Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Gina108 můžeš, já to tak dělala několikrát, protože mají ty velikosti většinou větší. Jen musí mít vysačky a ty lístek od nákupu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Ahoj, oživuju diskuzi. Nevíte někdo, zda i v Lidlu může člověk vrátit oblečení jen proto, že mu nesedí? (Samozřejmě nenošené). Občas mívaj docela dobré hadry i na na dospělé, ale zkoušejte to v nákupáku, že?![]()
Ano, jde to. Mamka v Lidlu kupuje oblečení dost a nikdy nebyl problém s výměnou velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančakecalka píše:
Přesně, už tam nic nekupuju, zklamalo mě to
Přesně, mně taky. Koupila jsem si lněné tričko a kalhoty. Tričko se po dvou vypráních o půl metru rozšířilo a o půl metru zkrátilo
Práno dle doporučení na cedulce
Kalhoty zatím nenosím, tak uvidíme, co z nich bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Ahoj, oživuju diskuzi. Nevíte někdo, zda i v Lidlu může člověk vrátit oblečení jen proto, že mu nesedí? (Samozřejmě nenošené). Občas mívaj docela dobré hadry i na na dospělé, ale zkoušejte to v nákupáku, že?![]()
Ano - nepoškozené, s původním obalem a cenovkami. Nevím do kolika dní, ale tak na vyzkoušení stačí jeden že?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 Já tam už párkrát něco koupila, na slepo, vyzkoušet se to většinou nedá a ani není kde, třeba spodní prádlo. Nechám si to na samostatné účtence a už jsem i vracela takže v pohodě ale je myslím nějaká lhůta do kdy můžeš vrátit nepoškozené zboží bez udání důvodu, takže doma hned vyzkoušet a kdyžtak vrátit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nakupuju hadry všem, dětem, sobě i manželovi, kupujeme i boty občas a za m ěteda většinou super
málokdy se stane, že mi něco nesedí, nebo se to zničí brzy. A jako trika pro děti za 120,– 3 když se zničí tak prostě vyhodim a neni mi to líto
za mě spokojenost se vším. Miluju Lidl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Broukb píše:
Já nakupuju hadry všem, dětem, sobě i manželovi, kupujeme i boty občas a za m ěteda většinou supermálokdy se stane, že mi něco nesedí, nebo se to zničí brzy. A jako trika pro děti za 120,– 3 když se zničí tak prostě vyhodim a neni mi to líto
za mě spokojenost se vším. Miluju Lidl
Jojo já mám od nich dvě podprsenky na běhání a jsou teda vymakaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky jsme spokojená a většina velikostí sedí a úplně super spodní prádlo, legíny, topy, tehotenské jsem dobře nakoupila, a bodýčka, mikinky, tepláčky pro malou úplně super a punčošky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Lidlačky… do zimy ještě daleko, ale… prosím, jaké jsou zimní dětské bundy z Lidlu? vyplatí se čekat nebo mám koupit jinde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE já loni kupovala poprvé a byla jsem s ní naprosto spokojená, pro mě fakt kvalitní bunda. Materiál i ušití perfektní, teplá byla dost, měla vnitřní pás, takže dceři netáhlo na záda, většinu zimy nosila jen triko s dlouhým rukávem a tu bundu. Kdybych měla kupovat zas, počkám si. Dítě mi moc nevyrostlo, tak jí bude mít i letos ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas take spokojenost, jen mi na tom nasem modelu chybela stahovaci guma dole
- načítám...
- Citovat
- Zmínit