Oblečení Lidl

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16939
22.7.14 19:05

@Gina108 můžeš, já to tak dělala několikrát, protože mají ty velikosti většinou větší. Jen musí mít vysačky a ty lístek od nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
22.7.14 19:09

@Gina108 jj, bez problemu s uctenkou do mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
22.7.14 19:21
@Gina108 píše:
Ahoj, oživuju diskuzi. Nevíte někdo, zda i v Lidlu může člověk vrátit oblečení jen proto, že mu nesedí? (Samozřejmě nenošené). Občas mívaj docela dobré hadry i na na dospělé, ale zkoušejte to v nákupáku, že? :roll: :mrgreen:

Ano, jde to. Mamka v Lidlu kupuje oblečení dost a nikdy nebyl problém s výměnou velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
22.7.14 19:23

Mas to napsane i na uctence! Bez uctenky ti nic nevrati!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
22.7.14 19:24

@Gina108 může, naprosto bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.7.14 20:48
@Jančakecalka píše:
Přesně, už tam nic nekupuju, zklamalo mě to :evil:

Přesně, mně taky. Koupila jsem si lněné tričko a kalhoty. Tričko se po dvou vypráních o půl metru rozšířilo a o půl metru zkrátilo :-D Práno dle doporučení na cedulce :-) Kalhoty zatím nenosím, tak uvidíme, co z nich bude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.7.14 21:21
@Gina108 píše:
Ahoj, oživuju diskuzi. Nevíte někdo, zda i v Lidlu může člověk vrátit oblečení jen proto, že mu nesedí? (Samozřejmě nenošené). Občas mívaj docela dobré hadry i na na dospělé, ale zkoušejte to v nákupáku, že? :roll: :mrgreen:

Ano - nepoškozené, s původním obalem a cenovkami. Nevím do kolika dní, ale tak na vyzkoušení stačí jeden že? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
22.7.14 21:32

@Gina108 Já tam už párkrát něco koupila, na slepo, vyzkoušet se to většinou nedá a ani není kde, třeba spodní prádlo. Nechám si to na samostatné účtence a už jsem i vracela takže v pohodě ale je myslím nějaká lhůta do kdy můžeš vrátit nepoškozené zboží bez udání důvodu, takže doma hned vyzkoušet a kdyžtak vrátit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
22.7.14 21:41

Já nakupuju hadry všem, dětem, sobě i manželovi, kupujeme i boty občas a za m ěteda většinou super :palec: málokdy se stane, že mi něco nesedí, nebo se to zničí brzy. A jako trika pro děti za 120,– 3 když se zničí tak prostě vyhodim a neni mi to líto ;) za mě spokojenost se vším. Miluju Lidl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
22.7.14 22:01
@Broukb píše:
Já nakupuju hadry všem, dětem, sobě i manželovi, kupujeme i boty občas a za m ěteda většinou super :palec: málokdy se stane, že mi něco nesedí, nebo se to zničí brzy. A jako trika pro děti za 120,– 3 když se zničí tak prostě vyhodim a neni mi to líto ;) za mě spokojenost se vším. Miluju Lidl :mrgreen:

Jojo já mám od nich dvě podprsenky na běhání a jsou teda vymakaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
23.7.14 13:19

@Broukb já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
23.7.14 13:21

Ahojky jsme spokojená a většina velikostí sedí a úplně super spodní prádlo, legíny, topy, tehotenské jsem dobře nakoupila, a bodýčka, mikinky, tepláčky pro malou úplně super a punčošky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.8.14 12:17

Ahoj Lidlačky… do zimy ještě daleko, ale… prosím, jaké jsou zimní dětské bundy z Lidlu? vyplatí se čekat nebo mám koupit jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.8.14 12:25

@3HE já loni kupovala poprvé a byla jsem s ní naprosto spokojená, pro mě fakt kvalitní bunda. Materiál i ušití perfektní, teplá byla dost, měla vnitřní pás, takže dceři netáhlo na záda, většinu zimy nosila jen triko s dlouhým rukávem a tu bundu. Kdybych měla kupovat zas, počkám si. Dítě mi moc nevyrostlo, tak jí bude mít i letos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
16.8.14 12:35

U nas take spokojenost, jen mi na tom nasem modelu chybela stahovaci guma dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie