Oblečení od Vietnamců - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
19.2.12 10:30

Děkuji holky za vaše názory.Nemám zkušenoszi,tak pátrám kde můžu.Nechci mimi šidit,ale taky podporovat trh,co využívaj že to prost'e koupíme..A daj to předraženě,mnohdy zbytečně.Vždyt' ja mu to za měsíc malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
20.2.12 11:22

Měla jsem asi dvoje dupačky Frog a byla jsem překvapená, vydržely celou dobu pěkné a bez žmolkování. Zato třeba z Loany, která je drahá jak šlak, mi některé věci zežmolkovaly razdva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.2.12 14:28

Já musím upřímně říct, že i značkové - nebo obchodové, ne vietnamské věci moc dlouho nevydrží..
Koupila jsem si oblečení tady na kojenecké oblečení eu. kvalita opravdu, materiál super, nitě, nic, ale jako první se mi rozpáraly v rozkroku.. Například vietnamcké - co jsem měla vyzkoušené tak mám dané v krabici pro druhé, protože vydržely nez větší újmy :mrgreen: ..
Navíc bych už vyloženě nevěřila v obchodě kamenném , že je to český výrobek, protože to berou od vietnamců a přisadí si cenu…Zase je je Tesco, HM, atd. takm je to jiné, ale jako běžný český obchůdek to nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.2.12 14:53

Věco z kojeneckeobleceni.eu mají běžně v každé polské tržnici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.2.12 14:55

No o tom píšu, že vlastně člověk ani tady ani v kameném obchodě neví co kupuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.2.12 15:02

Já mám nejradši sekáče s anglickýma značkama, ladybird, george, ten next třeba… Nemusím se bát, co to udělá po vyprání a ty věci jsou většinou z fajn materiálů.
Ještě C&A, H&M mají dobré věci, ale taky kupuju sekáčové, odmítám utrácet za oblečení. Tesco je moc široké, F&F lepší, ale jen něco, jinak taky nesedí Majdě střihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koleso
19.2.13 14:07

Nakupuju u nich, nebot mi nic jinýho nezbývá. Česky textilní obchody skoro nejsou a ja si nemužu v plzni koupit blbý kalhotky. Kdyby ale spon ty vietnamci brali karty, ale ani v kramach ne. Konkretně tento týden jedu do plzně a potřebuju kalhotky, kam mam jít?

• Citovat
  • Upravit
414
19.2.13 14:19

No já většinou kupuju v normálních obchodech, ale od té doby co malej (3,5) chodí do školky sem už zabloudila i k vietnamcům, na podzim sem mu nakoupila punčoch jedny zhruba cca 100,– a začal mi ze školky chodit s děravýma kolenama, dneska sem šla k vietnacům a koupila sem mu 3 za 90 kaček. na to že je máme na chvilku to musí stačit.
Jinak taky nemám ráda když jde po městě 5 děti a 3 z nich mají stejnou bundu od vietmaců. Ale to je jen můj pocit. To si radši připlatím a většinou na burze co se u nás konají ji ještě slušně prodám, když už mu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
19.2.13 14:20

Ahojky já nakupuji jen u vietnamců a prádlo i voty mi vždy vydrželi hodně dlouho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
19.2.13 14:35

Můj syn má od Vietnamců dvoje tepláky a dvoje pyžamo, je to od zn. Frog. Máma mu to koupila loni k narozeninám a zatím to drží a ani se to neopralo :palec:

Dobré a levné věci se dají koupit v Lidlu, v Kiku nebo v Tescu a CA, když mají slevy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.2.13 14:58

Tak já teda u vietnamců nenakupuju, protože se mi poslední dobou všechno rozpadne, radši pak koupím věci v sekáči, i když někdo to nemá rád. Mám pocit, že aby mohli vietnamci udržet ty ceny, tak se strašně zhoršili kvalitou. Koupila jsem si boty pro sebe (pro malého tam teda zásadně nekupuju) a po první procházce jsem měla zničenou podrážku a ještě se mi paní vysmála do očí, že to je opotřebení, na to se reklamace nevztahuje… měla jsem ty boty týden. Punčocháče pro malého se vytahali po prvním nošení atd atd. takže teď už tam zásadně oblečení nenakupuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
19.2.13 17:31
@Timea81 píše:
Tak já teda u vietnamců nenakupuju, protože se mi poslední dobou všechno rozpadne, radši pak koupím věci v sekáči, i když někdo to nemá rád. Mám pocit, že aby mohli vietnamci udržet ty ceny, tak se strašně zhoršili kvalitou. Koupila jsem si boty pro sebe (pro malého tam teda zásadně nekupuju) a po první procházce jsem měla zničenou podrážku a ještě se mi paní vysmála do očí, že to je opotřebení, na to se reklamace nevztahuje… měla jsem ty boty týden. Punčocháče pro malého se vytahali po prvním nošení atd atd. takže teď už tam zásadně oblečení nenakupuju

J8 taky ne občas na něco mamka narazí a to jakž takže jde ale já jinak nakupuju kik, tesco, CA…jo vlastně kombinézu má letos kluk od nich a je dobrá, tu kupoval někde chlap…ale jinak já nevím vše žmoilkaté, křivé, hned se to vytáhne a ty ceny děsný! Za tu cenu jak u nich si pořídím i značkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.2.13 20:09

@Crystal87 já když tam jdu, tak kvůli ceně, potřebovala jsem třeba kombinézku, to v sekáči nemaj a u nás nic jiného není, no pak jsem jí stejně šla reklamovat, já mám na tohle asi štěstí nebo co :lol: nebo proto, že chodím k těm levnějším vietnamcům :D
taky jsem si třeba 2× koupila boty v humanicu a 2× jsem je reklamovala, takže ani tam už nechodím :mrgreen:
bodýčka, dupačky, pyžámka nakupuju skoro všechno v tescu, maj je tam hezký a když jsou v akci, tak jsou fakt za dobrou cenu. Někde maj vyloženě krámečky s výprodejovým zbožím, to je pak supr. Kik bohužel mám z ruky, tak tam jdu fakt málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25082
19.2.13 21:47

Tak já chodím do Maxima, což je prakticky to samé jako vietnamci… a pochybuju, že CaA a podobné budou mít lepší zboží.
Já teda hlavně na MMB. Jinak prostě něco tam koupím a něco ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
20.2.13 17:29

Tak v CA nakupujem téměř všechno, nežmolkatí, nevytahuje se, cenově mě to přijde srovnatelné s Vietnamci.Ale hlavně tam kupuji dceři věci z bio bavlny. Nevím jestli bio opravdu je, ale jelikož je dcera atopik pomáhá to (samozřejmě plus další opatření). U Vietnamců nejsem schopna nakupovat už pro ten smrad ze zboží. Jo a CA (někdy i Reserverd)projdou v pohodě suškou, kdežto Vietnamci ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat