Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj všem, nedávno sem si koupila v Lidlu 2 páry ponožek, takové ty postelovky huňaté, měkké. No absolutně mě sklamaly a přemýšlím že bych je vrátila ale nevím jestli by mě je vzali.Jde o to že sem v nich chodila doma asi půl hodiny a začali z toho vylízat jakési silonové chlupy nebo co, dělalo to chucvalce na koberci a když sem si je sundala tak sem měla ůplně černé nohy od těch chloupků. Neprala sem je ale neumím si představit co by to v pračce udělalo, a do postele tyky ne, to bysme byli asi chlupatí až za ušima
Jinak jsem s oblečením z Lidlu spokojená ale tohle je fakt síla, horší než od větnamců
Co myslíte má cenu to zkusit vrátit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajvala normalne je vyreklamuj, ze se to neda nosit. To by vzit meli. Ja si takhle jednou koupila saty v C&A a litaly kolem me chlupy, to bylo priserny. Kam jsem si sedla, zustavaly chlupy. No a husa sem si ucet nenechala. Kdybych ho mela, pujdu jim je omlatit o pult ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 Nevím přesně asi 70-80Kč, někde ale účtenku mám takže @LindaPraha to asi zkusím až tam pojedu nakupovat.Moc sem toho v Lidlu ještě nereklamovala tak nevím jestli mi neřeknou že mám smolíka. Zatím díky za názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď 26.1 budou mít krásné miminkovské oblečky, chystáte se někdo něco ukořistit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nevím které myslíte, já mám zálusk na overal, na bodýčka, na tepláčky a na tu zavinovačku, tak snad vše seženu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky mam dotaz ted v lidlu v akci za 129,– podlozka nepropustna.. Mate s ni nekdo zkusenost..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra3890
Kupovali jsme ji teď v pondělí a působí na mě opravdu výborně! Druhý den jsem se tam vrátila ještě pro další, abych jednu měla v postýlce a druhou mohla používat na „větrání“ bez plenky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětské holínky z Lidlu
Dámy, mám dotaz, už letos na jaře byly v Lidlu dětské holínky?? Myslím ty bez zateplení uvnitř? Už jsme je asi prošvihli, že?
Holínky z Lidlu jsou nejlepší, nikde jsem tak dobré neviděla a že se po nich už dívám celkem intenzivně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz jakou velikost? Možná by se ti hodily ty co mám po klukovi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit