Bodyčko na dospělou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já myslím, že bys ho měla sehnat v prodejně s dámským prádlem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já nakupuju tady, cena dobrá, kvalita taky
http://www.spodni-pradlo-tiara.cz/Damske-body/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nakupuji body pro sebe na www.linia.cz, jsou kvalitní, dobré ceny, občas mívají akce(naposled s dl. rukávem za 220,–). Mají tam i odkaz na své kamenné prodejny.
Tak hodně štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Tezenisu je časově mají. Na podzim jsem si je tam kupovala, taky je ráda v zimě nosím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tterka píše:
Já myslím, že bys ho měla sehnat v prodejně s dámským prádlem
No to jsem si myslela taky,byla jsem ve čtyřech krámech a nic,jenom takové ty košilky,já chci triko s dlouhým rukávem.
- Citovat
- Upravit
Já kupuju body v Beponu,nebo Golden pointu. Nevím odkud jsi,u nás mají obchod v Olympii. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dámské body lze za slušnou cenu koupit i na aukru…samozřejmě nové ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozmary píše:tterka píše:No to jsem si myslela taky,byla jsem ve čtyřech krámech a nic,jenom takové ty košilky,já chci triko s dlouhým rukávem.
Já myslím, že bys ho měla sehnat v prodejně s dámským prádlem
No, tak to jsi mě moc nepotěšila, protože já se pro něj do prodejny s prádlem chystala zítra
![]()
Zkusím to, a když ho nebudou mít, asi objednám přes internet. Také je mám ráda, teda přes zimu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávno na novinkách Pro ženy psali, že to zase bude módním hitem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé, já je taky měla , i krajkové
Byl to velkej hit ![]()
Ani nevím, kde skončily ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já pracovala v Intimissimi a máme bodíčka s krátkým, dlouhým rukávem i na ramínka. Barva černá, tmavě modrá, bílá a tělová. Bohužel v tady v ČB již Intimko rok není, ale tenhle základní sortiment byl většinou celoročně:) Cenově už si to nepamatuju ale myslím nad 500 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky holky,nedávno jsem dělala pořádek ve skříni a vyházela možná deset bodyček,už byly nic moc.Chtěla jsem si koupit nový,ráda je nosím,jsou na tělo a netáhne mi na záda,jenže jsem zjistila,že už se snad ani nevyráběj,nebo aspoň v těch krámkách kde jsem scháněla na mě koukaly jak kdybych byla sto let za opicema
Prosím nevíte jestli je možný ještě někde tenhle kus hadříku sehnat?Napadl mě už jen sexshop,ale to bude asi pěkná paleta