Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, v Třebíči v Lidlu je zas jako první pryč všechno na holky, tak jsem pro malou kupovala tu hnědou mikinu a hnědé manšestráky. Jinak tady jsou regály prázdný už o půl osmé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já byla včera v Lidlu v Brně na Zvonařce kolem půl desáté a myslím, že měli ještě jak chlapecké, tak dívčí mikinky. Ale jaké velikosti nevím, já to až tak neprohlížela, už to bylo dost probrané, naše velikost 86/92 ale naštěstí ještě byla. Kalhoty taky měli, nejvíc těch růžových, já chtěla ty holčičí fialové s puntíky, ale musela jsem vzít menší velikost, naštěstí dcerce pasují. ![]()
Příspěvek upraven 14.08.12 v 22:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla v Lidlu v Dačicích ( Vysočina ) dneska a měli poslední dvě na kluky ty modrý a na holky samý velikosti co mi nepasují
Jinak ty kaťata měli až na dvoje modrý taky pryč…škoda, ty fialkový jsem chtěla koupit dcerce. @prudusinka ve čtvrtek jedu do Třebíče, chtěla jsem se tam zajet podívat, tak jak tak čtu, tak to bude zbytečná cesta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Plzni měli ještě v 9 holčičí i klučičí. Vzala jsem i punčocháče a je fakt, že jsou větší, ale nevadí, dorosteme do nich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupujeme v Lidlu už dlouho a spokojenost, na malou seženu vždy oblečení, ale jen když se naběhne na 7 ráno, pak není šance ani v jednom Lidlu co tu máme, proto bereme od všeho něco, pak by jsme už nesehnali
Nakupuju i na sebe a mojeho, kvalita ok za slušný peníze. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je měli ještě dnes, ale v těch menších velikostech. Jinak punčocháčů tam měli celou přepravku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruskabmw píše:
jj t je pravda já sem koupila krásný overálky 2ks za 199,– v kauflandu
Pěkné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co nejméně, Lídl nasadil na vše vysoké ceny a jsou tam velké problémy s relamacemi.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky tak jsem dneska byla pro ty nepromokavé kalhoty a bundu, a jsou super
. Asi je budu dávat malé hodně protože je to dobře ušité. Co myslíte když malou dobře pod to obleču, dalo by se to nosit i v zimě? Dcera bude ponejvíc sedět v kočáru a max. se chvíli proběhne.
- Citovat
- Upravit
Tyhle kalhoty jsem vybrala kvůli kšandám, souprava v růžové barvě byla nádherná ale kalhoty byly do pasu a to jsem nechtěla aby malé nefoukalo pod bundu
- Citovat
- Upravit
Taky jsem přemýšlela jestli by to šlo i na zimu, bylo by to fajn i do sněhu že? Uvidím je ale až odpolko, zatím jen podle popisu by měly být podšité fleesem, tak snad by to být mohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V nasom Lidlu prave na tieto oblecky fronta jak za komunistov na mandarinky
Normalne som mala de ja vu
Akurat ze vo fronte na mandarinky nestali zmateni chlapi s listkom od manzelky, kazdy zobral dve kila a bez reci siel domov ![]()
Inak je to podsite flisom, mala som minulu zimu, len neviem nakolko je to do snehu, mozno s hrubymi pancuskami a/alebo kamaskami by to slo. My sme sa minulu zimu este snehu stitili ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak jsem nakoupila synovi bundu i kalhoty a mrňousce jen bundičku. Myslím, že i v zimě by to šlo, pokud se pod to dost nabalí - alespoň ty kalhoty určitě. Pro mě např. výhoda těch kalhot hlavně pro syna do školy. Přemýšlela jsem co bude nosit v zimě pod kalhoty, aby nemrzl nebo se zase naopak nepařil pak ve škole v punčocháčích pod kalhotama a tohle bude super naopak, nejdřív kalhoty, na to tyto „gumáky“, které ve škole sundá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, kalhoty i bundu jsem dávala starší dceři i na zimu. Takže potvrzuji Vaše myšlenky. Kupovaná byla souprava teda před několika lety, když tu Lidl začínal, ale teď se mi vrátila bunda a pořád vypadá zachovale…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, oživuju diskuzi. Nevíte někdo, zda i v Lidlu může člověk vrátit oblečení jen proto, že mu nesedí? (Samozřejmě nenošené). Občas mívaj docela dobré hadry i na na dospělé, ale zkoušejte to v nákupáku, že?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit