím, že termín občas ani nepopisuje situaci. Od té doby, co jezdíme do vietnamnské tržnice Sapa v Praze Libušu na úžasné autentické vietnamské jídlo, si nedělám iluze. V těch halách tam nakupuje po obr pytlík obrovském množství Čechů a kde to asi prodávají? Samozřejmě v těch různých malých obchodech pro děti, ale i buticích pro dospělé. Je fakt, že některé ty krámky uvnitř jsou opravdu butikového tipu a to oblečení vypadá hezky (nekupovala jsem nic, tak nevím, jak drží a tak). Ty ceny tam jsou nizoučké, takže je mi naprosto jasné odkud mají zboží ty krámky v Kauflandu a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat